Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:28)
prisiminiau dainelę -Gaila,gaila,kad gimtadienis vienas per metus.... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

mano gimdienis tai dar uz riebaus menesio, bet as jau darbe pasakiau, kad noriu deboros, ir dar nuotrauka nusiunciau, kad nesuklystu bigsmile.gif tegu iesko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 17:33)
O cia mano kvietkeliu darzelis (jo didzioji dalis) po rytinio laistymo ax.gif user posted image

blink.gif vaje,kaip krūvoj gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:37)
blink.gif vaje,kaip krūvoj gražu  wub.gif

Aciu visoms uz pagyrimus, o laikau kruvoj is bedos - vietos nera ax.gif , tik vis mastau, ar joms ne per anksta bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katilius: 25 gegužės 2009 - 20:42
ax.gif prasiėjau šiandien per pardes ir nieeeeko neradau schmoll.gif ermitaže vos keletas falikų-na vienas buvo pelorikas geltonas oranžiniu viduriu dvistiebis 17 lt,bet pasinešiojus padėjau blush2.gif noriu kažko kito doh.gif vandos iš 299 lt iki 169 lt.papigintos,bet mano manymu 20 lt vertos....deboros vis dar brangios -79 lt. o miniukai 49 lt. blink.gif ten į vazoną tokį brangų patupdyti... pigios labai prastos... maksimose badas.. vos keletas apvytusių verysad.gif rytoj kitam rajone medžiosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:49)
ax.gif prasiėjau šiandien per pardes ir nieeeeko neradau  schmoll.gif ermitaže vos keletas falikų-na vienas buvo pelorikas geltonas oranžiniu viduriu dvistiebis 17 lt,bet pasinešiojus padėjau  blush2.gif noriu kažko kito  doh.gif vandos iš 299 lt iki 169 lt.papigintos,bet mano manymu 20 lt vertos....deboros vis dar brangios -79 lt. o miniukai 49 lt.  blink.gif ten į vazoną tokį brangų patupdyti... pigios labai prastos... maksimose badas.. vos keletas apvytusių  verysad.gif  rytoj kitam rajone medžiosiu  blush2.gif

Nieko sau miniukų kaina blink.gif
Bet gal jie bent jau kokie nors super duper sveiki?? Nu tipo parsinešei ir nieko daryt nereikia. Tik purškaliok ir vsio rolleyes.gif
Ir kurioj vietoj matei?.. Aš šiandien irgi ten buvau.. bet vyras iš tarpdurio su mūsų žiogyte akylai mane stebėjo blush2.gif Tai tik "prabėgau pro šalį" ir tik spėjau Cambria pamatyti.. tokią tigrinę. Manau, kad ta, kurią pirkau bežiedę, turėtų taip žydėt (jeigu nepasimirs).

Kur rytoj medžioklę suplanavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:49)
ax.gif prasiėjau šiandien per pardes ir nieeeeko neradau  schmoll.gif ermitaže vos keletas falikų-na vienas buvo pelorikas geltonas oranžiniu viduriu dvistiebis 17 lt,bet pasinešiojus padėjau  blush2.gif noriu kažko kito  doh.gif vandos iš 299 lt iki 169 lt.papigintos,bet mano manymu 20 lt vertos....deboros vis dar brangios -79 lt. o miniukai 49 lt.  blink.gif ten į vazoną tokį brangų patupdyti... pigios labai prastos... maksimose badas.. vos keletas apvytusių  verysad.gif  rytoj kitam rajone medžiosiu  blush2.gif

keista, sestadieni ermitaze buvo 3 sviezi stelazai po 17lt ivairiausiu spalvu, tai negi taip ispirko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 25, 22:41)
Aciu visoms uz pagyrimus, o laikau kruvoj is bedos - vietos nera  ax.gif , tik vis mastau, ar joms ne per anksta bus g.gif

Nebus nebus schmoll.gif ten sieną matau-lentynų kiek galima prikabint???tilps dar daaaaug lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai va dar dendrobiuma parodysiu. Nu grazu kai ant medziu auga.
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 25, 22:53)
Nieko sau miniukų kaina  blink.gif 
Bet gal jie bent jau kokie nors super duper sveiki?? Nu tipo parsinešei ir nieko daryt nereikia. Tik purškaliok ir vsio  rolleyes.gif 
Ir kurioj vietoj matei?.. Aš šiandien irgi ten buvau.. bet vyras iš tarpdurio su mūsų žiogyte akylai mane stebėjo  blush2.gif  Tai tik "prabėgau pro šalį" ir tik spėjau Cambria pamatyti.. tokią tigrinę. Manau, kad ta, kurią pirkau bežiedę, turėtų taip žydėt (jeigu nepasimirs).

Kur rytoj medžioklę suplanavai?  bigsmile.gif

atrodo gražūs,bet kaina už tą vazoną manau... g.gif padėta ten prieš kambrijas ant to apvalaus ''stalo''.. Šeštadienį ir aš dar ten nugriebiau pora,o šiandien nustėrau blink.gif sausa doh.gif Jaučiu plinta šita manija greičiau nei tas paršų gripas... tfiu tfiu tfiu... doh.gif blush2.gif
Ryt medžiosiu: Žalias centras-banginis-centro gėlinukės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 25 gegužės 2009 - 21:06
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:54)
Nebus nebus  schmoll.gif ten sieną matau-lentynų kiek galima prikabint???tilps dar daaaaug  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Tai vat, kadangi butas nuomojamas, tai reikalausiu pas seimininkus, kad man ka pakabintu, virs tu kopeciu, per visa sienos ilgi mirksiukas.gif Ot, tai desiu medziot ir pirkt tada thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Seiletekio gerinimui ir profilaktikai idedu lietuviskos orchytes foto smile.gif ji auga vilniuj,miske netoli ezero...

http://public.fotki....eklumpaite.html
Atsakyti
Jusu visu miniukai tokie grazus : ryskiu spalvu, o as aptikau tik baltus ir balta/violetini - kaune kestucio g. yra jauki parduotuvele geliu (22 Lt) - bet noriu kokio idomesnio g.gif Ju buna visokiu spalvu? ax.gif

"Akropolyje" siandien likuciai tik schmoll.gif
Atsakyti