Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 12:54)
kas iš to? tiesiog šlykštu. nemėgstu iškrypėlių.

Mat kaip... Būna... O sakykite, jūs - normali?
Atsakyti
priklausomai nuo to kas tavo nuomone yra normali.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 13:00)
priklausomai nuo to kas tavo nuomone yra normali.

Prie ko čia mano nuomonė? Juk mane jūs įvertinote pagal savo įsivaizdavimą, ne pagal mano... Tai pagal tą pačią nuomonę ir save įsivertinkit...

Juokinga, ar ne? Normalia būti gėda. O jei pasakysit, kad nenormali, tai būsit tokia, kaip aš... Susikaupkit ir nedarykit daugiau tokių klaidų.
Nereikia man jūsų atsakymų. Čia jums tiesiog mažytė pamokėlė, nemokamai, tiesiog laisvalaikiui.
Atsakyti
lotuliukas.gif tu čia apie ką? man nenormalus žmogus, tas kuris dėl savo potencijų problemų virtualiai trinasi moterų būrį vaizduodamas šikantį katiną.
o kadangi esu plačiai mąstantis žmogus, tai paklausiau kas tau yra normali, kad galėčiau pateikti atsakymą, atitinkantį tavo siaurą suvokimą.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 13:07)

smile.gif Užteks teršti temą... Pasakykit "ačiū, dėde <Medini>" ir viskas.

Papildyta:

Jums puikybė(?) neleidžia išsakyti savo mintis. Neterškime temos, aš labai džiaugiuosi, kad ji buvo pratęsta. Dėkui temos autorei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 26 gegužės 2009 - 12:18
baigėsi išmintis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 09:08)
1. Nepagalvojote, kad gal aš nežinau kas yra nuoširdus bendravimas, arba mano nuoširdumas yra kitoks?

Zinai, tik siuo metu nenori...ir tam greiciausiai turi savas priezastis, kas manes nestebina, nes viskas keiciasi, kinta, paikeis ir tai

2. Taip, širdies prieširdis gamina elektros energiją. Bet kam ji skirta? Žinote eksperimentą su varlės kojelėmis? Paleidi per jas elektros srovę - jos susitraukia. Širdis tai raumuo. Todėl ir gaminamos elektros energijos tikslas - kaip elektrostimuliatoriaus, kad širdis susitraukinėtų.
O tai ka naujo Medinuk pasakei? Be to tema apie mirusiuju pasauli

3. O kokia nauda yra iš tikėjimo malonės?
TIKEJIMAS

Ar galima nuoširdžiai melsti tikėjimo malonės, jei tu netiki? Jei galima - koks tikslas tuomet tikėti... Jei galima gauti tikėjimo malonę netikint, bet atliekant tam tikrus ritualus - tai gal ir ne tikėjimo čia dalykas. Tiesiog treniruotės, kaip su štangom.
Kaip pavadinsi, taip nepagadins. Jei tu ko nors neturi, bet nori, dedi pastangas tai gauti ar as ir vel ka nors maisau?  g.gif Jei atsakas "NENORIU" tada luktelkim kol suzinosi ko nori, o ne diskutuokim apie tai kas neplageidaujama, nes nuo musu noru mazai kas tepriklauso

4. Jūs žinote, kad nėra to, ko aš ieškau - vienintelės tiesos. Ar tai reiškia, kad jūsų žinojimas yra vienintelė tiesa? Pateikėte aprašymą kūnų ir energijų - ar tai vienintelė tiesa?
NE tai ne vienintele, tai DALINE tiesa, nes suvokiam tik tiek, kiek esam pajegus suvokti, kol atejus laikui musu suvokimas prasiplecia ziniu, patyrimo, mokslo atradimu ir t.t. deka.
Mano ieškojimas nėra procesas. Tai tiesiog laiko praleidimo būdas ir proto mankšta.
Del skonio nesigincysiu

5. Iš kur jūs žinote, kad aš nepasigailėsiu? Jei nesugebate paaiškinti kas tai yra, kam to reikia, kaip tai veikia... Ir aš nemoku melstis. Šiuo metu net nenoriu melstis. Aš noriu būti tas, kuris galės padėkoti tam kažkam, kad pasiekiau pats. Kai pasieksiu. Jei to norėsiu.
Kad esu Dievas supratau prieš 15 metų. Tik teko tai užmigdyti, o tai jau aplinkiniai pradėjo svarstyti apie tai, kur man geriausia vieta...
GAila, kad nepasiseke su aplinkiniais  :lotuliukas:

Iš jūsų citatos man užkliuvo vienintelė mintis - "Visi žmogaus kūnai atskiriami tik sąlygiškai.Be fizinio kūno neįmanomi mūsų jausmai,be jausmų negali egzistuoti mintys…". Ar tikrai be jausmų negali egzistuoti mintys? Čia man reikėtų detalesnio paaiškinimo, nes mano potyriai teigia kitką.
bigsmile.gif O ar tai reiskia, kad negali buti ir atvirksciai?

Nujaučiu jūsų reakcijos parodomajį nebuvimą. Mano sarkazmas skirtas man pačiam. Jis padeda man mąstyti. Jums reikia mąstyti? Man nereikia, bet niekaip neatsikratau, kaip rūkymo ir priklausomybės nuo alkoholio.
Saunu, priklausomybes labai stiprus postumis augimui, tobulejimui ...apie reikia/nereikia jau rasiau, tad nebesikartosiu

Papildyta:
Iš praėjusios temos man liko neatsakytas vienas klausimas - ar Dievas(Aukščiausiasi Protas, Kosmosas, Visaapimanti Šviesa, etc) paklūsta logikos dėsniams? Pasikartosiu, kad jei atsakymas yra "ne", tuomet bet kokia diskusija apie šiuos dalykus yra beprasmė. Bet kokia. Net ir čakrų aprašymai...

Klausimas labai jau primityvus, kai kad ir "ar gali DIEVAS SUKURTI TOKI AKMENI, KURIO PATS NEPAKLETU - mano suopratimas dabar toks - gali, bet kaip tik del tos pacios priezastis neturi tam poreikio...

Kai zinom ka zinom, gyvenam pagal ta zinojima, kai suzinom daugiau,imam gyventi geriau, tad tuo ir baigsiu sia diskusija, kuri nukrypo nuo temos, nes niekas tikrumoje nezinom kaip yra.
Kalbant apie ezoterika ( ezoterija? ) vis maisau, niekaip negaliu issisamoninti -bangas kelia tie, kurie netiki. Todel priekaistauti del ezoterijos ir religijos skyreliu nera prasmes, nes tie kurie tiki oponentu manymu "pavaziavusiais stogais", tik va smalsu, kodel toks noras ir is kur tiek kantrybes irodinejant priesingai...kaip kad buvo rasyta - iskrypeliu nemegstama, bet priklausomybe jiems tokia didele, kad apvemti visi supermamos kampai...atydziau reikes vaikscioti, kad neisiminciau, nes nusiplauti nusiplaus, bet ilgai smirdes...

Linkejimai mazajam Medinukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 26 gegužės 2009 - 14:08
lingu lingu, vat čia ir susimovei, nes ryškiai manęs neatpažinai. asmeniškai man tu visaip kitaip kalbi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 13:15)
Kodėl žmones apie dvasines praktikas pagalvoja tuomet, kai jiems sunku?
Vėl grįžtu prie to, kam reikalingas Dievas - kad padėtų, ar tam, kad būtų kam padėkoti...

Todėl, kad vartotojiškas požiūris pas žmones. Kaip sakiau, žinau kelis žmones, kurie g.gif žodžiu, prie kurių šiuo atžvilgiu vartotojiškumo neprikabinsi. Ir su vienu rašinėjomės apie tai, aš klausinėjau, kaip pasirinko tai, ką pasirinko ir pan., o jis pasakojosi. Taigi, ir buvo toks sakinys: "Tu negalvok, kad pas mus neserga ir nemiršta artimieji, negalvok, kad neturim problemų... ir miršta, ir serga, ir turim, bet viskas kitaip priimama nei anksčiau."

Kadangi žmonės nevienodi, tai vieno atsakymo nėra ir negali būti. Vieniems- kad padėtų, kiti kartais ir padėkoja. Yra ir trečias variantas. Tas pats būtų paklausti: o kam reikalingas oras? Ar iškvėpimui, ar įkvėpimui? O gal kvėpavimui? Gal kad be to neišgyventume, nes taip sutverti? tas pats ir su Dievu.
kaip sakiau, mane labiau domino klausimas, kam Dievui reikalingi žmonės smile.gif

Ir dar. Rašėt, kad nori žinoti absoliučią Tiesą, bet nenorit dėti pastangų. Manau, kad nieko jūs nenorit, nes tada, kai norėsit sužinoti, visa kita taps nesvarbu, tik šitai. O dabar tik smalsumas veda. Gal baimė, saugumo trūkumas, kas galėjo ateiti iš vaikystės g.gif Bet ne noras.

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 14:07)
o kadangi esu plačiai mąstantis žmogus, tai paklausiau kas tau yra normali, kad galėčiau pateikti atsakymą, atitinkantį tavo siaurą suvokimą.

Kas daugiau pakels šuniukui uodegą, jei ne pats smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 26 gegužės 2009 - 14:20
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 26, 15:06)
lingu lingu, vat čia ir susimovei, nes ryškiai manęs neatpažinai. asmeniškai man tu visaip kitaip kalbi.

Nesusimoviau, tai tu priemei asmeniskai tai ka as parasiusi - tiesiog nematau reikalo viesai kalbeti apie tai, ka kalbu asmeniskai.DK nesilankau del asmeniniu aplinkybiu, o tau tai praesi kaip ir visiems praeina...Visi mes pakrype, zaloti, ligoti, tik ne visi tai suprantam.
Esu nuosekli savo tikejime,bet kaip jau rasiau - renkuosi kaip, kada ir su kuo bendrauti.Jei prisimintum kaip nemegstu cinizmo, vulgarumo ir negarbingumo, paprasciausiai nereaguotum, nes man tai tik procesas ,o ne galutinis produktas
Atleisk, nesivelsiu i jokius zaidimus ir ypac siuo laikotarpiu mano gyvenime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 26 gegužės 2009 - 14:15
Sielos po mirties dar susitinka su artimuju sielomis ?
jeigu pagal reikarnacijos teorija ziureti , juk siela persikunija tarkim kol dar jo artimasis nemire . tai kaip su susitikimu , kaip sakoma danguje ? vat sito nesuprantu. Jei siela jau persikunijo i kita butybe tai kaip susitikimas tad ? g.gif
Atsakyti
na aš tikiuosi, kad man niekada niekas nepraeis. esu savimi ir tuo džiaugiuosi. o kelt man uodegos nereikia, nors ir būdama bjauriu padaru, negaištu laiko kaukių gamybai ir su savo bjauriu veidu realiai padarau daug ir daug duodu (apsimestinis kuklumas visiškai nedera man prie veido), o kas iš tos nuostabaus žmogaus kaukės? kas iš tuščių seilėtų kalbų? ką tai duoda ir kam tai ką duoda?
Atsakyti