Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(varlius @ 2008 09 16, 07:20)
Tikrai dar per anksti dareisi mirksiukas.gif  Man vooooos vos blankia antra juostele parode 9 diena po santykiu. Ir tai vargu ar buciau patikejusi, jei ne kraujo tyrimas bigsmile.gif Pagrindinis nestumo pozymis - gausios kremines isskyros, kurios pries mmm man nebuvo budingos. O papycius nezmoniskai pradejo maudent dar po kokios savaiteles po teigiamo HCG.
Papildyta:
Ir dar vienas dalykas... Gal pastojai ne ta pacia diena, kai  smileysex.gif buvo. Tuomet ir veliau NT gali rodyt. Nes ir pati nustebau, kad man 9 diena parode. Palyginus labai anksti. Todel manau, kad as  nestuke.gif galejau patapt ir ta pacia diena, kai
smileysex.gif buvo smile.gif

,Aciu uz padrasinima thumbup.gif Bandysiu dar po gerooooossss savaites tikrintisiu su kitu testuku,gal gi parodys ta laukiama antra juostele wub.gif O apie pastojima ne ta pacia diena ,kai buvo smileysex.gif tai esu skaiciusi, blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

jau rasiau, kad praeita savaite dariausi "Easy cup" NT, kuris parode antra bruksneli vaiduokliuka.. kita ryta pasidariau pati pigiausia kasetini NT is eurovaistines, tai nebuvo nieko.. siandien pasidariau vel kasetini NT, nieko nera..

ar man dar bandyti koki kita testa? ar tas vaiduokliukas kanors reiskia?

simptomai tokie, kad jautrus speneliai, daugiau tinti pradejau, pamaudzia sona..

Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 09 16, 12:19)
sveikos 4u.gif

jau rasiau, kad praeita savaite dariausi "Easy cup" NT, kuris parode antra bruksneli vaiduokliuka.. kita ryta pasidariau pati pigiausia kasetini NT is eurovaistines, tai nebuvo nieko.. siandien pasidariau vel kasetini NT, nieko nera..

ar man dar bandyti koki kita testa? ar tas vaiduokliukas kanors reiskia?

simptomai tokie, kad jautrus speneliai, daugiau tinti pradejau, pamaudzia sona..

siulau pasidaryti dar viena easy cup'a arba nueiti pas daktara,kad paimtu kraujo tyrima:) arbadar geriau,lauk mm blush2.gif jei veluos,tada tikrai bus viskas aisku. nors kazkur cia skaiciau,kad vaiduokliukai siaip sau neatsiranda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos... as cia nauja, tad tikiuosi man pagelbesit. Tai va pries pora savaiciu parode vaiduokliuka, bet poto kiti testai jo jau neberode, krutine dabar padidejus, ir pilva maudzia, lyg pucia, lyg tempia... prasirgau mm bet jos buvo trumpos ir negausios... testai rodo I net nzn... ar anksti ka pamatyt ar ten nelabai yra i ka ziuret? g.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif

Mėnesinėm nesergu beveik du mėnesius, dariausi testuką - teigiamas. Krūtys lyg ir stangresnės, kažkokie lyg ir guzai jose jaučiasi. unsure.gif Ar tai būtinai turi būti nėštumas? unsure.gif O jau išskyrų įvairovė kaip stebina. Bijau visko.

Apie pora savaičių dar tėvam nesakiau, šiandien prisiruošiau. Nepasakiau, mama pati atspėjo, nes tylėjau, ieškojau drąsos savyje, o ašaros kaupėsi akyse. Susiėmė už galvos, bet ji prieš abortą, nes bijo pasekmių, o aš taip nenoriu vaikelio, nebemyliu to žmogaus. verysad.gif Nuėjo pasakyt tėčiui, tas irgi nesupyko. unsure.gif O man viso labo tik 17, gimdyčiau 18, bet tai nieko nekeičia, nebaigčiau 12 kl. verysad.gif Verkiu gal jau valandą ir vos ne kas vakarą.

Rytoj su mama keliausim pas moterų daktarytę. Ką darys? unsure.gif Kaip ten ką tikrina?
Atsakyti
vaikelio nenori, nes nemyli to žmogaus? Mylėk vaikiuką ir viskas. Tėvai tave palaiko, viena neliksi. Na, bus sunku, nebus lengva, bet gyvensi ir džiaugsies.

O daktarė padarys echo, nustatys nėštumą, apžiūrės tave, paskirs vitaminus, pakalbės ir tiek. Nereik nieko bijoti.
Atsakyti
QUOTE(Paukštė @ 2008 09 16, 21:09)
Sveikutės. 4u.gif

Mėnesinėm nesergu beveik du mėnesius, dariausi testuką - teigiamas. Krūtys lyg ir stangresnės, kažkokie lyg ir guzai jose jaučiasi. unsure.gif  Ar tai būtinai turi būti nėštumas? unsure.gif O jau išskyrų įvairovė kaip stebina. Bijau visko.

Apie pora savaičių dar tėvam nesakiau, šiandien prisiruošiau. Nepasakiau, mama pati atspėjo, nes tylėjau, ieškojau drąsos savyje, o ašaros kaupėsi akyse. Susiėmė už galvos, bet ji prieš abortą, nes bijo pasekmių, o aš taip nenoriu vaikelio, nebemyliu to žmogaus. verysad.gif Nuėjo pasakyt tėčiui, tas irgi nesupyko. unsure.gif  O man viso labo tik 17, gimdyčiau 18, bet tai nieko nekeičia, nebaigčiau 12 kl.  verysad.gif  Verkiu gal jau valandą ir vos ne kas vakarą.

Rytoj su mama keliausim pas moterų daktarytę. Ką darys? unsure.gif Kaip ten ką tikrina?

Na, is pozymiu sprendziant, turetum buti nestuke.gif Gaila, kad situacija taip susiklosciusi, kad nenori vaikelio, bet is dalies tave suprantu unsure.gif Nezinau, ka daryciau tokiu atveju, bet manau, kad gimdyciau. Sunku, kai neturi kito zmogaus palaikymo, bet tas stebuklelis viska atstos, patikek. Garantuoju, kad gyvenime tikrai nesigailetum 4u.gif
O pas ginekologa jei tikrins vaginaliniu budu (procedura 30lt berods kainuoja), tai ives i maksti toki kaip banana ir paziures, ar gimdoje yra nestumas. Nieko baisaus, tikrai neskauda. Na, ka - laikykis ir sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
As ka tik is gydytojo.
Jis patvirtino nestuma ir jau pirma nuotraukyte gavau thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2008 09 17, 09:55)
As ka tik is gydytojo.
Jis patvirtino nestuma ir jau pirma nuotraukyte gavau  thumbup.gif  !!!!!!!!!!!!!!!

S-V-E-I-K-I-N-I-M-A-I!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave. t.y. JUS wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as siandien pakartojau easycup testa ir dar kita, tai dabar net jokiu vaiduokliuku nebuvo verysad.gif jauciu tuoj pareis mm ir vel bus liudna verysad.gif bet nieko, bandysim toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2008 09 17, 08:55)
As ka tik is gydytojo.
Jis patvirtino nestuma ir jau pirma nuotraukyte gavau  thumbup.gif  !!!!!!!!!!!!!!!

O sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2008 09 17, 10:55)
As ka tik is gydytojo.

Nuosirdus sveikinimai 4u.gif
Atsakyti