QUOTE(faustluk @ 2010 09 08, 13:32)
Nu, zinot, ir as jau cia susimakalvau del tu dziovintuvu...Bet galvoju, kad daznai mes mokam didelius pinigus uz varda, o tik paskui uz kokybe. Puikios kokybes galima rasti ir ne tokiu skambiu pavadinimu. Man kazkodel sirdis linksta i sveicaru gamyba. Su 5 padeklais gautusi be siuntimo 600 lt. O jei dziovinsiu duonyte, manau pasitiesiu sviestini kepimo popieriu..
Uzsidegus buvau del sulciaspaudes. Ir ka? Pirkau brangiausia tuo metu Solar. Spaudziu sultis 2-3 x i men. Galejau rast ir maziau kainuojancia nei 550 lt su tuo paciu galingumu.
...cia mano garsiniai rastiniai pamastymai..
Papildyta:
Sveicariskas analogas:
galima iki 10 padeklu, bet komplekte parduodami 3, o uz kitus papildomai po 18 eur.
Ismatavimai: 28 cm aukscio, Ø 33.5 cm (skersmuo kaip suprantu), dziovinimo plotas 1.5
600 W SEV/CE zertifiziert
Sviesiai pilkos slpalvos
Ziuriu: galingumas toks pat, dysis, aukstis- panasus, kaina tik kita
Swiss Made
Papildyta:
ir musu populiarusis metalinis su 9 padeklais..
http://www.perfekteg...roducts_id=1631
faustluk, nepagalvok, kad noriu sukritikuoti tavo pasirinkimą, aš pritariu, kad nevisada verta mokėti už vardą, todėl taip kruopščiai ir analizuoju visus galimus variantus.
Tarp šių dviejų matau tokį mano manymu svarbų skirtumą. Tas šveicariškas matyt pučia iš apačios, o ant viršaus dedasi kiek reikia padėklų. Tai jei patiesi popieriuką, tiesiog oras nebepraeis ir nebepasieks džiovinamo maisto, na gal kažkiek pro kraštelius praeis, bet džiovinimas nebus efektyvus.
Excalibur kaip suprantu pučia nuo galinės sienelės pusės. Kas turi tokį gal gali parašyti, ar tikrai? Tuomet ir patiesus popierių džiovinimas vyksta.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 08, 14:20)
žadu ir aš agavos sirupą parsisiųsti. Nesu ragavusi, tai dėl skonio abejojau..

Na, bet jeigu suteikia šokolado skonį, tai jau siųsiuos..
o iš kur siunčiatės? aš irgi norėčiau