mokejau 130 lt. uz 1.5 val procedura. kosmetologe sake, kad turetu uztekti 2-3 kartu. Pazadejo padaryti idealiai. Tai isgirdus suabejojau, nes mano oda tikrai ne stebuklas. O dabar matau, kad jai pavyks.
mokejau 130 lt. uz 1.5 val procedura. kosmetologe sake, kad turetu uztekti 2-3 kartu. Pazadejo padaryti idealiai. Tai isgirdus suabejojau, nes mano oda tikrai ne stebuklas. O dabar matau, kad jai pavyks.
Teigiami atsiliepimai tik dar labaiu didina norą išbandyt Ir dar kai tiek nedaug procedūrų užtenka Gaila, tik niekaip nerandu,kad Panevežyje ar Šiauliuose darytų
Dariausi sia savaite pirma karta mikrodermabrazija su aparatu. . Visai patiko . Nuslifavo veido oda, kaklo, dekalte. Po pirmo karto sunku ka pasakyti, bet oda atrodo mielesne. Veliau butinai parasysiu.
Daraiusi pas kosmetologe Valerija, Vilniuje.
Negalima daryti vasara, neklaidink zmoniu. Po siu procedutu veidas lieka be apsauginio sluoksnio(jis atsistato per tam tikra laika), jei vasara iseisi i saule be +30SPF PO SIOS PROCEDUROS, TAI PIGMENTINIU DEMIU TURESI OHO HO......................, NET PO VEIDO VALYMO NEGALIMA EITI SAVAITE I SOLIARIUMUS IR I SAULE BE SPF
Rekomenduojama daryti, kai nera tiesioginiu saules spinduliu, bet daro ir ankstyvais vasaros menesiais. Bet kokiu atveju vasara apsauga su spf butina, ar daraisi proceduras, ar ne.
Teigiami atsiliepimai tik dar labaiu didina norą išbandyt Ir dar kai tiek nedaug procedūrų užtenka Gaila, tik niekaip nerandu,kad Panevežyje ar Šiauliuose darytų
As ir labai susidomejau sita deimantine mikrodermabrazija, bet Kaune niekaip nerandu, kur ja atlieka O Klaipedoje tai pabandykite cia pasiskambinti My Webpage
As ir labai susidomejau sita deimantine mikrodermabrazija, bet Kaune niekaip nerandu, kur ja atlieka O Klaipedoje tai pabandykite cia pasiskambinti My Webpage
Na taip, bet kazkaip del to, nesinori vaziuoti i kita miesta... Man po visokiu veido proceduru, norisi kuo greiciau namo parlekti, tai visada ieskau kur arciau namu Siaip Kaunas irgi nemazas miestas, gal greitai ir cia atsiras
Labas vakaras Gal kuri darėtės mikrodermabraziją su " Oxy Megastation" aparatu Radau čiahttp://www.ametista.lt/index.php?id=30 Gal turit kokių atsiliepimų