Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikos smile.gif

nezinau kas man yra paskutiniu metu praejusi kazkur 3-4 dienom po ovulacijos man pasireiske va tokie simptomai pradejo skaudeti krutine, labai jautrus speneliai pasidare, pilvo apacia maudzia jau kelias dienas kaip pries menesines nors jiems dar labai anksti, taip pat prasidejo daznesnis pasivaiksciojimas i WC. Manau kad nestumo pozymiams yra dar peranksti, testotis irgi dar ankstoka, kaip manot ar gali buti kad cia tokie ankstivi nestuke.gif simptomai?
Atsakyti
Aš noreciau į temą parašyti. Taigi mano pirmieji neštumo požymiai. Na visų pirma tai dingusios mm, sekantis ką pastebėjau, tai ten tarp kojų kažkaip viskas patinę ir paburkę, jautrūs speneliai, ne krūtinė, o būtent speneliai, ir tai pastebima tik tada, kai liečiama.. ax.gif
Vėlesni požymiai - nežmoniškas apetitas, valgau viską iš eilės, bet svarbiausia, kad viskas be skonio, be abejo nuo tokio valgymo labai auga svoris. blink.gif Ir man kol kas nemaloniausias požymis - tinimas, maždaug apie pietus turiu nusiimti visus žiedus ir jei galiu išsimaunu batus.. Ir rytais labai sutinus kažkokia būnu.. Na dar troškina..
Atsakyti
as ir vel pasimetusi, bijau per daug prisigalvoti..
bet mano spieneliai baisiai pasidare jautrus, negaliu prisiliesti, niekada to nera buve.. paskui pilvo apacia skauda kartais (tiksliau kiausidziu vietoje), vakar vakare dariausi NT tyrima puodelyje, pasirode vaiduokliukas antras bruksnelis.. siryt dariausi kaseteje, tai buvo tik vienas bruksnelis.. nebezinau ka galvoti g.gif
Atsakyti
as taipogi nesuprantu kas su manim darosi g.gif 7 dienas veluoja mmm, nors visada budavo laiku, niekada net dieneles neveluodavo.....o daugiau jokiu kazkokiu pozymiu, isskyrus tai, kad labai greit po pusryciu jauciuosi alkana ir labai jau sunku darosi sulaukt pietu meto, o po pietu labai jau miegucio norisi....keisciausia tai,jog vakar vakare pasidariau NT ir nieko ner, rodo, kad ne nescia....tai net nzn, kaip tai reik suprast....ar geriausia tik ryte darytis ta NT g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na, pakaiciau as cia apie jusu pozymius, na, ir manau, kad geriausiai suzinoti galima is kraujo tyrimo, nes paciai taip pat buvo.. pozymiai buvo aiskus, bet NT rode viena bruksneli.. tada neiskentusi pasidariau HCG tyrima, ir ka jus manote, rezultatai parode, kad nestuke.gif thumbup.gif tad, nesukite galveliu, ir greitai skuoskite, jei labai greitai norite suzinoti.. na, o jei testas rodo bent menkiausia "vaiduokliuka", tai vadinasi nestuke.gif
Atsakyti
Ar gali būti, kad pirmojo nėštumo metu 5-10 savaites tiesiog "miriau" nuo blgumo, silpnumo, galvos skausmo ir t.t., o antrojo nėštumo metu absoliučiai jokių neigiamų reakcijų organizmas nesiunčia?
Pagal NT testą esu nėsčia, nuo paskutinių mm praėjo jau 42 dienos (= 6 savaites), ciklas mano reguliarus ir normalus (28 dienos), tad nestumas neturetu buti trumpesnis.
Ir apart padidejusiu papuku daugaiu jokiu pojuciu neturiu.
Pas ginekologe keliausiu tik kita savaite, o dabar mastau- gal ten kas nors negerai vyksta, jog organizmas nesipriesina "svetimkuniui" ? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2tis @ 2008 09 10, 21:42)
Ar gali būti, kad pirmojo nėštumo metu 5-10 savaites tiesiog "miriau" nuo blgumo, silpnumo, galvos skausmo ir t.t., o antrojo nėštumo metu absoliučiai jokių neigiamų reakcijų organizmas nesiunčia?
Pagal NT testą esu nėsčia, nuo paskutinių mm praėjo jau 42 dienos (= 6 savaites), ciklas mano reguliarus ir normalus (28 dienos), tad nestumas neturetu buti trumpesnis.
Ir apart padidejusiu papuku daugaiu jokiu pojuciu neturiu.
Pas ginekologe keliausiu tik kita savaite, o dabar mastau- gal ten kas nors negerai vyksta, jog organizmas nesipriesina "svetimkuniui" ?  g.gif  g.gif

na as antro dar neturėjau, bet manau kaip visi žmonės skirtingi, visi vaikai skirtingi, tai ir visi nėštumai skirtingi. gal šitame apskritai bus mažiau pojūčių.
arba tie kiti pojūčiai jau tuoj tuoj pasirodys. mane pykinti pradėjo tik 7 savaite, kitų pojūčių nebuvo, tik va varinėjimas į tuliką sukėlė įtarimą. ir vidinė nuojauta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 09 11, 00:03)
na as antro dar neturėjau, bet manau kaip visi žmonės skirtingi, visi vaikai skirtingi, tai ir visi nėštumai skirtingi. gal šitame apskritai bus mažiau pojūčių.
arba tie kiti pojūčiai jau tuoj tuoj pasirodys. mane pykinti pradėjo tik 7 savaite, kitų pojūčių nebuvo, tik va varinėjimas į tuliką sukėlė įtarimą. ir vidinė nuojauta.  biggrin.gif

4u.gif Ačiū už palaikymą. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as po pirmos gydytojo apziuros - be galo laiminga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As tik viena nestuma testa buvau pasidariusi, kuris parode dar tik maza vaiduokliu, taciau, as jau jauciau, kad esu nescia nestuke.gif
Taciau man buvo tokie pozymiai: is pradziu labai jautrus speneliai ir padidejo krutine, labai daznai vaiksciojau i WC, jauciau didziuli nuovargi, o dabar tai pykina visa diena ir neturi visai energijos rolleyes.gif
Gero visoms nesiojimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiminga_zmona: 11 rugsėjo 2008 - 13:17
Kreipiuosi į Jus su pagalbos šauksmu. 4u.gif

Bet pradėsiu viską nuo pradžių. Su vyru naudojam nutrauktą lytinį aktą, savyje leidžiu baigti pirmą-antrą mėnesinių dieną, vėliau ne. Jokių kontraceptikų nenaudoju, nes man jų negalima, retkarčiais pasinaudojam sargiais. Toks nutrauktas lytinis aktas saugojo mus nuo nėštumo 2 metus. O dabar pati nežinau ar esu nėščia ar ne, nors kai kurie požymiai rodo, kad taip. Pas mane labai nereguliarus ciklas, kartais būna kas mėnesį, kartais kas antrą, o paskutinį kartą mmm nebuvo net 2 mėnesius, dariausi testą - neigiamas. Po kokios savaitėlės apsergu. Kas keisčiausia po tiek laiko nebuvimo maniau, kad "plauksiu", bet buvo tik šiaip sau. Kadangi man labai sustiprėja lytinis potraukis pirmomis dienomis, tai ir šį kartą mes pasimylėjom, mmm buvo rugpjūčio 23d. seksas 24 d. Rugsėjo 9 d. vakare prieš eidama miegoti kaip visada nusirengiu, lieku tik ant triusikėlių ir visai netyčia perbraukiu per krūtis. Suskaudo. Kas čia dabar? Perbraukiu dar kartą per krūtis, kažin ar tik man jos nepadidėję??? blink.gif Ir kaip skauda spenelius. Na bet atsiguliau miegoti, galvoju ryte pažiūrėsim. Atsikėlus ryte, krūtys atrodo daug didesnės negu buvo vakare, o spenelių skausmas nerealus. doh.gif Priėjau prie vyro paėmiau jo rankas, uždėjau jas ant krūtų ir sakau, tau jos didesnės atrodo? Maniškis nesuprasdamas kame reikalas stovi be žado su rankomis ant mano krūtinės biggrin.gif Vėliau vakare patvirtino, kad speniai sukietėję, krūtys daug didesnės. Taigi klausimas ar galiu būti nėščia? Testo kol kas nesidariau, bet net ir dabar jaučiu, kad speniai sukietėję, taip ir norisi paimti į rankas ir pamasažuoti, kad atsileistų, krūtinė akis bado blush2.gif pati negaliu nežiūrėti į jas. Be to būdama tualete, žvilgtelėjau žemyn, atrodo net lytinės lūpos padidėję.

P.S. Kitų požymių kaip ir nėra. Manęs nepykina, apetitas nei padidėjęs, nei sumažėjęs, nesijaučiu mieguista ar apatiška kažkam, nuotaikos irgi tokios pat.

P.P.S Kai laukiausi pirmos dukros nebuvo visiškai jokių nėštumo požymių apart didėjančio pilvo ir krūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 11 rugsėjo 2008 - 14:16
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 09 11, 15:14)
Kreipiuosi į Jus su pagalbos šauksmu.  4u.gif

Bet pradėsiu viską nuo pradžių. Su vyru naudojam nutrauktą lytinį aktą, savyje leidžiu baigti pirmą-antrą mėnesinių dieną, vėliau ne. Jokių kontraceptikų nenaudoju, nes man jų negalima, retkarčiais pasinaudojam sargiais. Toks nutrauktas lytinis aktas saugojo mus nuo nėštumo 2 metus. O dabar pati nežinau ar esu nėščia ar ne, nors kai kurie požymiai rodo, kad taip. Pas mane labai nereguliarus ciklas, kartais būna kas mėnesį, kartais kas antrą, o paskutinį kartą mmm nebuvo net 2 mėnesius, dariausi testą - neigiamas. Po kokios savaitėlės apsergu. Kas keisčiausia po tiek laiko nebuvimo maniau, kad "plauksiu", bet buvo tik šiaip sau. Kadangi man labai sustiprėja lytinis potraukis pirmomis dienomis, tai ir šį kartą mes pasimylėjom, mmm buvo rugpjūčio 23d. seksas 24 d. Rugsėjo 9 d. vakare prieš eidama miegoti kaip visada nusirengiu, lieku tik ant triusikėlių ir visai netyčia perbraukiu per krūtis. Suskaudo. Kas čia dabar? Perbraukiu dar kartą per krūtis, kažin ar tik man jos nepadidėję???  blink.gif Ir kaip skauda spenelius. Na bet atsiguliau miegoti, galvoju ryte pažiūrėsim. Atsikėlus ryte, krūtys atrodo daug didesnės negu buvo vakare, o spenelių skausmas nerealus.  doh.gif  Priėjau prie vyro paėmiau jo rankas, uždėjau jas ant krūtų ir sakau, tau jos didesnės atrodo? Maniškis nesuprasdamas kame reikalas stovi be žado su rankomis ant mano krūtinės  biggrin.gif  Vėliau vakare patvirtino, kad speniai sukietėję, krūtys daug didesnės. Taigi klausimas ar galiu būti nėščia? Testo kol kas nesidariau, bet net ir dabar jaučiu, kad speniai sukietėję, taip ir norisi paimti į rankas ir pamasažuoti, kad atsileistų, krūtinė akis bado  blush2.gif  pati negaliu nežiūrėti į jas. Be to būdama tualete, žvilgtelėjau žemyn, atrodo net lytinės lūpos padidėję.

P.S. Kitų požymių kaip ir nėra. Manęs nepykina, apetitas nei padidėjęs, nei sumažėjęs, nesijaučiu mieguista ar apatiška kažkam, nuotaikos irgi tokios pat.

P.P.S Kai laukiausi pirmos dukros nebuvo visiškai jokių nėštumo požymių apart didėjančio pilvo ir krūtų.

Na, visko gali buti. Mano nuomone, geriausia ramiai palaukti dar keleta savaiteliu, tada pasidaryti testuka, arba dar geriau - kraujo tyrima. As pati pacioj pradzioj irgi nelabai susigaudziau, ar as nescia ar ne. Beda tame, kad tiek nestumo tiek PMS simptomai buna labai panasus. Man krutis skaudedavo ir pries kiekvienas menesines, ir pastojus. Ir kai pastojau, net neitariau kad jau nescia, nes pries kai kurias menesines jausdavau zymiai stipresnius "nestumo" simptomus, o pasirodydavo, kad tai tik PMS simptomai biggrin.gif
Atsakyti
:)kad nereikia tu savaiciu laukti:) testukai nestuma parodo 7-10 d. po apvaisinimo mirksiukas.gif
Atsakyti