Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(Lorute @ 2009 05 25, 13:49)
Va cia tai naujiena paskei bigsmile.gif  doh.gif Reiks ir man kinkyt arklius ir ciuozt i medziokle doh.gif  lotuliukas.gif
VAri koks geltoniukas bigsmile.gif  wub.gif

Dar pasidziaugsiu savo Debora biggrin.gif Butu smagu pamatyti kaip gyvena ir kitos jos sesutes is to pacio prekystalio wink.gif

user posted image

Kokia grozybe 4u.gif , Mano svajone -debora, bet kad butu pati tamsiauisa kokia tik gali buti...
Atsakyti
O cia mano kvietkeliu darzelis (jo didzioji dalis) po rytinio laistymo ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 16:33)
O cia mano kvietkeliu darzelis (jo didzioji dalis) po rytinio laistymo ax.gif user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras mano gelytems wub.gif

QUOTE(VAri @ 2009 05 25, 01:12)
Pasirodau. Vakarykščiai miniukai

kokie grazuciai ir as noriu miniuku wub.gif

Atsakyti
Grazuoles deborytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 15:33)
O cia mano kvietkeliu darzelis (jo didzioji dalis)

o kur dar viena ūsuota O lens.gif , pati pagrindinė, a?
Atsakyti
sveikutes visos, kaip gyvenat??? man jau nuo mokslu stogas vaziuoja unsure.gif godziuosi kad nebedaug liko, savaitele tik ir bus lemiamas egzas g.gif
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 16:33)

kokia super duper thumbup.gif bigsmile.gif
na ka visoms mokslincem linkiu sekmes, nepasiduokim drinks_cheers.gif
gero bendravimo visoms mirksiukas.gif
o as vis apie miniuka pasvajoju grazuoliuka, reikes gal kam uzsimont kad baigimo proga padovanotu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 25, 18:25)
o kur dar viena ūsuota O  lens.gif , pati pagrindinė, a?

O tas ryt bus ikeltas
pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 17:33)

wow kokie groziai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 25, 16:49)
vieni draugai tipo vyruj padovanojo clap_1.gif  yahoo.gif  new_russian.gif

prisiminiau dainelę -Gaila,gaila,kad gimtadienis vienas per metus.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms. Siandien buvau botanikos sode. Tikejausi isvysti ir prisifotografuoti orchideju, bet ju tebuvo keletas verysad.gif
Tai va parodysiu, viena nufotografavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbsti: 25 gegužės 2009 - 20:31
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 05 25, 16:29)
na gražios pas jus glės aš neturiu, net ką pasakyti, nežinau kaip ji pas mane gyvuos, tik vis norėdavau nusipirkt, bet pagalvodavau apie priežiūra ir viskas, nes aš jau trečią pinigų medį auginu ir niekaip jis pas mane ne auga, tai bijau, kad ir sušios rūšies gėlėmis gali būti, tai perpūdisu tai vl kas g.gif

Nagi daugiau optimizmo thumbup.gif 4u.gif AUGS,ŽYDĖS ir nekitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti