QUOTE(Hottea @ 2009 05 30, 16:34)
rokinuke, faina ta taskuota - tokia uz 8 Lt nukoviau ir pas mane prazydino 2 pumpurus - labai miela
O as pristatau savo Jubiliejine - 10taja - negalejau atsilaikyti, nes pries pat nosi iveze "akropolyje" man jas
Tai issirinkau sia, nes man ji idomi, o svarbiausia - turi 4 ziedztiebius
19 Lt.
O as pristatau savo Jubiliejine - 10taja - negalejau atsilaikyti, nes pries pat nosi iveze "akropolyje" man jas
kokia grazi gelyte
Hottea,oi kokia graži orchytė :bigsmile:pafotkinkit kai visa pražys ir pasirodykit
O mane nuliūdino mano citrinukė-lapai prie pagrindo pūva
pirkau pigiai,bet vistiek liūdna-labai graži spalva
Oi ,vakar nepasigyriau- man mb staigmeną padarė-oncidiumą didelį padovanojo
dabar bus du-vieno žiedukai mažučiai,o kito labai dideli
P.S. žentas ką tik nupirko geltoną phaliką(vos pasakiau apie prarastąjį)...jiedu akropolio maksimoj vaikšto-sakė labai gražių miltonijų(tų našlaitinių) atvežė,o phalikai jau aprinkti tie įdomesni,šiaip gražių dar yra...ir dar yra brangesnių (40lt )phalikų -dvistiebiai žiedų daug,pumpurų daug,spalvos įdomesnės...
P.S. žentas ką tik nupirko geltoną phaliką(vos pasakiau apie prarastąjį)...jiedu akropolio maksimoj vaikšto-sakė labai gražių miltonijų(tų našlaitinių) atvežė,o phalikai jau aprinkti tie įdomesni,šiaip gražių dar yra...ir dar yra brangesnių (40lt )phalikų -dvistiebiai žiedų daug,pumpurų daug,spalvos įdomesnės...
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 30, 15:04)
Nepasisekė akropolio maksėj buvau ir ermitažą perbėgau, bet jau nieko gero neužtikau
Rokinuke fainos orchytės
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 18:30)
Hottea,oi kokia graži orchytė :bigsmile:pafotkinkit kai visa pražys ir pasirodykit
pirkau pigiai,bet vistiek liūdna-labai graži spalva
dabar bus du-vieno žiedukai mažučiai,o kito labai dideli
Jolla42 aš tik neseniai iš akropolio, gaila kai buvau nebuvo atvežę
Labas mergiukai
Ateinu pas jumis guostis ir girtis
tai va... kur pastu keliavo mano maziuliukes orchytes is Tailando - pasiklydo kazkur
iki siol neatkeliavo
ir va siustos jos buvo paprastu oro pastu, tai kazin ar beatgausiu jas
O giriuosi va kuom
naujasis namu gyventojas miniukas
Ir dar viena orchyte numatyta greitu laiku MB nuo dukrytes tecio dienos proga

Niu merginos jau pas jus kokios orchideju kolekcijos
akys raibsta nuo tokiu grazuoliu ir begales ziedu
Ateinu pas jumis guostis ir girtis
O giriuosi va kuom

naujasis namu gyventojas miniukas Ir dar viena orchyte numatyta greitu laiku MB nuo dukrytes tecio dienos proga
Niu merginos jau pas jus kokios orchideju kolekcijos
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 05 30, 20:30)
Labas mergiukai

labas
na ta proga dabar nereta pasinaudosim.....
Aš pasidžiaugsiu... Mažiausiai vienas miniukas liko gyvas sveikas
Tas geltonas. Jis, tiesa, ir buvo sveikas. O džiaugiuosi dėl to, kad mano eksperimentinis persodinimas to nepakeitė
Skleidžiasi pumpurėlis. Rytoj tikiuosi išvysti žiedelį.
Violetinis miniukas liko tik su dviem žiedais pavytusiais. Visi kiti nudžiuvo. Nudžiuvo vienas pumpuras. O dar daug pumpurėlių atrodo sveiki. Vienas skleidžiasi. Lapai lyg norėjo raukšlėtis, bet nesiraukšlėja. Gal irgi išgyvens?
Ir netgi tas miniukas, kurio skrotelė buvo ir tebėra labiausiai išpuvusi - laikosi
Žiedai kaip buvo taip ir liko du. Lapai nugeibę nes jų nelaiko skrotelė, tai jie tokie nugriuvę žemyn, bet žali, nevysta, negelsta, nesiraukšlėja
"Karvytė" nuo tada kai parsivežėm namo išskleidė jau antrą žiedą
Vienas pumpurėlis nuraudonavo ir nunyko. Turiu negerą įtarimą ant saulės, manau, kad ji pro pravirą langą pašvietė į tą pumpurėlį per pietus.
Midukas nubarstė visus tris žiedus, bet jau buvo laikas. O dabar apžiūrėjusi matau, kad jis tikras šaunuolis
Leidžia lapelį ir šaknelę. Nu koks malačius, ką? Tik tik numetė žiedelius, o jau kitais frontais dirba.
Mano pats pirmasis fanelopsis toliau sėkmingai leidžia šaknis gilyn į substratą. Išskleidė prieš keletą dienų pirmą žiedą. Ir iki rytojaus turėtų išsiskleisti pilnai antras. Rytoj planuoju jam fotosesiją. Jis toks gražuolis. Didžiuliai lapai, sodriai žali.. tie žiedai, nors ir tamsiai violetiniai, bet tokie elegantiški.
Žodžiu. Nepatenkinta esu tik Cambria. Nesuprantam mes su ja viena kitos
. O visi kiti - šaunuoliai augaliukai.. .
Vat. Pasigyriau. Kad jau tai pagyrų tema. Nieko naujo nenusipirkau (o ir neturėčiau kur padėt), tai giriuosi tuo, ką turiu. Man apskritai tai stebuklas, nes iki šiol jokio augalo neauginau pati. O pora bandymų yra kažkada pasibaigę fiasko.
Papildyta:
Tikriausiai rado ten, kur ir gyvena
Vieta: SE London'as
Violetinis miniukas liko tik su dviem žiedais pavytusiais. Visi kiti nudžiuvo. Nudžiuvo vienas pumpuras. O dar daug pumpurėlių atrodo sveiki. Vienas skleidžiasi. Lapai lyg norėjo raukšlėtis, bet nesiraukšlėja. Gal irgi išgyvens?
Ir netgi tas miniukas, kurio skrotelė buvo ir tebėra labiausiai išpuvusi - laikosi
"Karvytė" nuo tada kai parsivežėm namo išskleidė jau antrą žiedą
Midukas nubarstė visus tris žiedus, bet jau buvo laikas. O dabar apžiūrėjusi matau, kad jis tikras šaunuolis
Mano pats pirmasis fanelopsis toliau sėkmingai leidžia šaknis gilyn į substratą. Išskleidė prieš keletą dienų pirmą žiedą. Ir iki rytojaus turėtų išsiskleisti pilnai antras. Rytoj planuoju jam fotosesiją. Jis toks gražuolis. Didžiuliai lapai, sodriai žali.. tie žiedai, nors ir tamsiai violetiniai, bet tokie elegantiški.
Žodžiu. Nepatenkinta esu tik Cambria. Nesuprantam mes su ja viena kitos
Vat. Pasigyriau. Kad jau tai pagyrų tema. Nieko naujo nenusipirkau (o ir neturėčiau kur padėt), tai giriuosi tuo, ką turiu. Man apskritai tai stebuklas, nes iki šiol jokio augalo neauginau pati. O pora bandymų yra kažkada pasibaigę fiasko.
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 05 30, 19:38)
Kaip grazu - ypac, kad miniukas
As kiek ju aptinku - vis balti arba violetiniai
Ice_Touch kur radai si?
Tikriausiai rado ten, kur ir gyvena
Vieta: SE London'as