Įkraunama...
Įkraunama...

Mikrodermabrazija

QUOTE(Stakpole @ 2009 07 25, 14:54)
Norejau paklausti, gal kuri zino ar galima daryti mikrodermabrazija, jei yra issiplete veido kapiliarai?

negalima schmoll.gif
Atsakyti
geras dalykas, tik ne vasaros metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 08 15, 02:40)
geras dalykas, tik ne vasaros metu  mirksiukas.gif

galima ir vasara mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 08 15, 05:54)
galima ir vasara  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Negalima daryti vasara, neklaidink zmoniu. Po siu procedutu veidas lieka be apsauginio sluoksnio(jis atsistato per tam tikra laika), jei vasara iseisi i saule be +30SPF PO SIOS PROCEDUROS, TAI PIGMENTINIU DEMIU TURESI OHO HO......................, NET PO VEIDO VALYMO NEGALIMA EITI SAVAITE I SOLIARIUMUS IR I SAULE BE SPF
Atsakyti
QUOTE(Stakpole @ 2009 07 25, 13:54)
Norejau paklausti, gal kuri zino ar galima daryti mikrodermabrazija, jei yra issiplete veido kapiliarai?

4u.gif vakar kaip tik buvau mikrodermabrazijoj ir kosmetologė pasakė, kad mano oda vietom jautri ir po paakiais išsiplėtę kapiliarai (nors to nežinojau ir niekad nebuvau pastebėjusi blush2.gif ) bet ji man atliko procedūrą ir gana aktyviai su tuo aparačiuku būtent tose jautriose vietose darbavosi, tai, manau, kad galima dermabrazija ir odai su kapiliarais... g.gif ax.gif
Atsakyti
Dariausi sia savaite pirma karta mikrodermabrazija su aparatu. . Visai patiko thumbup.gif . Nuslifavo veido oda, kaklo, dekalte. Po pirmo karto sunku ka pasakyti, bet oda atrodo mielesne. Veliau butinai parasysiu. mirksiukas.gif
Daraiusi pas kosmetologe Valerija, Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 11 07, 02:23)
Dariausi sia savaite pirma karta mikrodermabrazija su aparatu. . Visai patiko  thumbup.gif . Nuslifavo veido oda, kaklo, dekalte. Po pirmo karto sunku ka pasakyti, bet  oda atrodo mielesne. Veliau butinai parasysiu. mirksiukas.gif
Daraiusi pas kosmetologe Valerija, Vilniuje.

Kokiu tikslu darėtės?
Atsakyti
noriu pagirti ir rekomenduoti Deimantininės mikrodermabrazijos procedura ! Jau po pirmo apsilankymo matau akivaizdzius rezultatus. O turiu tikrai nepavydetina oda.Ir buvau isbandziusi apsoliuciai viska, bet tokio rezultato niekada nebuvo. Si procedura dar yra naujove, todel rekomandavus pasiryzau iskart bandyti. Jokio skausmo, vienas malonumas paguleti gera valandele, kol tvarko visa veida. Rezultatas- zymiai sumazejusios poros, oda svelnute, lygesne. Viskas preziziskai isvalyta. Esu labai patenkinta. Rezultatas diena po dienos tik gereja ir grazeja. Manau, kad mechaninis valymas jau seniai yra atgyvena ir neverta tokiu budu zaloti savo odos.

jei kam idomu va cia daugiau apie sia procedura.
grozio namai
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2009 11 10, 19:18)
noriu pagirti ir rekomenduoti  Deimantininės mikrodermabrazijos procedura ! Jau po pirmo apsilankymo matau akivaizdzius rezultatus. O turiu tikrai nepavydetina oda.Ir buvau isbandziusi apsoliuciai viska, bet tokio rezultato niekada nebuvo. Si procedura dar yra naujove, todel rekomandavus pasiryzau iskart bandyti. Jokio skausmo, vienas malonumas paguleti gera valandele, kol tvarko visa veida. Rezultatas- zymiai sumazejusios poros, oda svelnute, lygesne. Viskas preziziskai isvalyta. Esu labai patenkinta. Rezultatas diena po dienos tik gereja ir grazeja. Manau, kad mechaninis valymas jau seniai yra atgyvena ir neverta tokiu budu zaloti savo odos.

jei kam idomu va cia daugiau apie sia procedura.
grozio namai

Gal kas žinote, kur tokia procedūrą atlieka Klaipėdoje g.gif
Atsakyti
nida,o randelius naikina?ir ar po to reikia kuri laiko tarpa neit is namu,nepradeda oda luptis ir panasiai?
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 11 11, 01:14)
nida,o randelius naikina?ir ar po to reikia kuri laiko tarpa neit is namu,nepradeda oda luptis ir panasiai?

randelius puikiai naikina, nes oda po truputi slifuojama ir su laiku atsinaujina. Labai gerai visom pigmentinem demem ir po Acnes likusios demem. nieko baisaus nera nei ta diena, as iskart po procedurs grizau i darba ir niekas nieko nepastebejo.Jausmas buvo tik vakare, jauciau savo veida tarsi buciau sauluteje idegus. tai tik tiek.
Kita diena rezultatas tik gerejo. Trecia diena oda truputi pasausejo, bet kosmetolege priestai liepe padrekint kaukemis, tai drekinau ir viskas susitvarke. Esu jau tiek visko isbandzius, tai galiu pasakyti, kad tik po mechaninio valymo is namu negalima niekur neiti gera savaite blink.gif kazkas baisaus, kad tiek laiko zalojau savo veido oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 11 lapkričio 2009 - 18:26
Gal zinote kur Kaune tokia procedura atlieka? 4u.gif
Atsakyti