QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 11:57)
... žinot, kai visada tas pats vyras šalia, kartais imi žmogus ir sugriešyji mintyse

Moteris... niekaip negali atskirti meilės ir sekso... Ech...
Kai Medinukas buvo mažas jis užduodavo kelis šimtus klausimų per dieną. Aš į juso atsakydavau. Ir beveik nemeluodamas, išskyrus vieną - turbūt dažniausiai užduodamą - "iš kur tu žinai?". Po tūkstantojo tokio klausimo pradėjau kartoti "tetis viską žino". Tai žalčiukas iki šiol primena man tuos žodžius, kai aš nežinau atsakymo į jo dabartinius klausimus... Apie ką aš čia... Gal apie tai, kad žinant atsakymus į tuos klausimus, kuriuos turi dabar iškyla nauji? Bet Absoliuti Tiesa apima atsakymus į visus klausimus... Panašu, jog susipainiojau.
Tai vis dėlto - kam reikalingas "dvasinis tobulėjimas"?
Papildyta:QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 11:59)
medini, iš kur čia ištraukei, kad man reikia tavo dėmesio? ar kad tu man esi nors kiek idomus? iš idomiu ir protingu zmoniu aš niekada nesisaipau.
Nes jūsų elgesio priežastys man labai gerai žinomos. Nereikia, tai nereikia - pabendrausim, kai reikės.
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 12:02)
Asmeniškai aš matau 2: arba puikybė, arba žmogus jau neatsispiria tam kvietimui grįžti pas Tą, iš kurio išėjo. Kaip sakiau, manau, kad kiekvienam gyvam padare, kiekvienoj sąmonėj tas kvietimas yra įdėtas sukūrimo metu. bet aš pesimistė: daugiau matau puikybės, o ne nuoširdaus noro.
O aš matau vien baimę... Pradžioje. Po to puikybę. O po to priklausomybė gal?