QUOTE(Burbulytis @ 2009 06 02, 17:30)
Kai pastojau su savo pirmuoju sunuciu, dariausi testa 31ma cd, ta diena kai paprastai prasideda men...Tada parode neryskia antra juostele, labai neyskia, tada nepatikejau ir patvirtino kr tyrimas...DAznas slapinimasis prasidejo jau kai zinojau, kad nescia, pykinimo is viso nebuvo, tik lengvas sleikstuliukas, na, krutine padidejo, net ne speneliai tapo jautrus, o visa krutine...Man regis siek tiek tempe pilvuka...
Dabar planuojam antra vaikuti, kadangi su pirmuoju ilgai trukom, tai nezinau, kaip cia seksis...10 dpo testukas neigiama rodo, tai ir man tok skl iskilo, kazin kada anksciausiai parodo, nes as pirkau brangu testa, ant kurio parasyta, kad rodo dar neatejus men laikui...Krutine jautri, aapetitas baisinis, bet cia ir pries men taip buna
IS tiesu per anksto geriau nedaryt testu, nuotaika sugenda...Kai darai laiku ir neigiama rodo, ne taip pikta 
Dabar planuojam antra vaikuti, kadangi su pirmuoju ilgai trukom, tai nezinau, kaip cia seksis...10 dpo testukas neigiama rodo, tai ir man tok skl iskilo, kazin kada anksciausiai parodo, nes as pirkau brangu testa, ant kurio parasyta, kad rodo dar neatejus men laikui...Krutine jautri, aapetitas baisinis, bet cia ir pries men taip buna

man nebrangus testas atrodo "VIVIT PRO" parodė neryškia antrą juostelę likus 4 dienom iki menesinių, prieš tai dariau su brangesniais testais , bet matyt buvo dar per anksti jie nieko nerodė