Įkraunama...
Įkraunama...

Pomirtinis gyvenimas (antroji dalis)

selena, tai ko tu dabar klausi yra new age paistalai. new age, tai kiekvieno šizofreniko, fantasto ar genialaus verslininko pasakos. nors aišku tikėti pasakomis lengviau.
Atsakyti
koderl paistalai ? as apie sielas klausiu ? ax.gif ax.gif na nzn man kazkaip ne paistalai , vistiek su mirtim juk nenutruksta gyvenimas, gyvenam toliau tik kitam buvi ir lygmeni
tai vat ir idomu ar tos sielos dar susitinka smile.gif kodel tau nepatinka tokia teorija rozmarinas ? 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as tikiu siela, Dievu ir kitais dalykais smile.gif
man nera tai kazko prasimastymas smile.gif kekvienas renkames kas mums prie sirdies wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 27, 13:21)
be reme dekui smile.gif
zn apie Newtona, noriu jo knygas nusipirkrkti , bet kazkaip taip ir nenuriperku vis
Papildyta:
hm.. kaip idomu asirodo sielos turi bibliotekas taip vadinamas , kur sudeti ju gyvenimai buve... tai pasirodo visdelto kaip ir numaniau , jos turi atminti ir prisimena visus gyyvenimus
skaitysiu toliau , gal rasiu atsakyma del susitikimo su savo giminiu sielomis
Papildyta:
ir dar nzn ar kvailas klausimas cia, bet ar siela turi kazkokia isvaizda ?
g.gif  g.gif ar visos vienodos, ar sunumeruotas, na idomu kazkaip sitas klausimas
gal kas skaitete apie tai

SIelos turi spalvas, pagal tai ir pazystamos.Sielai brestant, keiciasi spalvos ir atspalviai, sielos kaip ir zmones, gyvena seimomis, grupemis, tad galima sakyti, kad jos turi "isvaizda"...Selena& nera kvailu klausimu, yra zmones, kurie nezino atsakymu, tik jie nezino, kad nezino:) lotuliukas.gif
Atsakyti
Lingu Lingu o tarkime jos gyvenime seimomis tai kur ir gyvenime gyveno su tomis sielomis ar kitomis ?
siaip labai idomi apie sielas , reiks paspartinti Newtono knygu pirkima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 05 26, 21:01)
Tu teisi... nepamirštu tik gal iš tingėjimo... blush2.gif Jį sekti nelengva, taigi, kaip ir kai kurie kiti išlepusieji, va imu ir panoriu, kad taip kas nors už mane, o man jau tik gerumai visokie.... Bet juk be prakaito lašo duona neauga...

Duona gal ir neauga, bet kam užsikrauti ant pečių naštą, kurią mielai sutinka nešti kažkas kitas? Ir dar. Kartais pagalvoju, kad mes, tokie visokie ieškotojai, dažnai norim iššokti aukščiau nuosavos bambos.
"Jį sekti nelengva"... tas sakinys mane kažkaip užkabino. unsure.gif Gal ir čia viską lemia noro stiprumas?
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 27, 16:44)
"Jį sekti nelengva"... tas sakinys mane kažkaip užkabino.  unsure.gif Gal ir čia viską lemia noro stiprumas?

Jūs tikite Kristumi? Atvirai...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 27, 18:11)
Jūs tikite Kristumi? Atvirai...

Daug prašot. Kodėl turėčiau?
Taip.
Atsakyti
selena, na matai, jeigu pradziai perskaitytum NT, ST, vedas, korana, na bent jau tiek, tau naturaliai iskiltu klausimas, kaip cia taip yra, kad visi tie dvasiniai mokymai tokie panasus vienas i kita, taciau nei viename nekalbama apie sielas kaip apie spalvotus zmogeliukus.

lingu lingu, labai tave gerbiu kaip zmogų, kuris savyje talpina begalęs žmogiškumo. tačiau su visa derama pagarbą tau, tavo išminčiai analizuojant sapnus ir ne vienoj kitoj srity, turiu pasakyt, kad yra vietų, kurios tau nepažįstamos, o kur aklas kurčią nuvesti gali, tu ir pati žinai.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 27, 17:20)
Taip.

Kodėl jis atgaivino Lozorių? Ar atgaivintas Lozorius turėjo sielą?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 27, 14:13)
SIelos turi spalvas, pagal tai ir pazystamos.Sielai brestant, keiciasi spalvos ir atspalviai, sielos kaip ir zmones, gyvena seimomis, grupemis, tad galima sakyti, kad jos turi "isvaizda"...

tai tiesiog literaturines zinios,kurios su ta realybe(ar kaip kas pavadins) maza ka turi bendro..Jei kalba apie pomirtini,o ne si zemiska gyvenima,samprotavimus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 27 gegužės 2009 - 21:52
QUOTE(Medinis @ 2009 05 27, 23:23)
Kodėl jis atgaivino Lozorių? Ar atgaivintas Lozorius turėjo sielą?

Jei nekreiptumėte dėmesio į laiką ir vietą, atsakymą susirastumėte pats smile.gif
Atsakyti