Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

na va tik pasigyriau pozymiu nebuvimu doh.gif , tai siandien visa nakti sysiu laksciau vis doh.gif tik biski neramu nes maudima jauciu pilvo apacioj blink.gif net nezinau ar normalu blink.gif . Ir beje dar vienas pozymis, as jau savaitgali jausdavau skausma papilvej kai pasirazydavau blink.gif , siandien man drauge nestuke pasake, kad taip ir turi buti , kad negalma razytis nescioms, nes ryte pasiraziusi ir pajutusi nemalonu skausma papilveje paskambinau jai. blink.gif Kaip viskas baisu ir nezinoma cia doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 06 26, 00:31)
na o as siand irgi pasidariau nestumo testa, kad nusiraminciau, buvau tikra ,kad ne nescia..tik nerima kele paskaiciavimai vaisingu dienu ir smagiu naktu wub.gif jokiu  nestuke.gif  pozymiu nebuvo,jokio pykinimo,jokiu tepliojimu,nei nuovargio,nei mieguistumo, dargi atvirksciai, energijos antpludis. gal kiek krutine pajautrejo, kaip ir normalu pries menzes. ir ka jus mergaites manot--pregnant 1-2 parase!  akys ant kaktos atsidure..koks siurprizas.

Ma irgi jokiu nestumo pozymiu nebuvo,tik energijos antpludis,dabar jau 10 sav.eina tai dar jokiu nestumo pozymiu taip ir neturiu.As tuos testus darydavausi kas savaite smile.gif Man budavo ramiau kai parodydavo 2-3, ir po +3,zinodavau kad auga smile.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif ,
as tai ir kaip ir praeita cikla vel nezinioje g.gif . Mmm veluoja 3 d, bet skirtingai nei praeita cikla, nejauciu jokiu nestumo pozymiu ir esu beveik 100 proc tikra, kad neesu nescia...tik va tada kur tos mano mmm prapuole. Net nesivarginu darytis NT,nes jis visada man rodo tik I bruksneli, tai kam cia dar man juos gadinti, pagalvojau. Dar jauciu nusivylima nuo praeito ciklo, kai lyg ir buvo visi nestumo pozymiai, buvau apsidziaugus, prisiplanavus, o pasirodo, jie tiesiog buvo mano fantazijos vaisius schmoll.gif

Na, dabar tai jau net nezinau, ka daryti: laukti toliau mmm ar eiti pas gine ieskoti ciklo sutrikimo problemu? Kaip jus manot?

Atsakyti
Sveikutės sveikinu tas kurios nestuke.gif , o tos kurios vis dar ne nestuke.gif , tai kantrybės pastojime 4u.gif
mano pirmi nėštumo požymiai buvo patepliojimas ir rugščių kilimas, o testukas iki 6 sav. rodė neigiamą rezultatą, tik 7 savaičių pasirodė 2 juostelės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2009 06 27, 23:05)
as tai ir kaip ir praeita cikla vel nezinioje  g.gif . Mmm veluoja 3 d, bet skirtingai nei praeita cikla, nejauciu jokiu nestumo pozymiu ir esu beveik 100 proc tikra, kad neesu nescia...tik va tada kur tos mano mmm prapuole. Net nesivarginu darytis NT,nes jis visada man rodo tik I bruksneli, tai kam cia dar man juos gadinti, pagalvojau. Dar jauciu nusivylima nuo praeito ciklo, kai lyg ir buvo visi nestumo pozymiai, buvau apsidziaugus, prisiplanavus,  o pasirodo, jie tiesiog buvo mano fantazijos vaisius  schmoll.gif

Na, dabar tai jau net nezinau, ka daryti: laukti toliau mmm ar eiti pas gine ieskoti ciklo sutrikimo problemu? Kaip jus manot?

Labute , o ciklas reguliarus buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Amfii @ 2009 06 28, 05:36)
Labute , o ciklas reguliarus buvo ?

na, taip, mano ciklas visada tiksliai 32 dienos, nebudavo nei diena veliau nei anksciau, o dabar g.gif kazkokie nesusipratimai vyksta
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2009 06 28, 00:05)
as tai ir kaip ir praeita cikla vel nezinioje  g.gif . Mmm veluoja 3 d, bet skirtingai nei praeita cikla, nejauciu jokiu nestumo pozymiu ir esu beveik 100 proc tikra, kad neesu nescia...tik va tada kur tos mano mmm prapuole. Net nesivarginu darytis NT,nes jis visada man rodo tik I bruksneli, tai kam cia dar man juos gadinti, pagalvojau. Dar jauciu nusivylima nuo praeito ciklo, kai lyg ir buvo visi nestumo pozymiai, buvau apsidziaugus, prisiplanavus,  o pasirodo, jie tiesiog buvo mano fantazijos vaisius  schmoll.gif

Šiaip pirma vis tik reiketu NT pasidaryti,nes nuejus pas gydytoja ji klaus ar darei.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2009 06 28, 19:44)
Šiaip pirma vis tik reiketu NT pasidaryti,nes nuejus pas gydytoja ji klaus ar darei.

Na, siandien nusipirkau, rytoj reikes pasidaryti ryte, bet kazkaip jau zinau atsakyma ir be jo. Tai jokio net nera entuziazmo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na va kaip buna, tiek visokiu reikalu is pacio ryto, kad net visai pamirsau NT doh.gif . Teks laukti rytojaus.
Atsakyti
sveikos busimosios ir esamosios..sioje laukianciuju eileje esu jau senai..kelius pramyniau pas ginekologus..ir zinoma vaistines..labai tikejausi ir laukiau..taciau kazkodel nepavyksta...jau svaigstu tuo..nezinau, gal kas gales ka patarti ar tiesiog paguosti ax.gif
Zodziu paskutines mano gertos KT buvo pries pusantru metu,su vyru tikejomes sulaukti mazylio.pries tai gydziausi hormonu sutrikima, rodos kiekviena menesi sulaukiu menstruaciju..ginekologe tik patrauke peciais israse folio rugsties ir tiek ziniu.tai vadinama gydymu?Dare echoskopija sake lyg ir viskas gerai..Tureciau sulaukti menstruaciju ..tiksliau turejau pries pora dieneliu..skauda krutine, maudzia pilvuka,esu laaabai pavargusi..Skaiciau jusu pasisakymus apie tai kokie buna pozymiai(nestumo)..kaip manote ar galiu tiketis?
Ir niekaip nesuprantu kodel gydytoja mane apziurejus paskyre alia toki gydyma vitaminais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 06 29, 16:29)
sveikos busimosios ir esamosios..sioje laukianciuju eileje esu jau senai..kelius pramyniau pas ginekologus..ir zinoma vaistines..labai tikejausi ir laukiau..taciau kazkodel nepavyksta...jau svaigstu tuo..nezinau, gal kas gales ka patarti ar tiesiog paguosti ax.gif
Zodziu paskutines mano gertos KT buvo pries pusantru metu,su vyru tikejomes sulaukti mazylio.pries tai gydziausi hormonu sutrikima, rodos kiekviena menesi sulaukiu menstruaciju..ginekologe tik patrauke peciais israse folio rugsties ir tiek ziniu.tai vadinama gydymu?Dare echoskopija sake lyg ir viskas gerai..Tureciau sulaukti menstruaciju ..tiksliau turejau pries pora dieneliu..skauda krutine, maudzia pilvuka,esu laaabai pavargusi..Skaiciau jusu pasisakymus apie tai kokie buna pozymiai(nestumo)..kaip manote ar galiu tiketis?
Ir niekaip nesuprantu kodel gydytoja mane apziurejus paskyre alia toki gydyma vitaminais?  blink.gif

Tai jei pas tave viskas gerai, tai ir gydymo jokio rimto neskyre, o tik vitaminus. O nestumo tai aisku, kad gali tiketis. As pati kai laukiausi, tai jokiu nestumo pozymiu is pradziu nejauciau, tik dingusios menesines ir teigiamas NT. O jei tau veluoja mmm, tai pasidaryk NT ir bus viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Esu kaip ir naujoke ir is karto turiu savo klausimu .... Tikiuosi priimsit i savo buri. Taigi va, paskutini karta mmm buvo geguzes 31, kaip ir db jau turetu arba pirmieji nestumo pozymiai buti arba tureciau susirgti. Na del pirmuju pozymiu, tai kaip ir jokiu pykinimu, jokiu WC, gal krutine siek tiek padidejus, bet nepaskyciau kad butu labai jautri, viduri menesio skaudejo kaip ir viena lyg sona, paskui lyg kita, o db svarbiausia kad siandien prasidejo nepaskayciau kad mmmm, nes kazkoks tik rausvas lyg rusvas tepliojimas... doh.gif Ir is karto issigandau ar tai cia as susirigau, ar cia taip turi buti... NIeko nesuprantu... O mes taip laukiam, ir tokia buciau laiminga jei butu pavyke pastoti, nes sekmadieni dariausi NT tai buvo vienas bruksniukas... sad.gif
Atsakyti