Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 11:49)
Yraaaa, ko gero g.gif

Vat biggrin.gif Kur ta tabletė, kad vietoje lašinių raumenys pūpsotų? Kur ta moteris, kurią visą gyvenimą mylėčiau? Kur tas mokytojas, kuris man visą tiesą atskleis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 12:47)

Gal grįžtam prie idiotiško idiotų pokalbio? Šiaip keistas dalykas - kai aš nesuprantu apie ką eina kalba, tai kartais man klausytis pokalbio yra idomu - bandai suprasti, gromuliuoji variantus. O klausytis to, ką suprantu man visai neįdomu. Tuomet pasistengiu įnešti sumaišties, kad patys pokalbio dalyviai savimi pradėtų abejoti.

Taip, suprantu, ir būtent diskusijas su jumis kaip tik dėl to vertinu, nes pasitikrinu, kiek mano pačios supratimas vientisas. Pati kitam forume bandau taip paprovokuoti, bet žmonės dažniausiai to nesupranta ir supyksta, tada neįdomu pasidaro.
Atsakyti
O jei rimtai, tai mano samprotavimai tokie - jei nėra lengvo būdo kaip sužinoti Absoliučią Tiesą, tai jos sužinojimui reikia skirti laiko ir pastangų. Žmogus laiką ir pastangas skiria kažkokiam tikslui pasiekti - nebūti nelaimingu (tai nereiškia būti laimingu), pasveikti, įgauti ramybę, praturtėti, etc. Yra tikslas, tikslo suvokimas, tuomet eina tikslo siekimas.
Koks yra dvasinio tobulėjimo tikslas? Kodėl žmonės skiria savo laiką ir pastangas įvairioms dvasinėms praktikoms?
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 11:49)
nu viskas einu vemt.

Žinot kodėl jūsų žodžiai manęs neužkabina? Nes jūs nepasakote nieko, ko aš nežinočiau. Jūs neįdomi. Duokite man kažką, tuomet aš atsidėkosiu jums dėmesiu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 12:51)
Vat biggrin.gif Kur ta tabletė, kad vietoje lašinių raumenys pūpsotų? Kur ta moteris, kurią visą gyvenimą mylėčiau? Kur tas mokytojas, kuris man visą tiesą atskleis? biggrin.gif

O čia jau paties reikalas susirasti, joks krišnaitas nepasakys, joks ekstrasensas to nepritrauks. Kodėl turėtų būti tik viena moteris? Kodėl kažkas iš karto turėtų atskleisti visą tiesą? Gal bandom mėgautis po trupučiuką? Gal pradžioj mokykimės džiaugtis tuo, ką turime po nosim dabar? žinot, kai visada tas pats vyras šalia, kartais imi žmogus ir sugriešyji mintyse doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
medini, iš kur čia ištraukei, kad man reikia tavo dėmesio? ar kad tu man esi nors kiek idomus? iš idomiu ir protingu zmoniu aš niekada nesisaipau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 12:57)

Koks yra dvasinio tobulėjimo tikslas? Kodėl žmonės skiria savo laiką ir pastangas įvairioms dvasinėms praktikoms?

Asmeniškai aš matau 2: arba puikybė, arba žmogus jau neatsispiria tam kvietimui grįžti pas Tą, iš kurio išėjo. Kaip sakiau, manau, kad kiekvienam gyvam padare, kiekvienoj sąmonėj tas kvietimas yra įdėtas sukūrimo metu. bet aš pesimistė: daugiau matau puikybės, o ne nuoširdaus noro.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 11:57)
... žinot, kai visada tas pats vyras šalia, kartais imi žmogus ir sugriešyji mintyse doh.gif  lotuliukas.gif

Moteris... niekaip negali atskirti meilės ir sekso... Ech...

Kai Medinukas buvo mažas jis užduodavo kelis šimtus klausimų per dieną. Aš į juso atsakydavau. Ir beveik nemeluodamas, išskyrus vieną - turbūt dažniausiai užduodamą - "iš kur tu žinai?". Po tūkstantojo tokio klausimo pradėjau kartoti "tetis viską žino". Tai žalčiukas iki šiol primena man tuos žodžius, kai aš nežinau atsakymo į jo dabartinius klausimus... Apie ką aš čia... Gal apie tai, kad žinant atsakymus į tuos klausimus, kuriuos turi dabar iškyla nauji? Bet Absoliuti Tiesa apima atsakymus į visus klausimus... Panašu, jog susipainiojau.

Tai vis dėlto - kam reikalingas "dvasinis tobulėjimas"?
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 11:59)
medini, iš kur čia ištraukei, kad man reikia tavo dėmesio? ar kad tu man esi nors kiek idomus? iš idomiu ir protingu zmoniu aš niekada nesisaipau.

Nes jūsų elgesio priežastys man labai gerai žinomos. Nereikia, tai nereikia - pabendrausim, kai reikės.

QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 12:02)
Asmeniškai aš matau 2: arba puikybė, arba žmogus jau neatsispiria tam kvietimui grįžti pas Tą, iš kurio išėjo. Kaip sakiau, manau, kad kiekvienam gyvam padare, kiekvienoj sąmonėj tas kvietimas yra įdėtas sukūrimo metu. bet aš pesimistė: daugiau matau puikybės, o ne nuoširdaus noro.

O aš matau vien baimę... Pradžioje. Po to puikybę. O po to priklausomybė gal?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 13:05)
Moteris... niekaip negali atskirti meilės ir sekso... Ech...
Tai vis dėlto - kam reikalingas "dvasinis tobulėjimas"?
Papildyta:
O aš matau vien baimę... Pradžioje. Po to puikybę. O po to  priklausomybė gal?

Vyras...kodėl jums patinka seksas be meilės? blink.gif bet ką daba jau padarysi???

Gal ir priklausomybė. Nuo meditacijų, naujų potyrių, dar kažko. bet čia prie "protinio" varianto. Prie "kviečiančio" varianto prisirišti neįmanoma, nes žmogus tada gyvena tame. Tiesiog, be išlygų ir išskaičiavimų. Žinau kelis tokius.

geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Kodėl žmones apie dvasines praktikas pagalvoja tuomet, kai jiems sunku?
Vėl grįžtu prie to, kam reikalingas Dievas - kad padėtų, ar tam, kad būtų kam padėkoti...
Atsakyti
nieko tu nežinai. už tai aš žinau, kad normalūs, sveiki vyrai mamų forumuose nesėdi per dienų dienas.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 12:43)
nieko tu nežinai. už tai aš žinau, kad normalūs, sveiki vyrai mamų forumuose nesėdi per dienų dienas.

Taip, tai tiesa. Ir kas iš to?
Atsakyti
kas iš to? tiesiog šlykštu. nemėgstu iškrypėlių.
Atsakyti