Sveikos,
uh kiek priraset

bandysiu dabar pakomentuoti kai ka
QUOTE(faustluk @ 2010 09 07, 11:55)
1. Vilniaus dienose Lina Karaliu maciau, irgi, beje, zaliavalgis- visas perdziuves. Nu, bet man grazu nors tu ka .
4. Kur yra pirkt klevu sirupo? Agavo sirupo?
QUOTE(faustluk @ 2010 09 07, 13:45)
aguonu uzsimerkiau. Ne kaledos, bet uzsimaniau. Aguonpienis tures gautis, tik galvoju su kuo cia mixuot reiktu..Su sezamu? Saulegrazom? Migdolais? Bananu? Nu gal sitas derinys
1. Linas su savo drauge siandien pas mus (restorane) pietavo

Tai labai gyre valgius, sake, kad viskas super.
4. mano mama pirko kazkada Raw klevu sirupa. Kazkurioj is ekologisku parduotuviu. Kurioj tiksliai, nepasakysiu. Pagal skoni jis panasus i ta tradicini, tik ne toks tirstas ir ne toks saldus.
Del aguonu. Mano vienas megstamiausiu skanestu - aguonos plius bananas. Ir viska i dehidtratoriu dziovinti. Va tada niam niam buna
Dar maciau kalbejote apie spec kilimelius i dehidtratoriu. Tiesa yra ta, kad ju reikia, jei nori gaminti duoneles ir visa kita, kas yra siek tiek skystesnes konsistencijos. Nes tiesa yra ta, kad kai padarai duoniuku "tesla", ji buna skystoka tokia. Ja sudedi ant to kilimelio, padarai norimo plonumo ir tuomet dziovini.
Aisku, jei nori dziovinti tik kokius obuolius ir pan, tai nereikia to spec kilimelio.
Beje Excalibur dehidratoriai man rodos pradinej komplektacijoj irgi buna be tu kilimeliu. Ten yra tie padekliukai su tokiu tinkleliu. Bet nesu del to tikra.
Del svorio - pradzioje, kai dar organizmas priprates valgyti daugiau, valgysit ir riesutu po daugiau ir viso kito. Paskui po truputi proporcijos keiciasi.
Pvz mano tevu dienos meniu dabar mazdaug toks:
ryte melionas. (turbut apie puse meliono suvalgo). per pietus stikline smoothie. vakare salotos (na tarkim kuskusas, arba avokadas plius agurkas).

Na tarpuose dar gal koki obuoliu suvalgo, arba riesutu, banana.
Viskas
Dar del duoneliu. Pradzioje, kai tevai perejo prie Raw, tai jie tikrai dazniau ir daugiau tu duoneliu suvalgydavo. O dabar nelabai jau ir nori ju. Sako, kad organizmas tiesiog nereikalauja.
Del MP, as sakyciau, kad pabandyk daugiau skysciu gert na ir ziurek, kad tavo racione butu pakankamai visu medizagu. Tarkim kalcio, gelezies ir pan. Nes to reikia tiek tau, tiek tavo vaikiukui. O siaip as isitikinus, kad MP kiekis priklauso nuo noro maitinti ir minciu galvoje. Negalvok, kad pienukas mazeja, ar kad dings. Ir tada viskas bus Liuks. O jei jauti, kad tikrai mazeja, tai tiesiog pasiuyk (.) dazniau. ir gamyba pageres
Uh, prirasiau...
Atsiprasau, jei nelabai graziai ir suprantamai.
P.s. del to cut'erio pastetams. PAsitiklinsiu dar pas mama, kurio ten reikia ir tuomet parasysiu