Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

Aaaaaaa doh.gif Ice_Touch, as nuo miniuko grozio apakau ir net nebeziurejau, kur gyveni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 30, 17:38)
Kaip grazu - ypac, kad miniukas bigsmile.gif As kiek ju aptinku - vis balti arba violetiniai schmoll.gif  Ice_Touch kur radai si?

Na as gyvenu Londone blush2.gif

QUOTE(VAri @ 2009 05 30, 17:59)

Tikriausiai rado ten, kur ir gyvena  rolleyes.gif
Vieta: SE London'as

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano atgaivintas, persodintas nežiniukas kažką auginasi ax.gif , na bet taip aukštai, kaip juos reikės parišti, jei čia žiedynkočiai doh.gif Tikriausiai blogai padariau, kad žiedynkočių laiku nepatrumpinau blush2.gif , o laukiau, kol nudžius
user posted image user posted image
Mergaitės, kai pramoksiu, tai ir aš galėsiu sau leisti rūšinius pirktis mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif atvažiavo mano naujokės.(albumėlio gale )

http://public.fotki....la42/orchidlge/
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 19:34)
blush2.gif  atvažiavo mano naujokės.(albumėlio gale )
http://public.fotki....la42/orchidlge/

nu kokios gražios bigsmile.gif wub.gif , o jau turbūt kainavo doh.gif
Atsakyti
Jolla, o is kur ir uz kiek atkeliavo? bigsmile.gif Cia miltoniopsis smile.gif
Atsakyti
Jolla42 wow tiesiog thumbup.gif kaži ar kada rasiu tokių ar turėsiu progą į Kauną nusibelst paieškot verysad.gif
Atsakyti
Jolla42, niu jau groooozis wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif ačiū už liaupses blush2.gif
rosee-tai dovana... wub.gif kiek žinau falikas 25lt.,o miltoniopsė 40 lt.... pasidžiaugiu,kad vaikai ''palaiko''mano maniją(žinoma su saiku) mirksiukas.gif
šokėjukė86-o aš kvietkus vilniuj perku...tik kelios atėjūnės ax.gif ir paskutinės šiandien iš akropolio maksimos atvyko...
Ice Touch 4u.gif
Hottea-aš tai žinau,o ant įpakavimo miltonia.. g.gif ( man taip greičiau pasakyti-namie taip ir vadinam blush2.gif ) Pasitaisysiu jei neužmiršiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 30 gegužės 2009 - 21:40
QUOTE(Hottea @ 2009 05 30, 18:34)
rokinuke, faina ta taskuota - tokia uz 8 Lt nukoviau ir pas mane prazydino 2 pumpurus - labai miela 4u.gif

O as pristatau savo Jubiliejine - 10taja - negalejau atsilaikyti, nes pries pat nosi iveze "akropolyje" man jas biggrin.gif Tai issirinkau sia, nes man ji idomi, o svarbiausia - turi 4 ziedztiebius clap.gif 19 Lt.

na cia tai groozis, as ir tokios noreciau, patinka margumas wub.gif

QUOTE(Ice_Touch @ 2009 05 30, 20:30)

O giriuosi va kuom user posted imageuser posted image naujasis namu gyventojas miniukas wub.gif
Ir dar viena orchyte numatyta greitu laiku MB nuo dukrytes tecio dienos proga ax.gif  wub.gif

na sita ir nereali wub.gif taaaip norisi kokia nauja isigyt, ale nesinori visu kampu apstatyt biggrin.gif bet jauciu kad greitu laiku nusipirksiu kokia tokia marguole arba ta visai visai tamsia bordo...mmm....
Atsakyti
O vaje doh.gif
vyrui miltoniopsį parodžiau
komentaras "aha, galėtum tokią irgi turėt"
blogai kai namie stabdžio nėra blink.gif
Atsakyti
Jolla42 ta miltonija ar miltionopsis iš maksimo? Niu vajei vajei per anksti ten buvau dar nebuvo, reiks ryt patikrint, gal netyčia likę bus ax.gif Jie ne tai laiko turiu po truputį medžiosiu, gal kada nutaikysiu biggrin.gif bet labai smagu, kad pasirodot, vien pažiūrėt smagu. 4u.gif
Atsakyti