Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

Iskilo man toks klausimelis. Drauge man paprase kad jai padaryciau check in. Bet pas ja yra seno leidimo dar pasas, kur paso nr prasideda raidemis ir taip pat galiojimo laikas baigsis po 3sav po skrydzio. Idomu ar leis checkint?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 07 24, 15:03)
Iskilo man toks klausimelis. Drauge man paprase kad jai padaryciau check in. Bet pas ja yra seno leidimo dar pasas, kur paso nr prasideda raidemis ir taip pat galiojimo laikas baigsis po 3sav po skrydzio. Idomu ar leis checkint?

Senas pasas tikrai tinka, as vakar mamai dariau su tokiu pasu smile.gif O ir kol pasas galioja, tol gali keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2009 07 24, 17:59)
Senas pasas tikrai tinka, as vakar mamai dariau su tokiu pasu smile.gif O ir kol pasas galioja, tol gali keliauti smile.gif

nu siaip jei nori keliauti, tai reikia kad pasas galiotu 3 menesius i prieki, nu bet gal online nebus atidirbta programa tiek, bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 07 24, 16:02)
nu siaip jei nori keliauti, tai reikia kad pasas galiotu 3 menesius i prieki, nu bet gal online nebus atidirbta programa tiek, bandyk mirksiukas.gif

g.gif kodel 3 menesius? man atrodo, kol galioja, tol ir keliauji mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 07 24, 21:59)
g.gif kodel 3 menesius? man atrodo, kol galioja, tol ir keliauji  mastau.gif

citata:
"Prieš išvykdami į užsienį pasitikrinkite savo paso galiojimo laiką. Jei paso galiojimas baigiasi prieš 6 mėnesius iki Jūsų grįžimo į Lietuvą, susisiekite su valstybės, į kurią vykstate, diplomatine atstovybe ar konsuline įstaiga ir paprašykite informacijos apie šalies, į kurią vykstate, reikalavimus dėl paso galiojimo laiko. Atminkite, kad kai kurios užsienio valstybės reikalauja, kad įvažiuojančiojo į šalį asmens paso galiojimo laikas baigtųsi ne anksčiau kaip po 3 (ar net 6) mėnesių po kelionės pabaigos."

kai skridau paskutini karta is lt i uk, uk liepe pasikeist pasa, nes kita kart nepraleis, o buvo like dar 7 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazaaudrute: 24 liepos 2009 - 22:58
Nesamone su tuo online check in ,ne iki galo sutvarkyta sistema,as keliauju su vaiko laikinuoju grizimo pazymejimu,kuris galioja iki liepos galo,o griztame rugpjucio viduryje,tai raso,kad negali padaryti online check in nes dokumento galiojimas jau bus pasibaiges,tas pats su dukros pasu,kuris baigiasi rugpjucio pradzioj....nzn ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 07 25, 10:34)
Nesamone su tuo online check in ,ne iki galo sutvarkyta sistema,as keliauju su vaiko laikinuoju grizimo pazymejimu,kuris galioja iki liepos galo,o griztame rugpjucio viduryje,tai raso,kad negali padaryti online check in nes dokumento galiojimas jau bus pasibaiges,tas pats su dukros pasu,kuris baigiasi rugpjucio pradzioj....nzn ka daryt  doh.gif

ambasadoj pasiimti vaikam naujus laikino grizimo dokumentus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 07 25, 10:46)
ambasadoj pasiimti vaikam naujus laikino grizimo dokumentus mirksiukas.gif

tai as ir pasiemiau,ryanair'ui netinka,kad jie bus pasibaige,kai keliausim atgal,o as tam ir skrendu i LT ,kad pasidaryti naujus ax.gif
Atsakyti
Pati esu daug keliavusi su Ryanair. Esu patenkinta. Minusas gal vienas yra- kad mamu su vaikais nepraleidzia pirmu ir kad nera pazymetu vietu lektuve, turi pulti, kad galetum salia savo vaiko atsisesti. Aisku, turbut galetu pasikeisti su zmonemis, jei ka, bet prasinek. O siaip esu patenikinta, neturiu jokiu priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 07 25, 13:58)
tai as ir pasiemiau,ryanair'ui netinka,kad jie bus pasibaige,kai keliausim atgal,o as tam ir skrendu i LT ,kad pasidaryti naujus  ax.gif

teks skambint į Ryanair atstovybę ir klaust ką daryt..
patys įveda online check in,o kad ne viskas puikiai veiks tai nepamąsto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2009 07 24, 16:03)

Viskas buvo gerai, leido checkint, nors paso galiojimas baigiasi 2 dienos po atgalinio skrydzio ax.gif
Atsakyti
skaitau jusu nuotykius ir baisu daros doh.gif juk skrydzio data arteja blink.gif o as viena su vaiku busiu doh.gif tikiuos jie man siurprizu nepateiks doh.gif
Atsakyti