Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema ;)

QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 25, 23:04)
Labas vakaras smile.gif  Seiletekio gerinimui ir profilaktikai idedu lietuviskos orchytes foto smile.gif ji auga vilniuj,miske netoli ezero... 
http://public.fotki....eklumpaite.html

Girdėjau,kad auga,nu bet,kad toookios umn.gif mega_shok.gif Įdomu lenkijoj kokių yra miškuose??? žinau,kad net vaikščiot neleidžia ten kai žydi... schmoll.gif
baltų miniukų ukmergės senukuose mačiau..kaip sniegas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 22:15)
baltų miniukų ukmergės senukuose mačiau..kaip sniegas  wub.gif

unsure.gif

topsecret.gif po kiek?.......
Papildyta:
I.G.M - o tavo albume ta "kuukung potis" rolleyes.gif
nuotraukoje ji atrodo kad blizga blink.gif A tai tiesa ?
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 25, 23:24)
unsure.gif 

Papildyta:
I.G.M - o tavo albume ta "kuukung potis"  rolleyes.gif 
nuotraukoje ji atrodo kad blizga  blink.gif  A tai tiesa ?

is tiesu blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 25, 23:22)
unsure.gif 

topsecret.gif lyg ir 17 lt gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 25, 22:26)
is tiesu blizga  smile.gif

mamamia

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 22:27)
topsecret.gif lyg ir 17 lt  gossip.gif

o vaje.. tai NET LITU PIGIAU negu maxima bazės krautuvėlės miniukai mano puvesėliai
omg
o vaje vaje... bet aš jau tuoj net ir miniuko neturėsiu kur įkišt

Beje, o IKI niekas "netikrinat"?? Mano draugė vienam iš paprastų mažų iki nusipirko super grožio miduką oranžiniais žiedais aplipusį tiesiog wub.gif Už 24 lyg tai litus..
Nu bet labai gražų. Dabar va galvoju.. gi miduką tik vieną teturiu.. įprasto dydžio turiu 3, mini 3. O midi tik vieną... negerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAri @ 2009 05 25, 23:32)
o vaje vaje... bet aš jau tuoj net ir miniuko neturėsiu kur įkišt

Beje, o IKI niekas "netikrinat"??
O midi tik vieną... negerai..  g.gif

irnesakyk.gif dar ir kaip įkišit mirksiukas.gif
na kelias iki kartais patikrinu,bet vienoj pardavėja fool.gif ,o kitoj visada supuvę... doh.gif išduokit kur gerų būna gossip.gif
negerai vieną augint schmoll.gif trys tai jau būtina mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 25, 14:01)
nuo gertrūdos gatvės aleksotas jau netoli. arba nuo akropolio - nauju tiltu ir europos prospekto tiesiąja nuvažiuoji tiesiai į aleksoto bazę  biggrin.gif dabar agituoju už savo rajoną  rolleyes.gif

Gal ir netoli, kai su masina. O kai mane mikriukai veza, tai tolokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 25, 21:49)
ax.gif prasiėjau šiandien per pardes ir nieeeeko neradau  schmoll.gif ermitaže vos keletas falikų-na vienas buvo pelorikas geltonas oranžiniu viduriu dvistiebis 17 lt,bet pasinešiojus padėjau  blush2.gif noriu kažko kito  doh.gif vandos iš 299 lt iki 169 lt.papigintos,bet mano manymu 20 lt vertos....deboros vis dar brangios -79 lt. o miniukai 49 lt.  blink.gif ten į vazoną tokį brangų patupdyti... pigios labai prastos... maksimose badas.. vos keletas apvytusių  verysad.gif  rytoj kitam rajone medžiosiu  blush2.gif

labas rytas, galvojau siandien i ermitaza palekti, reiskias neverta.... schmoll.gif kazi kada zada uzvezima, but smagu pataikyt ant nauju padeklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 25, 22:38)
Gal ir netoli, kai su masina. O kai mane mikriukai veza, tai tolokai  biggrin.gif

16 autobusas beveik iki vietos atveža, taip pat netoli paėjėti nuo 6, 12, 35 ir 50 biggrin.gif mikriuai tai 51, 98, 16... o daugiau nelabai žinau - aš arba autobusu, arba mašina ax.gif
Atsakyti
keletas mano rytiniu ziedeliu 4u.gif ziuriu kelios leidzia po lapeli, kelios po saknele, smagu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 25, 22:04)
Labas vakaras smile.gif  Seiletekio gerinimui ir profilaktikai idedu lietuviskos orchytes foto smile.gif ji auga vilniuj,miske netoli ezero... 
http://public.fotki....eklumpaite.html

ojetau, koks grožis blink.gif na man tas spalvų derinys toooks skanus.... wub.gif tikra gražuolė wub.gif
Papildyta:
rokinuke, ačiū už žieduotą ir saplvingą rytą 4u.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 26, 09:48)
ojetau, koks grožis  blink.gif  na man tas spalvų derinys toooks skanus....  wub.gif  tikra gražuolė  wub.gif
Papildyta:
rokinuke, ačiū už žieduotą ir saplvingą rytą  4u.gif  kaip gražu  wub.gif

dekui, mikuotuke 4u.gif kol kas mano orchytes paprastutes, labai noreciau ko nors ypatingo... blush2.gif

beje, pirmoje mano foto matosi ziedelis, prazydes aukstyn kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 26 gegužės 2009 - 08:53