Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 25, 08:25)
Sveikutės  4u.gif
ačiū už palaikymą, bet jau visakas  verysad.gif šiandien pradėjo teplioti, tai jau susirgsiu matyt ir rimčiau verysad.gif  tai vat ir po visų nėštumo požymių   schmoll.gif  
su vyru labai intensyviai užsiėmėm gamyba  blush2.gif (pirmas kleckas iš pirmo ciklo gavosi), mmm užsitesė 19 d., taip skaudėjo krutinę (ko seniau visai neskaudėdavo prieš mmm), ir pilvo skausmai buvo kaip prieš mmm ir nesusirgau laiku  verysad.gif
vat ir galima prisigalvoti, kad tikrai laukiesi  doh.gif

tik tas sirgimas tik tepliojimas, o kaip vakar minėjau šiandien turiu talonėlį po pietų echoskopijai, tai jeigu per diena nepradės normaliai "bėgti" tai vistiek nueisiu, kad pažiūrėtų, galų gale būsiu tikra, kad nesilaukiu  schmoll.gif

ach liūdna  verysad.gif

nenusimink 4u.gif , juk ne viskas prarasta dar po pietu pas gydytoja, o ir pateplioja, kai pastojama....

o man dar niekas nesirodo...BT tik 36.8, nors tik antra karta gyvenime matavausi... ax.gif ... ti kazkaip manau gal tep kazkas nutiko, bijau kad tik kokios ligos nebutu, vis delto 22 dienos, ti ne 10 dienikiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amfii: 25 birželio 2009 - 09:09
QUOTE(Amfii @ 2009 06 25, 10:08)
nenusimink 4u.gif , juk ne viskas prarasta dar po pietu pas gydytoja, o ir pateplioja, kai pastojama....

o man dar niekas nesirodo...BT tik 36.8, nors tik antra karta gyvenime matavausi... ax.gif ... ti kazkaip manau gal tep kazkas nutiko, bijau kad tik kokios ligos nebutu, vis delto 22 dienos, ti ne 10 dienikiu  schmoll.gif

na va aš jau po gyd.apžiūros, nieko gero schmoll.gif
aš tikrai nenėščia schmoll.gif kaip sakant mane kūnas apgavo (labai, labai) verysad.gif
tad linkiu jums mielosios laikykitės, tikėkite ir kurios tikrai esat nežinioje tikrai sužinosite TAIP ar NE 4u.gif

Amfii laikau už tave kumštukus, gal tau pasiseks geriau nei man mirksiukas.gif

tik man labai gaila, kad "sudegė" mano planas A doh.gif
(o planas A: tai norėjau vasarinuko labai, nes pirmas gimė sausį ir nedatempė iki vasario, gavau atleidimo lapelį, tai sakiau eisiu į dekretą (tipo taip krizę įveiksim lotuliukas.gif ), be to mano vyras dirba užsienį, tai dabar nežinau kaip mums gausis doh.gif , ir ką reiks naujo darbo ieskot blink.gif )

planas B reikia atostogų ir vėl bandyti bandyti, tik kaip tą savo vyrą pasigauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunevysnia:) @ 2009 06 25, 15:33)
na va aš jau po gyd.apžiūros, nieko gero  schmoll.gif
aš tikrai nenėščia  schmoll.gif  kaip sakant mane kūnas apgavo (labai, labai)  verysad.gif
tad linkiu jums mielosios laikykitės,  tikėkite ir kurios tikrai esat nežinioje tikrai sužinosite TAIP ar NE  4u.gif

Amfii laikau už tave kumštukus, gal tau pasiseks geriau nei man  mirksiukas.gif

tik man labai gaila, kad "sudegė" mano planas A  doh.gif
(o planas A: tai norėjau vasarinuko labai, nes pirmas gimė sausį ir nedatempė iki vasario, gavau atleidimo lapelį, tai sakiau eisiu į dekretą (tipo taip krizę įveiksim  lotuliukas.gif ), be to mano vyras dirba užsienį, tai dabar nežinau kaip mums gausis  doh.gif , ir ką reiks naujo darbo ieskot  blink.gif )

planas B reikia atostogų ir vėl bandyti bandyti, tik kaip tą savo vyrą pasigauti  doh.gif

Sedejau cia ir laukiau geru ziniu is Taves.... verysad.gif o matai kaip gavosi..tik nesinervuo, pasiseks, pamatysi ir krize iveiksi, ir viskas bus O.K... 4u.gif

.o kaip pas Tave mm reguliarios budavo?
Atsakyti
eikit sau merginos, prigasdinot mane, Quote, o tu testuka dareisi pries tai nestumo? nes as irgi dar pas gydytoja nebuvau, bet testukas parode ryskias dvi juosteles, tai dabar ir as issigandau, gal antradieni nueisiu ir man pasakys kad nesilaukiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2009 06 25, 16:48)
eikit sau merginos, prigasdinot mane, Quote, o tu testuka dareisi pries tai nestumo? nes as irgi dar pas gydytoja nebuvau, bet testukas parode ryskias dvi juosteles, tai dabar ir as issigandau, gal antradieni nueisiu ir man pasakys kad nesilaukiu  blink.gif

jei II, ti nepergyvenk viskas ok... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2009 06 25, 14:48)
eikit sau merginos, prigasdinot mane, Quote, o tu testuka dareisi pries tai nestumo? nes as irgi dar pas gydytoja nebuvau, bet testukas parode ryskias dvi juosteles, tai dabar ir as issigandau, gal antradieni nueisiu ir man pasakys kad nesilaukiu  blink.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 25, 17:34)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

aciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va jungiuos ir as prie jusu mamytes blush2.gif Siandien pasidariau testuka ir pamaciau dvi ryskias juosteles ax.gif Tai dabar pergyvenu ka gydytojai pasakys ar viskas tvarkoj ar ne blink.gif Labai labai baisu man ,nes tai pirmas nestumas. Vaikelio su Mb norejom, bet kartu ir bijojom ji tureti, bet va tik pasnekejom kad norim ir yra blush2.gif O nestumo pozymiu nera jokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry26 @ 2009 06 25, 22:02)
Na va jungiuos ir as prie jusu mamytes  blush2.gif  Siandien pasidariau testuka ir pamaciau dvi ryskias juosteles  ax.gif  Tai dabar pergyvenu ka gydytojai pasakys ar viskas tvarkoj ar ne  blink.gif  Labai labai baisu man ,nes tai pirmas nestumas. Vaikelio su Mb norejom, bet kartu ir bijojom ji tureti, bet va tik pasnekejom kad norim ir yra  blush2.gif  O nestumo pozymiu nera jokiu  g.gif

sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(augustautve @ 2009 06 25, 16:48)

Sveikinu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip fainai ax.gif
Atsakyti
na o as siand irgi pasidariau nestumo testa, kad nusiraminciau, buvau tikra ,kad ne nescia..tik nerima kele paskaiciavimai vaisingu dienu ir smagiu naktu wub.gif jokiu nestuke.gif pozymiu nebuvo,jokio pykinimo,jokiu tepliojimu,nei nuovargio,nei mieguistumo, dargi atvirksciai, energijos antpludis. gal kiek krutine pajautrejo, kaip ir normalu pries menzes. ir ka jus mergaites manot--pregnant 1-2 parase! akys ant kaktos atsidure..koks siurprizas.
Atsakyti
QUOTE(cherry26 @ 2009 06 25, 22:02)
Na va jungiuos ir as prie jusu mamytes  blush2.gif  Siandien pasidariau testuka ir pamaciau dvi ryskias juosteles  ax.gif  Tai dabar pergyvenu ka gydytojai pasakys ar viskas tvarkoj ar ne  blink.gif  Labai labai baisu man ,nes tai pirmas nestumas. Vaikelio su Mb norejom, bet kartu ir bijojom ji tureti, bet va tik pasnekejom kad norim ir yra  blush2.gif  O nestumo pozymiu nera jokiu  g.gif

sveikinu tave labai 4u.gif wub.gif o pozymiai ateis savaime ir palengva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tss @ 2009 06 25, 23:31)
na o as siand irgi pasidariau nestumo testa, kad nusiraminciau, buvau tikra ,kad ne nescia..tik nerima kele paskaiciavimai vaisingu dienu ir smagiu naktu wub.gif jokiu  nestuke.gif  pozymiu nebuvo,jokio pykinimo,jokiu tepliojimu,nei nuovargio,nei mieguistumo, dargi atvirksciai, energijos antpludis. gal kiek krutine pajautrejo, kaip ir normalu pries menzes. ir ka jus mergaites manot--pregnant 1-2 parase!  akys ant kaktos atsidure..koks siurprizas.

dideli sveikinimai tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 06 25, 23:31)
na o as siand irgi pasidariau nestumo testa, kad nusiraminciau, buvau tikra ,kad ne nescia..tik nerima kele paskaiciavimai vaisingu dienu ir smagiu naktu wub.gif jokiu  nestuke.gif  pozymiu nebuvo,jokio pykinimo,jokiu tepliojimu,nei nuovargio,nei mieguistumo, dargi atvirksciai, energijos antpludis. gal kiek krutine pajautrejo, kaip ir normalu pries menzes. ir ka jus mergaites manot--pregnant 1-2 parase!  akys ant kaktos atsidure..koks siurprizas.

supersveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
o as, jauciu, kad ateis nelemtosios mm verysad.gif , nes kuo tolyn , tuo krutyne vis jautryn, jautryn, atrodo,kad degti prades verysad.gif
Atsakyti