Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

QUOTE(Gitulka @ 2009 07 06, 13:59)
Sveikutes
Gal kas zinot kokia dabar situacija su pienuku i lektuva?
Planuoju tureti ne viena buteliuka su vandenuku+milteliai+karstas vanduo mazame termusiuke...
Tai dabar jau nervinuosi nes su ryanair nekart nebuvo kad neiskiltu kazkokiu nesusipratimu....
O beto vezimukas is dvieju daliu...tai gal pakaks tik paprasyti kad uzdetu tagus ant abieju daliu ir tiek??????

Vaikui viska galima pasiimti tik gali paprasyti paragauti ir viskas. Paskutini karta skridom pries 3sav su persedimu, tai buvau ir jogurtu, ir pieno ir sulciu isidejus.
Atsakyti
sveikos, as irgi turiu klausima. perskaiciau visa tema ir neradau konkreciai atsakymo, zodziu pas mane vezimas yra toks graco mirage kuris kartu susikombinuoja su masinine kedute, t.y. dabar maziukas leliukas guli tame lopsyje, isimi lopsy ir susilenkia vezimas. ar teko kam skrsti su tokiu ar kilo kam kokiu priblemu ir ar tas lopsiukas skaitos kaip atskira bagazo dalis? nors aisku kad jis ieina i vezima bet kadangi ryanair logikos nera, su jais nepakariausi. tai dabar as dvejoju ar imti ta visa toki sukomplektuota vezima prie trapo ar ta kedute atskirai det i chekin bagaza? nesuprantu as...ar bus problemu prie lektuvo isemus leliu idet jiems ir ta lopsi ir vezima?
Papildyta:
QUOTE(Gitulka @ 2009 07 06, 12:59)
Sveikutes
Gal kas zinot kokia dabar situacija su pienuku i lektuva?
Planuoju tureti ne viena buteliuka su vandenuku+milteliai+karstas vanduo mazame termusiuke...
Tai dabar jau nervinuosi nes su ryanair nekart nebuvo kad neiskiltu kazkokiu nesusipratimu....
O beto vezimukas is dvieju daliu...tai gal pakaks tik paprasyti kad uzdetu tagus ant abieju daliu ir tiek??????

vat as apie toki ir kalbu vezima dvieju daliu.. jei skridai jau parasyk kaip sekes, mano skrydis tik kita savaite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 14 liepos 2009 - 01:08
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 14, 00:08)
sveikos, as irgi turiu klausima. perskaiciau visa tema ir neradau konkreciai atsakymo, zodziu pas mane vezimas yra toks graco mirage kuris kartu susikombinuoja su masinine kedute, t.y. dabar maziukas leliukas guli tame lopsyje, isimi lopsy ir susilenkia vezimas. ar teko kam skrsti su tokiu ar kilo kam kokiu priblemu ir ar tas lopsiukas skaitos kaip atskira bagazo dalis? nors aisku kad jis ieina i vezima bet kadangi ryanair logikos nera, su jais nepakariausi. tai dabar as dvejoju ar imti ta visa toki sukomplektuota vezima prie trapo ar ta kedute atskirai det i chekin bagaza? nesuprantu as...ar bus problemu prie lektuvo isemus leliu idet jiems ir ta lopsi ir vezima?
Papildyta:

vat as apie toki ir kalbu vezima dvieju daliu.. jei skridai jau parasyk kaip sekes, mano skrydis tik kita savaite ax.gif

taves paklaus ar vezimas is dvieju daliu tu sakyk taip uzdes du lipdukus ir tiek tai juk vienas vezimas.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2009 07 14, 11:20)
taves paklaus ar vezimas is dvieju daliu tu sakyk taip uzdes du lipdukus ir tiek tai juk vienas vezimas.Sekmes

cia kur manes taip klaus prie bagazo drop skyriaus?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 14, 11:33)
cia kur manes taip klaus prie bagazo drop skyriaus?

aga ten 4u.gif nes lipuskes ant vezimo reikia klijuot.O jei tu be bagazo tai eik tiesiai prie vartu manau g.gif
Atsakyti
sakykit o kaip jus darot online chek in su leliukais kurie neturi pasu o tik keliones dokumentus? ka vedat i tuos laukelius kur skirta leliukui? savo paso duoemenis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 15 liepos 2009 - 13:08
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 15, 12:07)
sakykit o kaip  jus darot online chek in  su leliukais kurie neturi pasu o tik keliones dokumentus? ka vedat i tuos laukelius kur skirta leliukui? savo paso duoemenis?

jei tu turi tik ta laikina pazimejima kuris galioja penkiolika dienu,tai bent jau mes uzimejom ji kai pasa ir parasem kad metais ilgiau galioja nes kitaip neleido printint su tokia data.o ten nuvaziavia pasakem kad kitokio pasirinkimo nebuvo.tai praleido.nu mes darem ne su vaiku o mano vyro pasas buvo prarastas tai gavom ta laikina kad griztu i lietuva rolleyes.gif
Atsakyti
Gelbekit ka daryt nupirkau 3 bilietus is londono i kauna ir atgal o man istikruju reikia is kauno i londona ir atgal.Ka dabar man su jais daryti?parduociau ta kaina kuria pirkau gal kam reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikute: 17 liepos 2009 - 21:33
QUOTE(Rikute @ 2009 07 17, 22:32)
Gelbekit ka daryt nupirkau 3 bilietus is londono i kauna ir atgal o man istikruju reikia is kauno i londona ir atgal.Ka dabar man su jais daryti?parduociau ta kaina kuria pirkau gal kam reikia?

kad kazi ar kam apsimoka, nebent jau artimu laiku skrydis ir brangus siaip bilietai, nes dar pavardes keitimas...

va dabar kam reikia skubekit, rugsejo menesiui is luton ir is stansted i kauna bilietai po 5 svarus jau su visais mokesciais, o vakar is vis buvo po 1 svara su visais mokesciais bigsmile.gif kaip londono autobusas su oysteriu lotuliukas.gif nu aisku tik uz kortele reikia 5 svarus vienon pusen moket
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 07 19, 00:10)
kad kazi ar kam apsimoka, nebent jau artimu laiku skrydis ir brangus siaip bilietai, nes dar pavardes keitimas...
va dabar kam reikia skubekit, rugsejo menesiui is luton ir is stansted i kauna bilietai po 5 svarus jau su visais mokesciais, o vakar is vis buvo po 1 svara su visais mokesciais bigsmile.gif  kaip londono autobusas su oysteriu lotuliukas.gif nu aisku tik uz kortele reikia 5 svarus vienon pusen moket

tai va as po £1 ir pirkau pirmyn atgal 3 zmonem rugsejo menesi £36 sumokejau ax.gif
Atsakyti
pries savaite grizom is kauno i londona,tai pats labiausiai nevykes buvo skrydis.vien del to kad buvom atsispausdine bilieta ne is karto per printeri o per wordini lapa,tai teko sumoket 140litu verysad.gif ,o kad svarbiausia skiriasi tik tuo kad per printeri tas lapas su remeliais ir didesnem raidem.negana to kad einant i lektuva reikejo nusinest vezima ir tipo padejo ji man nusinest,laikiau vaika ant ranku ir dar su viena ranka kazkokiam apsauginiui padedant vezima tysau,kur galejo vienas pats man ji nukelti verysad.gif taip kad nusivylusi ziauriai musu tautieciais,nes visi tik ir ziuri kaip tik pinigu isplesti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erotica21 @ 2009 07 19, 21:48)
pries savaite grizom is kauno i londona,tai pats labiausiai nevykes buvo skrydis.vien del to kad buvom atsispausdine bilieta ne is karto per printeri o per wordini lapa,tai teko sumoket 140litu verysad.gif ,o kad svarbiausia skiriasi tik tuo kad per printeri tas lapas su remeliais ir didesnem raidem.negana to kad einant i lektuva reikejo nusinest vezima ir tipo padejo ji man nusinest,laikiau vaika ant ranku ir dar su viena ranka kazkokiam apsauginiui padedant vezima tysau,kur galejo vienas pats man ji nukelti verysad.gif taip kad nusivylusi ziauriai musu tautieciais,nes visi tik ir ziuri kaip tik pinigu isplesti schmoll.gif

Eina sau blink.gif as irgi turiu atsiprintinus bilietus per word'a ka dabar daryt g.gif Anksciau kai skrisdavau niekas net neziuredavo tu lapu uztekdavo pasa paduot
Atsakyti