Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

Selena, pasižiūrėk čia, jei tikrai domina, rasi gal ką įdomaus. Yra autorius Niutonas, jis rašė apie užhipnotizuotų žmonių įspūdžius.
http://www_visokybes...NACIJA_IR_KARMA
Va Niutonas, jį ir norėjau parodyti: http://www_visokybes...IELOS_PASKIRTIS

Medini, "šviesa" pagal B.Marsinijak ir jos plejadiečius reiškia "informacija". "Meilė" reiškia "kūryba".

Visada prašom, Lingu smile.gif aš irgi atradau kibirą puikybės savyje jūsų dėka.
Atsakyti
Medinuk, dekui uz palinkejimus, parasysiu ka manau apie tamstos klausimus, bet tik vakare parejusi, kai niekas nebekvarsins galvos, nes puikus klausimai ir asmeniskai pati esu radusi atsakus sau ir savyje su kuo ir gyvenu:)

Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 17:10)
Medini, "šviesa" pagal B.Marsinijak ir jos plejadiečius reiškia "informacija". "Meilė" reiškia "kūryba".

Informacija - tai aš suprantu... Net loginis ryšys galimas. Meilė - kūryba... aaa.... nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 26, 17:17)
asmeniskai pati esu radusi atsakus sau ir savyje su kuo ir gyvenu:

Žinot, man paprastai pakanka to, kad žmogus žino atsakymus sau. Jūsų atsakymai man netiks, tai akivaizdu, taigi rašymas tik tam, kad pačiai dar kartą viską susidėlioti.
Tikiuosi suprasite, ne ką parašiau, o ką norėjau psakyti biggrin.gif Vsio, poilsis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 18:19)
Informacija - tai aš suprantu... Net loginis ryšys galimas. Meilė - kūryba... aaa.... nesuprantu.
Papildyta:

Žinot, man paprastai pakanka to, kad žmogus žino atsakymus sau. Jūsų atsakymai man netiks, tai akivaizdu, taigi rašymas tik tam, kad pačiai dar kartą viską susidėlioti.
Tikiuosi suprasite, ne ką parašiau, o ką norėjau psakyti biggrin.gif Vsio, poilsis.

Dar visai neseniai ir aš barškinau klaviatūrą rašydama draugei, kad nesuprantu, kas yra kūryba. Norėsit- suprasit. Visi atsakymai yra savyje. Mes kiekvienas patys sau esam mokytojai ir tik pačių surasti atsakymai yra teisingi. Jei yra klausimas- būtinai yra ir atsakymas, kitaip negali būti, būtų nelogiška. Jei yra spyna, yra ir raktas. Kitaip ji ne spyna.
Smagu, kad nuosavus atsakymus palyginus su kitų nuosavais atsakymais aptinkamas sutapimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 10:25)
<...>
Ko žmogus ieško religijose? Saugumo. Tai kertinė dalis. Visa kita - tik priedai, iki kurių vieni prieina, kiti ne. Kas duoda saugumą? Teisingai - žinojimas, supratimas. Nežinomybė visada baugina. Krišnaitas toje temoje gal nedavė žinojimo, bet jis davė viltį, kad žinojimas yra. O tai jau daug. Niekur kitur aš to nepatyriau.

Jei jis nedavė žinojimo, kodėl juo tikite, kad toks žinojimas yra? Ir dar, kad jis absoliutus? Dar įdomu, ko tai yra žinojimas? Apie ką ten žino, kad tampa saugu?

QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 13:05)

Tai vis dėlto - kam reikalingas "dvasinis tobulėjimas"?
Papildyta:

Nes jūsų elgesio priežastys man labai gerai žinomos. Nereikia, tai nereikia - pabendrausim, kai reikės.
O aš matau vien baimę... Pradžioje. Po to puikybę. O po to  priklausomybė gal?

Dvaslinis tobulėjimas manau reikalingas jei nori būti laimingas. Laimingas jau čia žemėje nelaukiant nei pomirtinio gyvenimo. Tikėjimas ir Dievas padeda net esant objektyviai nelaimingoms aplinkybėms jaustis laimingu, rasti prasmę kentėjimuose ir nepritekliuose, nebijoti nieko, nes nebūni niekada vienas, Dievas visada su tuo, kas Juo viliasi ir Jį myli. Padeda džiaugtis kiekviena akimirka, į viską žiūrėti kaip į dovaną, o kas gi nelaimingas būtų gavęs tiek daug dovanų - saulę, šiltą vėją, lietų, kvepiantį vakarą, kaimynės šypseną, draugo kritiką, dėl kurios mūsų darbai dar geresni gali pasidaryti, neskaudančią galvą, o jei kada ir suskausta turime gydytojų ir vaistininkų dovaną, jie padeda numalšinti skausmą - ar gali būti didesnė laimė kaip nebejausti skausmo.... Ir dar sąrašas be galo, jei visame sugebi įžvelgti dovaną ir laimėjimą, esi apdovanotas ir laimėjęs. Tai mane daro laimingą jau dabar.
Apie pomirtinį gyvenimą mąstau itin retai, nes nieko labai tikra nežinau apie jį, bet man to ir nereikia, juk kažin ar galėčiau suvokti, net jei kas ten pabuvęs, viską patyręs ir pabandytų paaiškinti. Man užtenka žinoti dėsnį, kad viskas išeina į gera pasikliaunantiems Dievu. (28 Be to, žinome, kad viskas išeina į gera mylintiems Dievą, būtent jo valia pašauktiesiems. 29 O kuriuos jis iš anksto numatė, tuos iš anksto ir paskyrė tapti panašius į jo Sūnaus pavidalą, kad šis būtų pirmgimis iš daugelio brolių. 30 Kuriuos jis iš anksto paskyrė, tuos ir pašaukė; kuriuos pašaukė, tuos ir nuteisino; kuriuos nuteisino, tuos ir išaukštino. Rom 8 )
Kas gi tie, kuriuos iš anksto paskyrė, pašaukė ir išaukštino? Žinoma - žmonės. Visi męs esame pakviesti ir paskirti, tik eikime ir pasiimkime, kas mums paruošta ir laukia rolleyes.gif
O kaip jau Dievas padarys, kad man viskas išeitų į gera, man jau nelabai ir rūpi, tegu tai bus Jo rūpestis, aš turiu į valias darbo su man patikėta užduotimi - pasikliauti Juo ir mylėti. Tai taip sudėtinga, kad dar eikvoti energiją svarstant o kaip, o kur , o iš kur.... Juk to aš nelemiu ir net jei žinočiau kas ir kaip tai nuo manęs nepriklausytų. Tad geriau jau bandysiu ką nors nuveikti, ten, kur mano sprendimai ir pastangos šį tą reiškia. Čia ir šiandien mylėsiu, tikėsiu ir jau šiandien ragausiu to vaisius jausiuos laimingesnė, o visa kita, tikiu bus man pridėta.
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 13:15)
Kodėl žmones apie dvasines praktikas pagalvoja tuomet, kai jiems sunku?
Vėl grįžtu prie to, kam reikalingas Dievas - kad padėtų, ar tam, kad būtų kam padėkoti...

O mama mums reikalinga, kad užaugintų, padėtų reikalui esant, ar kad jai dėkotume, lankytume?

QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 16:35)
<..>

Visi tie žodžiai neskirti niekam, išskyrus mane. Kaip ir visi kiti.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukso žodžiai. Nuolat sau tą primenu, kad neužsimirščiau. Esu čia ir rašau tik, kad mano mintys aiškiau susiklotų. Ir begalinis ačiū tiems, kas man padeda tai padaryti, dėliodamiesi savo mintis. Jei kada tai pamirštu tai iškart papilu puikybės vandenynus....

QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 18:01)

Klausimas į jūsų klausimą - ar būtų tikinčių žmonių, jei nebūtų tikėjimo į pomirtinį gyvenimą? Jei žmogus ŽINOTŲ, jog mirtis yra pabaiga.

Manau būtų. Juk budistai trokšta ir kuria metodikas kaip padaryti, kad mirtis taptų pabaiga... Aaa , o jei ji ir taip būtų pabaiga nereikėtų tų metodikų g.gif g.gif g.gif
Nežinau.... bet man kasdienybėje Dievas kol kas reikalingesnis nei pomirtiniame gyvenime, nes aš ir pati dar ne ten. Taigi džiaugiuosi Jo malonėmis šiandien ir Jei Jo valia būtų , kad su mirtim manęs neliktų tikiu, kad duotų ir jėgų tai pakelti, nepabūgti, tai atlikti. rolleyes.gif

P.S. Labai įdomi buvo jūsų diskusija tai ir nesusilaikiau neįkišus trigrašio, gal nesimakaluoju, kaip šuniui penkta koja blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 19:08)
Dar visai neseniai ir aš barškinau klaviatūrą rašydama draugei, kad nesuprantu, kas yra kūryba. Norėsit- suprasit. Visi atsakymai yra savyje. Mes kiekvienas patys sau esam mokytojai ir tik pačių surasti atsakymai yra teisingi. Jei yra klausimas- būtinai yra ir atsakymas, kitaip negali būti, būtų nelogiška. Jei yra spyna, yra ir raktas. Kitaip ji ne spyna.
Smagu, kad nuosavus atsakymus palyginus su kitų nuosavais atsakymais aptinkamas sutapimas smile.gif

Patys sau mokytojai... ir patys turime atrasti kelia į Dievą (čia aš sau). Vis paskaitau kur nors apie dvasinius palydėtojus ir kaip norėčiau sau tokio... o paskui pagalvoju, kad man tai per didelė prabanga ir, kad ir koks jis būtų puikus gal net neteisinga reikalauti, kad kažkas kitas išspręstų visus galvosūkius, kurie patikėti spręsti man. Nors kitas tai padarytų greičiau, aš juk ir pati kažkaip po truputį galėsiu iki to atsikapstyti. Savo sūnui batelių irgi neaunu, nors padaryčiau tai dvigubai greičiau. Stoviu ir ramindamasi laukiu, kol jis 10 min knebinėjasi su batais doh.gif bet juk visgi apsimauna ir dar PATS! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 05 26, 19:39)

Nežinau.... bet man kasdienybėje  Dievas kol kas reikalingesnis nei pomirtiniame gyvenime, nes aš ir pati dar ne ten.

P.S. Labai įdomi buvo jūsų diskusija tai ir nesusilaikiau neįkišus trigrašio, gal nesimakaluoju, kaip šuniui penkta koja blush2.gif
Papildyta:

Patys sau mokytojai... ir patys turime atrasti kelia į Dievą (čia aš sau). Vis paskaitau kur nors apie dvasinius palydėtojus ir kaip norėčiau sau tokio... o paskui pagalvoju, kad man tai per didelė prabanga ir, kad ir koks jis būtų puikus gal net neteisinga reikalauti, kad kažkas kitas išspręstų visus galvosūkius, kurie patikėti spręsti man.

Man irgi kasdienybėj Jis reikalingesnis drinks_cheers.gif . Aš kartais imu ir pasiklausiu: Dieve, ar Tu dabar su manim? rolleyes.gif

Nesimakaluoji, Lukne. Ko gero, tik tave ir dar kelis dalyvius tikrai gerbiu iš šito forumo 4u.gif

Lukne.... Juk Tu turi Kristų. Kokio dar palydėtojo tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 19:28)
Man irgi kasdienybėj Jis reikalingesnis drinks_cheers.gif . Aš kartais imu ir pasiklausiu: Dieve, ar Tu dabar su manim? rolleyes.gif

Nesimakaluoji, Lukne. Ko gero, tik tave ir dar kelis dalyvius tikrai gerbiu iš šito forumo 4u.gif

Mergaitės, o kaip jūs save įsivaizduojate be Dievo ? Kur jis tuo metu būna, už kokio kampo? Kada būna tas momentas, kai Jam nerūpite, kai Jo nėra ?...Kai Jis ne jūsų širdyse, kai Jis ne jūsų gyvenime, kai Jis ne jūsų alsavime? smile.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po žodžiais, skirtais Luknei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2009 05 26, 20:48)
Mergaitės, o kaip jūs save įsivaizduojate be Dievo ? Kur jis tuo metu būna, už kokio kampo? Kada būna tas momentas, kai Jam nerūpite, kai Jo nėra ?...Kai Jis ne jūsų širdyse, kai Jis ne jūsų gyvenime, kai Jis ne jūsų alsavime?  smile.gif

Laba 4u.gif
Rodė, kad rašai, tai sėdėjau ir laukiau, ką gi tu čia parašysi lotuliukas.gif
Mergaitė kartais šitai pamiršta verysad.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 20:28)
<...>

Tu teisi... nepamirštu tik gal iš tingėjimo... blush2.gif Jį sekti nelengva, taigi, kaip ir kai kurie kiti išlepusieji, va imu ir panoriu, kad taip kas nors už mane, o man jau tik gerumai visokie.... Bet juk be prakaito lašo duona neauga...

Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 26, 19:53)

Mergaitė kartais šitai pamiršta verysad.gif wink.gif

Nepamiršk, mergaite. Nepamiršk, kad tu nuo Jo niekur nepabėgsi ir labiausiai norėdama mirksiukas.gif Jis su tavim, tavyje ir per tave. Visur ir visada smile.gif Skamba banaliai, bet...kaip kai kas sako " absoliuti tiesa" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 26, 13:15)
Kodėl žmones apie dvasines praktikas pagalvoja tuomet, kai jiems sunku?
Vėl grįžtu prie to, kam reikalingas Dievas - kad padėtų, ar tam, kad būtų kam padėkoti...

daznai padeda,kai padekoji smile.gif
Atsakyti
be reme dekui smile.gif
zn apie Newtona, noriu jo knygas nusipirkrkti , bet kazkaip taip ir nenuriperku vis
Papildyta:
hm.. kaip idomu asirodo sielos turi bibliotekas taip vadinamas , kur sudeti ju gyvenimai buve... tai pasirodo visdelto kaip ir numaniau , jos turi atminti ir prisimena visus gyyvenimus
skaitysiu toliau , gal rasiu atsakyma del susitikimo su savo giminiu sielomis
Papildyta:
ir dar nzn ar kvailas klausimas cia, bet ar siela turi kazkokia isvaizda ?
g.gif g.gif ar visos vienodos, ar sunumeruotas, na idomu kazkaip sitas klausimas
gal kas skaitete apie tai
Atsakyti