Kreipiuosi į Jus su pagalbos šauksmu.
Bet pradėsiu viską nuo pradžių. Su vyru naudojam nutrauktą lytinį aktą, savyje leidžiu baigti pirmą-antrą mėnesinių dieną, vėliau ne. Jokių kontraceptikų nenaudoju, nes man jų negalima, retkarčiais pasinaudojam sargiais. Toks nutrauktas lytinis aktas saugojo mus nuo nėštumo 2 metus. O dabar pati nežinau ar esu nėščia ar ne, nors kai kurie požymiai rodo, kad taip. Pas mane labai nereguliarus ciklas, kartais būna kas mėnesį, kartais kas antrą, o paskutinį kartą mmm nebuvo net 2 mėnesius, dariausi testą - neigiamas. Po kokios savaitėlės apsergu. Kas keisčiausia po tiek laiko nebuvimo maniau, kad "plauksiu", bet buvo tik šiaip sau. Kadangi man labai sustiprėja lytinis potraukis pirmomis dienomis, tai ir šį kartą mes pasimylėjom, mmm buvo rugpjūčio 23d. seksas 24 d. Rugsėjo 9 d. vakare prieš eidama miegoti kaip visada nusirengiu, lieku tik ant triusikėlių ir visai netyčia perbraukiu per krūtis. Suskaudo. Kas čia dabar? Perbraukiu dar kartą per krūtis, kažin ar tik man jos nepadidėję???

Ir kaip skauda spenelius. Na bet atsiguliau miegoti, galvoju ryte pažiūrėsim. Atsikėlus ryte, krūtys atrodo daug didesnės negu buvo vakare, o spenelių skausmas nerealus.

Priėjau prie vyro paėmiau jo rankas, uždėjau jas ant krūtų ir sakau, tau jos didesnės atrodo? Maniškis nesuprasdamas kame reikalas stovi be žado su rankomis ant mano krūtinės

Vėliau vakare patvirtino, kad speniai sukietėję, krūtys daug didesnės. Taigi klausimas ar galiu būti nėščia? Testo kol kas nesidariau, bet net ir dabar jaučiu, kad speniai sukietėję, taip ir norisi paimti į rankas ir pamasažuoti, kad atsileistų, krūtinė akis bado

pati negaliu nežiūrėti į jas. Be to būdama tualete, žvilgtelėjau žemyn, atrodo net lytinės lūpos padidėję.
P.S. Kitų požymių kaip ir nėra. Manęs nepykina, apetitas nei padidėjęs, nei sumažėjęs, nesijaučiu mieguista ar apatiška kažkam, nuotaikos irgi tokios pat.
P.P.S Kai laukiausi pirmos dukros nebuvo visiškai jokių nėštumo požymių apart didėjančio pilvo ir krūtų.