Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(kaktuusas @ 2009 06 29, 18:58)
Sveikos,
Esu kaip ir naujoke ir is karto turiu savo klausimu .... Tikiuosi priimsit i savo buri. Taigi va, paskutini karta mmm buvo geguzes 31, kaip ir db jau turetu arba pirmieji nestumo pozymiai buti arba tureciau susirgti. Na del pirmuju pozymiu, tai kaip ir jokiu pykinimu, jokiu WC, gal krutine siek tiek padidejus, bet nepaskyciau kad butu labai jautri, viduri menesio skaudejo kaip ir viena lyg sona, paskui lyg kita, o db svarbiausia kad siandien prasidejo nepaskayciau kad mmmm, nes kazkoks tik rausvas lyg rusvas tepliojimas...  doh.gif  Ir is karto issigandau ar tai cia as susirigau, ar cia taip turi buti... NIeko nesuprantu... O mes taip laukiam, ir tokia buciau laiminga jei butu pavyke pastoti, nes sekmadieni dariausi NT tai buvo vienas bruksniukas... sad.gif

Patarimas is mano puses butu pakartoti NT po keliu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kiek supratau, dar yra vilties kad galiu buti nescia. O toks tepliojimas yra normalu g.gif ? Jei taip tai kiek jis gali trukti? Gal taip yra kam nors buve? Nepykit uz tiek klausimu, bet kadangi nesu dar buvusi nescia, tai kiekvienas kazkoks sunegalavimas yra idomu kas ir del ko....
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 06 26, 12:56)
Ma irgi jokiu nestumo pozymiu nebuvo,tik energijos antpludis,dabar jau 10 sav.eina tai dar jokiu nestumo pozymiu taip ir neturiu.As tuos testus darydavausi kas savaite smile.gif Man budavo ramiau kai parodydavo 2-3, ir po +3,zinodavau kad auga smile.gif

aciu dievui ne as viena tokia smile.gif nes man net neramu,nieko neskauda,jokio pykinimo..tik krutine nemaloni labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 06 30, 00:21)
aciu dievui ne as viena tokia smile.gif  nes man net neramu,nieko neskauda,jokio pykinimo..tik krutine nemaloni labai verysad.gif

Man labai neramu, kaip ir sakiau, kad nors pykintu-vis zinociau kad viskas gerai smile.gif
O dabar absoliuciai nieko,kartais net sau reik primint kad nescia,nes tokia bent jau kol kas nesijauciu.Siandien nusipirkau baby doppler, na kur sirdeles klausyt galima, tai tikiuosi kad nusiraminsiu...Nes raso,kad nuo 7 savaiciu jau pagauna...

O del pakraujavimo,jei menesines vis dar neprasideda,tai turbut buvo kiausinelio implantancija,ir turbut greit pranesi mums dziugia zinia 4u.gif
Atsakyti
JOLIE

o au echo dar nedare,jokiu ziniu nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tss: 30 birželio 2009 - 00:06
Ne dar nedare, tik uz 2.5 sav. bus. Galeciau eit privaciai,bet kazkaip nezinau,nenoriu...Jei kas negerai,buciau dar tam nepasiruosusi, o mano situacijoj, net nezinau kaip sureaguociau...Uztat stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti apie blogas mintis...Vaikelio tai beprotiskai noriu....
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(kaktuusas @ 2009 06 29, 22:04)
Tai kiek supratau, dar yra vilties kad galiu buti nescia. O toks tepliojimas yra normalu  g.gif  ? Jei taip tai kiek jis gali trukti? Gal taip yra kam nors buve? Nepykit uz tiek klausimu, bet kadangi nesu dar buvusi nescia, tai kiekvienas kazkoks sunegalavimas yra idomu kas ir del ko....

Vilties prarasti niekada nereikia biggrin.gif Beje, man 3 dienas pries menesines taip pat paterliojo, o savo dienu taip ir nesulaukiau biggrin.gif Kiek zinau, tai toks terliojimas, trunkantis 2-3 dienas reiskia tai, kad lialiaus uzuomazga implantuojasi i gimda, tada galimas toks paytepliojimas. Taip kad lukterk ir po keleto dienu pasidaryk NT, nes man pirmaja menesiniu diena, kai ju nesulaukiau rode I, o po poros dienu-II ryskias juosteles nestuke.gif Sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(jolie @ 2009 06 30, 02:14)
Ne dar nedare, tik uz 2.5 sav. bus. Galeciau eit privaciai,bet kazkaip nezinau,nenoriu...Jei kas negerai,buciau dar tam nepasiruosusi, o mano situacijoj, net nezinau kaip sureaguociau...Uztat stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti apie blogas mintis...Vaikelio tai beprotiskai noriu....

na buten tas echoskopijos nedarymas iskart man yra labai keistas, juk lt iskart daro,o cia sitiek laiko reikia laukti schmoll.gif o jei kazkas ne taip,ka tada daryt? jauciu kad as pirma ehcoskopija pasidarysiu per atostogas lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivazek @ 2009 06 30, 08:25)
smile.gif
Vilties prarasti niekada nereikia biggrin.gif Beje, man 3 dienas pries menesines taip pat paterliojo, o savo dienu taip ir nesulaukiau biggrin.gif Kiek zinau, tai toks terliojimas, trunkantis 2-3 dienas reiskia tai, kad lialiaus uzuomazga implantuojasi i gimda, tada galimas toks paytepliojimas. Taip kad lukterk ir po keleto dienu pasidaryk NT, nes man pirmaja menesiniu diena, kai ju nesulaukiau rode I, o po poros dienu-II ryskias juosteles  nestuke.gif Sekmes tau

O kad tavo zodziai kaip sakoma Dievui i ausi... Bet snd kazkaip lyg didesnis lyg ir kraujavimas, nors daug silpnesnis nei turetu buti per menesines.. Na tikiuosi kad cia tikrai tas kelias dienas trunkantis teplijimas ir galesiu pasakyti kad as jau nestuke.gif .. O jei ne na tai ka bandysim toliau....
Atsakyti
labas mergaites, tenka ir man pas jus trumpam nosi ikisti, nes visai pasimeciau blush2.gif Turiu jau viena lelyte, bet kadangi visa tai buvo beveik pries 4 metus, spejau ir pamirsti, nors puikiai atsimenu, kad visu kunu jauciau, jog kazkas netaip.Tada pamaciau du II kai mano zirniukui kazkur 4 savaites buvo. Si karta tik krutine jautri, nors ir siaip pries mmm jautresne tapdavo, menesiniu nera ir kazkokia pavargusi jauciuosi, daugiau viskas liuks. As leliaus neplanavau, tai nestumo kaip ir negalejau isikalbeti, butu netyciukas ax.gif NT du jau sugadinau, abu neigiami. paskutines mmm prasidejo geguzes 31, iki dabar dar nieko nesulaukiu, gal dar per anksti NT unsure.gif Nu bent vaiduoklis juk jau turetu matytis? blyn visai zalia jauciuosi, nors ir jau buvau nestuke blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as cia naujoke, bandau pastoti jau antras menuo.. Noriu pasiklaust turinciu patirties.. 1. Ar pacioj nestumo pradzioj jautete didziuli mieguistuma?? nes as jau kazkur 2 savaite miegu po 12 valandu, visada jauciuos pavargus.
2. Jautri krutine, tiksliau speneliai..
3. Kyla skrandzio rugstys, anksciau del to jokiu problemu neturedavau, o dabar beveik bet ka suvalgius kyla rugztys..
4. Musa karstis.

Esamos ir busimos nestukes, padekit man 4u.gif
Atsakyti
wink.gifp+2009 07 01, 15:10-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 07 01, 15:10)
Sveikutes smile.gif as cia naujoke, bandau pastoti jau antras menuo.. Noriu pasiklaust turinciu patirties.. 1. Ar pacioj nestumo pradzioj jautete didziuli mieguistuma?? nes as jau kazkur 2 savaite miegu po 12 valandu, visada jauciuos pavargus.
2. Jautri krutine, tiksliau speneliai..
3. Kyla skrandzio rugstys, anksciau del to jokiu problemu neturedavau, o dabar beveik bet ka suvalgius kyla rugztys..
4. Musa karstis.

Esamos ir busimos nestukes, padekit man  4u.gif

va pas tave tikrai nestumo pozymiai mirksiukas.gif Man atrodo jau sveikinti galiu. NT nedarei? As lygiai taip pat jauciausi laukdama pirmagimes: speneliai jautrus, rugstys, nuovargis 24 val per para o paskui sysioti laksciau kas 20 min ir pykinimas prasidejo. Dabar praktiskai nieko nejauciu, tik kad mmm veluoja tai ir keista o tau linkiu II 4u.gif
Atsakyti