Laba diena,
pagaliau atradau laiko prisesti prie SM.
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 31, 07:49)
gal kuri ju turite ar zinote kur issigyti? ten kiek suptarau keliu ausktu, patogu butu virtuveje toki laikyt
Mano mama buvo nusipirkusi toki keliu ausktu zalia. ten vandeni ir virsaus pili ant seklyciu ir vanuode perbega per visus aukstus. bet kazkaip neilgai ji naudojo. sake, kad nepatiko. Galiu pasiklausti, kodel nepatiko. ir paklausiu, kur pirko, jei idomu.
QUOTE(faustluk @ 2010 08 31, 08:28)
Turiu prisipazint, kad nuo sitos moters kose ir uzsivire. Paziurejau STILIAUS laida ir uzkibau, pasiziurejau spec. dar ir kartojima- ziurejau su vyru, o paskui per google
ivedus pavarde si bei ta radau. Tad, i restoraneli uzsukus- prisipazinsiu
Jei dar maitini MP, tai neskubes su mirkytom koses. Kai ivesi jau i normalu maista, kai matysi kaip veikelis i produktus reaguoja- tada bandyk. As taip daryciau. Tai daugiau susije ne su paciais mirkytais grudais, o su virskinimu mazo kudikio. RF dar spesi ivest

Manoji kai tik paragavo pirmuju kosiu- MP pasidare nebeidomus. Tad 7 men teko baigt, nes MP buvo ne valgymo priemone, o daugiau uzmigimas...Ir dabar valgo viska is eiles ir nesustodama.
Papildyta:
Zemai lenkiu galva uz ideta triusa, sunaudota laika ir pastangas!

Aciu labai
Papildyta:
Busiu tikrai! Specialiai ten ir neueisiu. Labai megstu dalinti komplimentus

O dar jei mano RF ikvepeja...
Papildyta:
Ir labai keista savijauta: sushio neatsilaikiau...Zalia zuvis su virtais ryziais...Po 5-6 gabaliuku apsunkau, issidrebiau ant sofkutes ir viduj snaudziau...Buvo labai labai keista, kad tas sushi tooooks nekaltas ir toooks poveikis po 6 dienu 100% RF. Tai, ka? Organizms prie gero taip greit priprato, kad taip sureagavo??? Ir visa diena jauciausi taip, kaip buciau cepelinu prisivalgius!!! Su RF atsirado savotiska nemiga_ be 1val neuzmiegu ir tai miegas toks zuikio..A po vakar suchi- uzmigau greit. Nebesuprantu...Ka reiks daryt baliuose??A? Jei salotu nebus, as juk nenoresiu TAIP jaustis kaip vakar! O aiskintis ka ir kodel valgau/nenoriu nei gimines reikalas...Oiiii, jau taip ir matau, kas manes laukia...Bet viska jauciu suversiu, kad del mano dermatito nebegaliu valgyt
Oi kaip miela, perduosiu mamai, kad ji tave ikvepe, jai malonu bus. Nes siaip ji tokia geriete mano mamyte, labai dabar restoranely stengiasi viska daryti, tikrai su visa dusia ten dirba.
Del sushio - pabandyk pasidaryti Raw sushi. Super skanu.
Mano mama daro taip: vietoj ryzius kalafiorus labai smulkiai sumala. Tik ji dar kazko ipila, kad truputi lipnesni tie "ryziai" gautusi (galiu paklausti, ka butent pyla), o idaras - morka, avokadas, agurkas, papirka.
del MP - maitinu savo bahureli. ir panasu, kad ilgai dar maitinsiu, nes labai jau jis sunkiai atpranta. Po truputi lyg pavyksta viena maitinima visiskai darzoviene pakeisti, kad nereiketu ir MP paskui duoti... nors dar kartais nepavyksta man taip prasisukti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 31, 10:46)
Vakar gaminau burokėlių karpacio.. Nu liuks...

Tik aš dat pripjausčiau pievagrybių, jie irgi prisigėrė padažo, tai kad šveičiau, net ausys linko..
Mergaitės, o jūs valgot pievagrybius? Kažkaip buvau įpratusi juos valgyti termiškai apdorotus..
Labai skanu zali prievagrybiai. Ypac pabandykit daryti taip - pievagrybius neplaukit labai daug su vandeniu. galima tiesiog su slapiu skuduriuku pavalyti, ir tada galima keliom valandom palikti ne saldytuve, tada jie tokie ale vytinti gaunas. As labai megstu juos taip, be nieko valgyt.
Papildyta:
Beje, mano mama saulegrazu pasteta daro taip:
2 st. saulegrazu seklu, mirkytu min, 2 val arba daigintu 12-24 val.
2 skilteles cesnako, stambiai supjaustyti.
sultys vienos dideles citrinos
1/4 st. sojų padažo
1/4 st. dziovintu pomidoru, mirkytu 1 val
1/2 a.š. raudonos paprikos. Galima mirkyti kartu su pomidorais.
Cesnakai, saulegrazos ir pomidorai kartu su vandeniu, kuriame buvo mirkyti idedami i kombaina (blenderi), ipilamas soju padazas. Viskas sumalama. Malti reikia ilgai, kol nepasidarys pasteto mase.
atrodyti turi mazdaug taip: