Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(strode @ 2009 05 30, 10:31)
Sveikutės  smile.gif  Planavome metelius ir pagaliau pavyko  biggrin.gif  nestuke.gif 6 savaite... į tualetą kas pora valandų, vakarais siaubingi galvos skausmai, rytais rėmuo... Bet laimės kiekis neapskaičiuojamas  thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai ir nuo manęs...Mes planavom du metus...Tik nesuprandtu ko dar manęs nepykina
Atsakyti
Yra moteru, kuriu is viso nepykina, todel dziaugtis reiktu, kad esi is tu laiminguju smile.gif
Atsakyti
man jau 9 sav. nestuke.gif tai pirmas ryškus požymis, buvo tai, kad labai dažnai ėjau į WC, net nežinojau, kad laukiuosi... bet jau tada man kylo mintys, kad gal pavyko... bet tik kibom į darbus tai netikėjau,kad pirmą mėn. pavyks, bet pavyko bigsmile.gif. Kai pamačiau teigiama testą buvo 5 sav. jokio pykinimo, nieko nejaučiau, tik džinsai labai greitai pradėjo spausti (papilnėju per liemenį labai anksti), o pykinimas prasidėjo nuo 7 sav., bet ištverti galima smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms busimoms mamytems ir linkejimai bandancioms. 4u.gif Tikiuosi pabandysit atsakyt i mano klausima. Jau kelios dienos mane lengvai pykina, i WC lakstau siek tiek dazniau nei iprasta, krutys atrodo pabrinkusios ir siek tiek jautrios ir aureoles atrodo issipletusios, pilva lengvai maudena, taip pat erzina beveik visi kvapai uzuodziu viska is toli ir rukyt nebegaliu nes nuo cigaretes dumu bloga, ir slamsciu viska is eiles (tiksliau kas nesmirda). Tik beda ta kad iki mm dar turetu buti 1,5 savaites pries pora dienu testas parode I o as nezinau ka ir galvot. Bandau galvot kad gal isikalbejau simptomus kuriu nera, bet mes maziuko neplanavom taciau ir nebijom, kad paranojiskai ieskociau simptomu, bet kai viska apgalvoju bijau pakenkt maziukui jei jis yra, bet jei isivaizduosiu save nescia, o pasirodys kad yra kitaip bijau nusivilt. Zodziu painiava. Nepykit kad tiek priveliau bet gal galit pasakyt ka manot apie tai, pasimeciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda_balta @ 2009 06 01, 13:31)
Sveikinimai visoms busimoms mamytems ir linkejimai bandancioms.  4u.gif  Tikiuosi pabandysit atsakyt i mano klausima. Jau kelios dienos mane lengvai pykina, i WC lakstau siek tiek dazniau nei iprasta, krutys atrodo pabrinkusios ir siek tiek jautrios ir aureoles atrodo issipletusios, pilva lengvai maudena, taip pat erzina beveik visi kvapai uzuodziu viska is toli ir rukyt nebegaliu nes nuo cigaretes dumu bloga, ir slamsciu viska is eiles (tiksliau kas nesmirda). Tik beda ta kad iki mm dar turetu buti 1,5 savaites pries pora dienu testas parode I o as nezinau ka ir galvot. Bandau galvot kad gal isikalbejau simptomus kuriu nera, bet mes maziuko neplanavom taciau ir nebijom, kad paranojiskai ieskociau simptomu, bet kai viska apgalvoju bijau pakenkt maziukui jei jis yra, bet jei isivaizduosiu save nescia, o pasirodys kad yra kitaip bijau nusivilt. Zodziu painiava. Nepykit kad tiek priveliau bet gal galit pasakyt ka manot apie tai, pasimeciau. doh.gif

Na kai aš laukiausi savo vaikiuko, grinai tokie simptomai buvo smile.gif
Atsakyti
Man nuo 4 savaites skaudejo krutis, nuo 6 papykindavo ir miegas eme.
Bet 8sav. nustojo vystytis.
Sakykit mergaites, kada anksciausiai NT galima darytis, kai kur skaiciau, kad praejus 10dienu nuo galimo pastojimo? nes iki mm man dar toli, o jau nekantrumas zudo
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 06 01, 14:42)
Na kai aš laukiausi savo vaikiuko, grinai tokie simptomai buvo smile.gif

Vos neapsiverkiau perskaicius blush-anim-cl.gif nors ir nenorejau sau pripazint bet tikrai noreciau kad taip butu, nors ir zinau kad gerokai per anksti... blush2.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti labiau patyrusių.
Tai antras mano nėštumas, apie 3 savaites, bet pilvas pučiasi lyg būtų 3 mėnuo, net pradėjau nerimauti, ar nereiks jau kreiptis pas ginekologę. g.gif
O šiaip krūtis pajautrėjo, kol kas nepykina, tik jaučiasi vangumas ir tingumas.
Atsakyti
QUOTE(juoda_balta @ 2009 06 01, 14:02)
Vos neapsiverkiau perskaicius  blush-anim-cl.gif nors ir nenorejau sau pripazint bet tikrai noreciau kad taip butu, nors ir zinau kad gerokai per anksti...  blush2.gif

man irgi atrodė kad tie visi požymiai yra preiš menstruaciniai, o pasiruodė ne, prieš neštuminiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2009 06 01, 13:59)
Sakykit mergaites, kada anksciausiai NT galima darytis, kai kur skaiciau, kad praejus 10dienu nuo galimo pastojimo? nes iki mm man dar toli, o jau nekantrumas zudo

Kai pastojau su savo pirmuoju sunuciu, dariausi testa 31ma cd, ta diena kai paprastai prasideda men...Tada parode neryskia antra juostele, labai neyskia, tada nepatikejau ir patvirtino kr tyrimas...DAznas slapinimasis prasidejo jau kai zinojau, kad nescia, pykinimo is viso nebuvo, tik lengvas sleikstuliukas, na, krutine padidejo, net ne speneliai tapo jautrus, o visa krutine...Man regis siek tiek tempe pilvuka...
Dabar planuojam antra vaikuti, kadangi su pirmuoju ilgai trukom, tai nezinau, kaip cia seksis...10 dpo testukas neigiama rodo, tai ir man tok skl iskilo, kazin kada anksciausiai parodo, nes as pirkau brangu testa, ant kurio parasyta, kad rodo dar neatejus men laikui...Krutine jautri, aapetitas baisinis, bet cia ir pries men taip buna g.gif IS tiesu per anksto geriau nedaryt testu, nuotaika sugenda...Kai darai laiku ir neigiama rodo, ne taip pikta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 06 02, 18:30)
Kai pastojau su savo pirmuoju sunuciu, dariausi testa 31ma cd, ta diena kai paprastai prasideda men...Tada parode neryskia antra juostele, labai neyskia, tada nepatikejau ir patvirtino kr tyrimas...DAznas slapinimasis prasidejo jau kai zinojau, kad nescia, pykinimo is viso nebuvo, tik lengvas sleikstuliukas, na, krutine padidejo, net ne speneliai tapo jautrus, o visa krutine...Man regis siek tiek tempe pilvuka...
Dabar planuojam antra vaikuti, kadangi su pirmuoju ilgai trukom, tai nezinau, kaip cia seksis...10 dpo testukas neigiama rodo, tai ir man tok skl iskilo, kazin kada anksciausiai parodo, nes as pirkau brangu testa, ant kurio parasyta, kad rodo dar neatejus men laikui...Krutine jautri, aapetitas baisinis, bet cia ir pries men taip buna g.gif IS tiesu per anksto geriau nedaryt testu, nuotaika sugenda...Kai darai laiku ir neigiama rodo, ne taip pikta rolleyes.gif

Brangus testai gali parodyti svaites nestuma. Pasakysiu kaip man buvo...Nusipirkau pigius testus-nieko nerode,bet po desimt minuciu kazkokia permatoma juostele kaip ir matesi,tik labai labai jau neryski, ta pati testa dar dariausi pora kartu,rezultats tas pats, tai parode gal tik dar po 8 dienu ryskia juostele.Ta brangu testa nusipirkus iskart parode,kad pregnant ir kad pastojau pries viena ar 2 sav., pasidariau dar sia sav.tai jau rodo 2,3-kas reiskia nestumas 2-3 sav. Siaip visi testai nestuma turetu parodyti po 2 sav.
Atsakyti