Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 18:58)
Dabar mąstau, o gal čia šaknis, bet per vidurį vazono, tokia standi  unsure.gif
user posted image user posted image

čia naujas cimbo svogūnėlis auga mirksiukas.gif kai jis užaugs iki suaugusiojo lygio, padovanos žiedų ax.gif dar pažiūrėk, kaip ten jis augs, bet esu įsitikinusi, kad ne žiedukas, o vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 30, 22:18)
esu įsitikinusi, kad ne žiedukas, o vaikiukas  4u.gif

vistiek smagu, kad ir vaikiukas ax.gif Na gal kada ir į mano kiemą ateis šventė rolleyes.gif
aciuks.gif
Atsakyti
ax.gif miltoniopsį tamsūjį vienintelį man nupirko blush2.gif ,liko balti skirtingai pamargintais viduriukais ir taip pat laaaabai dideliais žiedais wub.gif
Sekmadienį pati važiuosiu apžiūrėt kaip jie ten atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 30, 07:24)
o cia kita naujoke, tik daug tamsesne ji ax.gif
user posted image

QUOTE(Hottea @ 2009 05 30, 09:34)
O as pristatau savo Jubiliejine - 10taja - negalejau atsilaikyti, nes pries pat nosi iveze "akropolyje" man jas biggrin.gif Tai issirinkau sia, nes man ji idomi, o svarbiausia - turi 4 ziedztiebius clap.gif 19 Lt.

QUOTE(Ice_Touch @ 2009 05 30, 11:30)
http://i460.photobuc...m/Photo0423.jpg[/img]user posted image naujasis namu gyventojas miniukas wub.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 12:34)
blush2.gif  atvažiavo mano naujokės.(albumėlio gale )
http://public.fotki....la42/orchidlge/

nuostabios gelytes wub.gif wub.gif

o as siandien neatsispyriau sitam vazoneliui wub.gif

user posted image

cia du salia susodinti miniukai, bet kiminuose, tai sudetingas procesas buvo, kol as juos iskrapsciau is sito vazonelio, betraukdama nulauziau vienos lapeli unsure.gif
Tikejausi visai ne kokio vaizdo istraukusi, bet atrode geriau, nei tikejausi, siek tiek apvaliau saknytes ir vel abi kartu susodinau i substarta. Abi augina dar po viena mazyti ziedkoti, tikiuosi isgyvens jos pas mane wub.gif

Dar pirkau karvyte, nieko ypatingo, bet karvytes dar neturejau, tai ir susigundziau blush2.gif
Atsakyti
Niu kokiu graziu tu miniuku buna bigsmile.gif Tikiuosi, ir as kada sutiksiu savaji biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaites mirksiukas.gif jau kiek groziu isigijot vakar, grazu ziuret wub.gif
Atsakyti

nu jau miniuko grozis wub.gif wub.gif wub.gif kokiam mieste ji pirkot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 31 gegužės 2009 - 08:28
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 31, 09:27)
nu jau miniuko grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kokiam mieste ji pirkot  blush2.gif

rudaplauke JAV gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2009 05 31, 05:54)
nuostabios  gelytes  wub.gif  wub.gif
o as siandien neatsispyriau sitam vazoneliui  wub.gif

user posted image

koks grazus, kur cia tokiu randat jus?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Koks maziukas grazutis miniukas wub.gif
Atsakyti
Oi, kiek visokiu nauju groziu turit 4u.gif Jau ta tamsiai geltona su tamsiu viduriuku kokia zavi... Kazi Ermitaze ir Maksimoje dar kazkas like, ar jau viska isneset ax.gif
Atsakyti
nu jau miniukas koks fantastiškas wub.gif ir aš neatsilaikyčiau prieš tokį wub.gif
Kaune tai miltionopsiai Karmelitoj tamsūs po 28Lt buvo, Iki aleksoto citrinukės jau po vieną žiedelį belikę po 15Lt ir dendrobiai labai gražiai žydintys, bet neatsimenu kainos jau blush2.gif
Atsakyti