Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Raiduke @ 2008 08 07, 20:05)
mes kai tik pradejo planuot, tai man jau buvo visi simptomai pradeje vaidentis....bet po 3 menesiu atsirado ir  tikru simptomu, dingo menesines, pykino, ir t.t. ax.gif  ax.gif  ax.gif

vat as to pykinimo bijau baisiausiai unsure.gif
Atsakyti
smile.gif labuka gal kas zino kas cia man galetu buti?zinau nestumo pozymius kokie jie buna ir tt o man plaka po desine krutine kazkas jau kokia savaite ne kaire o desine,....ir kilnojasi i virsu kai plaka toks nemalonus plakimas nei pilvo matosi nieko ,biski pykina bet negi tai gali buti nestumas? schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,vaikui 1m9men dar maitinu,bet jau pienuko nelaaabai daug,menesines veluoja 3dienas,dariau uzvakar testa,neigiamas,bet testa diena dariau,pries savaite labai pykino 3dienas nieko nevalgiau,viduriavau,pilva maudzia,gal nestuke.gif bet girdejau kad maitinant nepastosi,mes nesisaugom,ur dar girdejau jei pastoji tai vaikas automatiskai atsisako kruties atseit pienas neskanus pasidare,nezinau ka galvoti,bet vaikas tikrai noriai valgo pienuka mano. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 08 08, 11:59)
sveikos,vaikui 1m9men dar maitinu,bet jau pienuko nelaaabai daug,menesines veluoja 3dienas,dariau uzvakar testa,neigiamas,bet testa diena dariau,pries savaite labai pykino 3dienas nieko nevalgiau,viduriavau,pilva maudzia,gal nestuke.gif bet girdejau kad maitinant nepastosi,mes nesisaugom,ur dar girdejau jei pastoji tai vaikas automatiskai atsisako kruties atseit pienas neskanus pasidare,nezinau ka galvoti,bet vaikas tikrai noriai valgo pienuka mano. g.gif  doh.gif

buna kad pastojama nors ir maitini.
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 08 08, 10:59)
sveikos,vaikui 1m9men dar maitinu,bet jau pienuko nelaaabai daug,menesines veluoja 3dienas,dariau uzvakar testa,neigiamas,bet testa diena dariau,pries savaite labai pykino 3dienas nieko nevalgiau,viduriavau,pilva maudzia,gal nestuke.gif bet girdejau kad maitinant nepastosi,mes nesisaugom,ur dar girdejau jei pastoji tai vaikas automatiskai atsisako kruties atseit pienas neskanus pasidare,nezinau ka galvoti,bet vaikas tikrai noriai valgo pienuka mano. g.gif  doh.gif

aš maitinu irgi, mmm vėluoja jau gerą mėnesį, bet testai neigiami, manau, kad kol maitini mmm nesusireguliavę, bet pastoti įmanoma
Atsakyti
Sveikutės blush2.gif
Kad jūs žinotumėt, kaip aš ieškojau kažko panašaus, ką įskaičiau čia blush2.gif
Kad man kažkas ne taip, jaučiu jau daugiau nei savaitę:
Nesuprantamas maudimas pilvo apačioje, kaip prieš mm, bet jos tik šiandien turėjo būti (!) Mano mm kaip laikrodukas - 28 dienos ir "laba diena". Aišku tai ne rodiklis, lauksiu rytoj g.gif Paskui lakstymas į WC, kai paprastai einu 2-3 kartus per dieną. Krūtų jautrumas, kurio jau šimtas metų nejaučiau doh.gif dariau ketvirtadienį NT - neigiamas. O trečiadienį buvau pas ginę, tai ji taip įtartinai užklausė ar negalėčiau aš būti nėščia blink.gif o ką aš žinau?? Vyras sako, kad negali būti, o aš jau kaip ir norėčiau blush2.gif vis dėlto jau amžius... unsure.gif
O šiaip, skaitant jūsų pašnekėsius, tai faina matyti, kad kažkam "užkibo" žirniukas ax.gif o kitom, planuojančiom ir tikinčiom, noriu palinkėti kantrybės ir teigiamų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Paslaptėle, nepaklausei gydytojos, kodėl taip paklausė? Ir kodėl vyras įsitikinęs, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 08 08, 11:59)

Na kuomet vaikui jau 1 m ir 9 men, zindymas krutimi tikrai nebe ta kontracepcijos priemone. schmoll.gif Zindymas nuo nestumo apsaugo, tik iki 6 men, ir tai, jei vaikas nicniekuo neprimaitinamas. Kad spjauna kruti- veikiau mitas. Pilnai imanoma , kad esate nescia. mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(soffi @ 2008 08 08, 11:55)
smile.gif labuka gal kas zino kas cia man galetu buti?zinau nestumo pozymius kokie jie buna ir tt o man plaka po desine krutine kazkas jau kokia savaite ne kaire o desine,....ir kilnojasi i  virsu kai plaka toks nemalonus plakimas nei pilvo matosi nieko ,biski pykina bet negi tai gali buti nestumas? schmoll.gif

Nervinis tikas greiciausiai. Tikrai ne vaisiaus judesiai. lotuliukas.gif Kas gi ten daugiau plaks?
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 11, 18:39)
Paslaptėle, nepaklausei gydytojos, kodėl taip paklausė? Ir kodėl vyras įsitikinęs, kad ne g.gif

Klausiau. Kažką ji sumurmėjo, kad matyt taip kažkas ten yra. O vyras sako, kad jaučia kaip ten pas jį kas vyksta blush2.gif
Bet šiandien sulaukiau mm unsure.gif Šiaip man cistą nemažą rado, tai gal ji turėjo įtakos mano tokiai savijautai sad.gif Dabar turiu kitą sav pas kokią kitą ginę nulėkti, kad apžiūrėtų, kaip ten ta cista. Jei viskas gerai, planuosim leliuką wub.gif
Atsakyti
Nu va, papasakosiuapie savo pozymius pirmuosius... ax.gif
Zinot kas man buvo - kazkokia apsiseilejus pasidariau jau kita savaite po pastojimo... Pvz., kai kalbedavau telefonu, pamenu, kad nespedavau seiliu ryt... Tiek ju daug buvo... doh.gif biggrin.gif
ai - o po to vaziuoju liftu i darba ir toks seniokas ilipo... Vos neapvemiau, kaip man jis smirdejo... Nors seniokas atrode tvarkingas... ax.gif Bet nei pykino manes nei kas daugiau daresi... bigsmile.gif
ai - nuejau pas kirpeja (dar pati nezinodama, kad laukiuosi), o ji, tvarkydama mano plaukus, klausia:"Laukiesi?" lotuliukas.gif Sakau, - ne, kodel klausi? Ji, - kad tavo plaukai tokie kaip nescios, tokie netikri, zaisliniai, kaip leles... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuvaziavau is karto i vaistine, nusipirkau testa ir... thumbup.gif
Papildyta:
ai - ir dar papukai labai jau jautrus buvo - visai negalejau miegot ant pilvo... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Zinote, man kazkas irgi darosi, tik zinau, kad nescia negaliu buti schmoll.gif bet vistiek nesuprantu doh.gif Viduriuoju jau kuri laika. Pamaudzia pilvo apacioje ir nugara. O dar dabar antra diena skauda ipatingai viena kruties speneli, na jis toks jautrus! Ir baltas taskiukas ant jo kazkoks,... kas tai galetu buti? blink.gif geriu siaip KT, todel nestuke.gif nemanau kad galeciau buti g.gif
Atsakyti
hmm..man tai pozymiai buvo keli, tai mm dingusios (nors ir anksciau veluodavo..), baisiai miegucio traukdavo....o ir kazkin kodel alkoholio organizmas nepageidaudavo...negalejau gerti, "nelysdavo"...ir nulekusi i parduotuve prisipirkau marinuotu pomidoriuku...agurkiuku... bigsmile.gif tadien ir nusprendziau, kad reik testuko g.gif .... tiesa, dar viena nakti buvau pabudusi nuo tokio gero skausmelio pilvuke....o is vakaro ciustijau virtuve ax.gif ...tai matyt ir atsiliepe...o testukas buvo laaabai neaiskus...tad kita ryta teko pakartoti...ir stai dvi juostikes ryskiausios,,,,,, cool.gif
Atsakyti