Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Agapi @ 2009 07 01, 17:12)
va pas tave tikrai nestumo pozymiai mirksiukas.gif  Man atrodo jau sveikinti galiu. NT nedarei? As lygiai taip pat jauciausi laukdama pirmagimes: speneliai jautrus, rugstys, nuovargis 24 val per para o paskui sysioti laksciau kas 20 min ir pykinimas prasidejo. Dabar praktiskai nieko nejauciu, tik kad mmm veluoja tai ir keista o tau linkiu II  4u.gif

Taip ir mano pojuciai tokie , beto nesulaukiu mmm, ar aju galiu dziaugtis..nes su vyru stengemes pusantru metuku nestuke.gif
tikiuosi kad pavyko.
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 02, 13:39)
Taip ir mano pojuciai tokie , beto nesulaukiu mmm, ar aju galiu dziaugtis..nes su vyru stengemes pusantru metuku  nestuke.gif
tikiuosi kad pavyko.

PANELES SIANDIEN DARIAU NT DVI JUOSTIKES VIENA ZINOMA LABAI SILPNA..AS JAU DZIAUGIUOSI lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif 4u.gif
paskaitynejau cia truputeli... mm veluoja tik pora dienu,pilvo apacioj jauciu silpna maudima,lyg pries mm,tik daug silpnesni , ir isskyros kazkokios gelsvos spalvos.. g.gif pries kokiu 10 dienu nesisaugojom,ar tai gali but pasireiskias nestumas taip anksti? ax.gif
labai noretume vaikelio,tik nenoriu per anksti dziugaut unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif
mm vėluoja jau savaitę, dariausi NT ir jis buvo teigiamas.Prieš mm datą, kai turėjau susirgti jaučiau pilvo skausmą tokį kaip visada ir jau galvojau, kad susirgsiu.Dar palaukiau kelias dienas, tuo metu pastebėjau nuovargį ir dažną wc lankymą, dabar dar ir apetitas didžiulis atsirdęs.Vaikelį planavom, tačiau vieną kartą jau buvom apsigavę su NT ( nors tada vaiduokliukas buvo, dabar ryškios II. Tačiau maniškis netiki kad ištikrųjų laukiuosi blink.gif
kitą savaitę eisiu pas gydytoją ir tikiuosi gausiu patvirtinimą kad esu nestuke.gif
gal ir MB jau patikės doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

tikiuosi patvirtinsit, kad man tikrų tikriausi nestuke.gif požymiai smile.gif

Vakar-šiandien turėjo būti mmm - nėra. Maudžia pilvo apačią, krūtinė jautri, padidėjusi lygtai, pykina 24 h per parą, miego norisi, lakstau į tualetą kas 30 min., silpnumas toks, nieko nesinori daryti, tik gulėti..

Rytoj ryte jau darysiu NT, jau nebegaliu sulaukti.. Iš kur kantrybės semiatės schmoll.gif ?
Atsakyti
labai tikiuosi,kad mes visos nestuke.gif

as bijau darytis testa,o jei neigiamas... doh.gif
na sakiau,kad palauksiu iki pirmadienio,jei nesulauksiu mm,leksiu i vaistine ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asareja: 03 liepos 2009 - 15:56
QUOTE(canona @ 2009 07 03, 17:30)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi ir aš prie jūsų  4u.gif
mm vėluoja jau savaitę, dariausi NT ir jis buvo teigiamas.Prieš mm datą, kai turėjau susirgti jaučiau pilvo skausmą tokį kaip visada ir jau galvojau, kad susirgsiu.Dar palaukiau kelias dienas, tuo metu pastebėjau nuovargį ir dažną wc lankymą, dabar dar ir apetitas didžiulis atsirdęs.Vaikelį planavom, tačiau vieną kartą jau buvom apsigavę su NT ( nors tada vaiduokliukas buvo, dabar ryškios II. Tačiau maniškis netiki kad ištikrųjų laukiuosi  blink.gif 
kitą savaitę eisiu pas gydytoją ir tikiuosi gausiu patvirtinimą kad esu  nestuke.gif
gal ir MB jau patikės  doh.gif

o ar labai nezymus tas vaiduokliukas..as ziurejau siandien ir po dveiju minuciu pamaciau..taciau silpna labai ta linijuke.po savaites darysiu nauja NT tai dar nesidziaugti?
Atsakyti
Sveikos,
sveikinu visas, kurioms pavyko pastoti, taip pat linkiu sėkmės belaukiančioms II wub.gif
aš čia toji, kur beveik prieš du mėn. tyliai džiaugėsi teigiamais NT, dar nesulaukus mm lotuliukas.gif blush2.gif
mūsų lelytei jau 12 savaičių, vakar mačiau echo, kaip dūksta pilvely, atsispiria, pūkšt vandenin, plūduriuoja, nenusakomos emocijos wub.gif wub.gif wub.gif
o pirmas nėštumas nuo antro skiriasi kardinaliai.gal todėl, kas pirmąkart paniškai visko bijojau, drebėjau, o dabar visą pirmąjį trimestrą buvau tokia atsipalaidavus, kaip niekad gyvenime.ir požymiai pradėjo lįsti daug vėliau, apie 8-9 savaitę, iš pradžių net maniau, gal kas ne taip g.gif ir tai tokie- vidurių kietėjimas, nugaros skausmas ir pan.tiesa, krūtinę mausti pradėjo vos pastojus, bet praėjus nelauktų mm dienai taip ir praėjo.dabar vėl pamaudžia.žodžiu,manau, nusiteikimas daro savo thumbup.gif jaučiu beprotišką pilnatvę, iš visos širdies ir jums visoms linkiu to paties wub.gif wub.gif wub.gif
įdomu, kaip milduxe, gal jau galima sveikinti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 03, 18:43)
o ar labai nezymus tas vaiduokliukas..as ziurejau siandien ir po dveiju minuciu pamaciau..taciau silpna labai ta linijuke.po savaites darysiu nauja NT tai dar nesidziaugti?

Dabar tai pas mane jau ryskios dvi smile.gif O tada kai vaiduokliukas buvo tai irgi pakankamai ryskus, bet mm atejo kaip visada...
Bet tau linkiu kad vaiduokliukas pavirstu ryskiom dviem juostelem nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agapi @ 2009 07 01, 15:12)
va pas tave tikrai nestumo pozymiai mirksiukas.gif  Man atrodo jau sveikinti galiu. NT nedarei? As lygiai taip pat jauciausi laukdama pirmagimes: speneliai jautrus, rugstys, nuovargis 24 val per para o paskui sysioti laksciau kas 20 min ir pykinimas prasidejo. Dabar praktiskai nieko nejauciu, tik kad mmm veluoja tai ir keista o tau linkiu II  4u.gif

Si menesi dar nesidariau NT, lauksiu iki liepos 16, tada tureciau susirgt, jei nesusirgsiu, tai tada darysiuos testa, labai bijau neigiamo atsakymo del to atidelioju NT daryma smile.gif vakar nakti ismiegojau 12 valandu, o ka tik dar atsikeliau po popiecio 2 val miegucio.. Be galo trokstu, kad buciau nestuke.gif ..
Atsakyti
Sveikos, visos esamos ir būsimos mamytės wub.gif
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį, ši temutė darosi ir man vis aktualesnė ax.gif
Ši mėnesį norėtume ir mes sulaukti gandrų... norėjau paklausti po kiek dienų/savaičių po smileysex.gif jaučiate pirmuosius nestuke.gif požymius: krūtinės maudimą, mieguistumą, nuovargį, pykinimą, dažną lakstymą į WC?
Kol kas ryškių požymių nejaučiu, buvo kelias dienas jautresnė krūtinė, 1 vakarą užmigau 19 val vakare ir taip iki ryto išmiegojau blush2.gif
Na dar sapnai neramina: sapnavau 20 vnt kiaušinių (reikšmę radau: gyvybė ir pan.) lotuliukas.gif ir II rožines juosteles, bet čia gal iš pasąmonės blush2.gif
Nors šiandien dar tik 19 ciklo diena (mmm turėtų būti iki 07 20 d), bet vakar neištvėriau (žinau, kad anksti dar) ir pasidariau NT (After 10). I atsirado iškart, II pasirodė, o po to dingo ir liko vėl I. Ar gali taip būti ir reikšti ankstyvą teigimą rezultatą?
Būčiau dėkinga už patarimus ir nuomones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 07 05, 16:20)
Sveikos, visos esamos ir būsimos mamytės  wub.gif
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį, ši temutė darosi ir man vis aktualesnė  ax.gif
Ši mėnesį norėtume ir mes sulaukti gandrų... norėjau paklausti po kiek dienų/savaičių po  smileysex.gif jaučiate pirmuosius  nestuke.gif  požymius: krūtinės maudimą, mieguistumą, nuovargį, pykinimą, dažną lakstymą į WC?
Kol kas ryškių požymių nejaučiu, buvo kelias dienas jautresnė krūtinė, 1 vakarą užmigau 19 val vakare ir taip iki ryto išmiegojau  blush2.gif
Na dar sapnai neramina: sapnavau 20 vnt kiaušinių (reikšmę radau: gyvybė ir pan.) lotuliukas.gif ir II rožines juosteles, bet čia gal iš pasąmonės  blush2.gif
Nors šiandien dar tik 19 ciklo diena (mmm turėtų būti iki 07 20 d), bet vakar neištvėriau (žinau, kad anksti dar) ir pasidariau NT (After 10). I atsirado iškart, II pasirodė, o po to dingo ir liko vėl I. Ar gali taip būti ir reikšti ankstyvą teigimą rezultatą?
Būčiau dėkinga už patarimus ir nuomones  wub.gif

g.gif net nežinau, atrodo per anksti, testas dar nerodys tiksliai, bet linkiu neprarasti vilties ir ramiai palaukti dar savaitę ir pakartoti testą, jei tada rodys II, tada laukiesi biggrin.gif apie požymius iki tariamos menesinių pradžios: labiausiai nustebino tai ,kad labai padažnėjo lakstymai į WC (nežinojau kad jau manyje yra gyvybė) visi kiti požymiai kaip mieguistumas išryškėjo jau po testo ir menesinių datos
Atsakyti