Įkraunama...
Įkraunama...

Ryan Air Už ar Prieš

išsigandau ir aš dėl tu rėmelių, kad čia taip griežtai viską žiūri unsure.gif doh.gif Bet lyg gerai viskas dėl to, aišku jei taip kabinėjasi, tai gali prikibti prie ko nors kito...na žiūrėsiu kaip man seksis šeštadienį g.gif
Dar noriu klausimą:
* ar lėktuve galima ką nors nusipirkti iš gėrimų arba šiaip? Ir jei galima, tai kokia valiuta atsiskaityt galima, nes aš prisirinkau eurų ir nžn ar jais bus galima mokėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 07 21, 13:51)
* ar lėktuve galima ką nors nusipirkti iš gėrimų arba šiaip? Ir jei galima, tai kokia valiuta atsiskaityt galima, nes aš prisirinkau eurų ir nžn ar jais bus galima mokėti? biggrin.gif

galima ir gerimu, ir maisto siokio tokio, tik aisku brangiai biggrin.gif atsiskaityt tikrai galima svarais, tikrai negalima litais, o del euru lyg galima, kainos ir eurais uzrasytos gi, tik niekad nebandziau...
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 07 21, 17:03)
galima ir gerimu, ir maisto siokio tokio, tik aisku brangiai biggrin.gif  atsiskaityt tikrai galima svarais, tikrai negalima litais, o del euru lyg galima, kainos ir eurais uzrasytos gi, tik niekad nebandziau...

Dekoju uz atsakyma 4u.gif tada pasiimsiu ir savo eurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erotica21 @ 2009 07 19, 23:48)
vien del to kad buvom atsispausdine bilieta ne is karto per printeri o per wordini lapa,tai teko sumoket 140litu verysad.gif ,o kad svarbiausia skiriasi tik tuo kad per printeri tas lapas su remeliais ir didesnem raidem.

QUOTE(loremi @ 2009 07 20, 00:33)
Eina sau blink.gif  as irgi turiu atsiprintinus bilietus per word'a ka dabar daryt  g.gif Anksciau kai skrisdavau niekas net neziuredavo tu lapu uztekdavo pasa paduot

ir as buvau wordini atsispausdinus, bet praleido, bet sake negalima taip..
Atsakyti
Nepatingekit ir atsispauzdinkit tuos bilietus kokybiskai ir stenkites nesuglamzyti,nes nuo ju skanuoja ta koda. As suskraidziau be nuotykiu bet labai daug zmoniu mokejo baudas nes neturejo tu lapu.
Atsakyti
O as papasakosiu savo istorija kaip skridau doh.gif .Turbut dar nei vienai neteko taip skristi. ilipau i lektuva su savo mazyle,jai tada buvo 9 men,ir atsisedau prie lango.galvoju gal niekas neatsises tai bus kur vaikui pasivrtyti,aisku neperdaugiausiai vietos,bet vistiek kur ant ranku kur ant kedes,tai salia niekas neatsisedo,bet sekancioi kedei atsisedo vyriskis,na,su trnigais,kakta kruvina,tik tik svieziai sasas uzsidejas,ir dar toooks po gero baliuko,uzsiuode.Na galvoju,bele ne salia,jau pilnas beveik lektuvas ir po keliu minuciu ilipa dar kli vyrai,ir stiuardese ziuriu siulo prie manes,ir dar kelios vietos ten buvo laisvos,kad pasirinktu,tai jis prie manes atsisedo,girtas,nespejom pakilti isitrauke buteli,gerti pradejo,nu sakes galvoju,as su vaiku,o dar beto ir kabinetis pradejo.Isikvieciau stiuardese ir sakau noriu perseti,o jinai man sako nera vietu,na ka taip ir puse kelio skridau drebedama kad tik nesikabinetu,gerai kad mano pupa uzmigo,ir tada kaip pamate stiuardese kad jis geria,tik tada pasiule persesti man,bet mano vaikas miega,kur as tau eisiu,atsikeltu,tai taip ir parskridau.Tai kazin kur dingo tie zmones kad poto man atsirado vietos?
Atsakyti
Kai as skridau su mazium tai buvo lektuve moteris girta,gerai kad toliau nuo musu, tai ja ten tramde ir stiuardesai(vyrai) ir aplamai aplinkiniai, nes ir rekavo ir kabinejosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2009 07 23, 11:39)
Kai as skridau su mazium tai buvo lektuve moteris girta,gerai kad toliau nuo musu, tai ja ten tramde ir stiuardesai(vyrai) ir aplamai aplinkiniai, nes ir rekavo ir kabinejosi doh.gif

Baisu doh.gif .Kaip isviso ileidzia i lektuva tokius zmones,juk mato kad gitrti,tai isviso neileistu.
Atsakyti
As taip pat ne viena karta skridau su salia sedinciu girtu vyriskiu,paskutini karta taip pat,nesikabinejo tik jau kvapas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 22, 21:08)

Uzjauciu 4u.gif
Taip pagalvojus viska jau taip grieztai tikrina, o prisigerusius i lektuva tai ileidzia g.gif
Atsakyti
na, as jau pagaliau Londone, na, bet kai atvykau i aerouosta kaune ir ramiai sau islaukiau registracijos laiko, man buvo pateiktas siurprizas kuris is proto vos neisvare.. as bilietus sau ir vaikams uzsakinejau internetu. viskas lyg ir tvarkoje. ateinu priduot tase, o man sako, kad reikia dar kazkoki mokesti susimoket, nes bilietas yra uzsakytas internetu.. klausiu kiek, sako nezino, eit prie kasos ir klausti. nuejau prie kasos.. ojej.. maniau, 30-50lt.. o pasirodo, visi 400lt blink.gif kaip tik buvau issikeitus litus i svarus, tad sakau, gal svarais priimsit? ogi ne.. eik i pirma auksta, i banka ir keiskis. nueinu, o ten kursas tai dieve dieve.. na, bet teko keisti. sakau iskeiskit tiek kad butu 400lt. gryztu atgal, pasiziuriuu ant lapo, taigi ne 400, o 420lt doh.gif tai gerai, kad buvo mama, kuri kaip tik 20lt turejo. na, bet i rka daryt tokiu atveju? vaziuot namo? sakau, anksciau kiek uzsakinejau nereikejo jokio mokescio moket. tai taip sako, cia dabar nesenai atsirado. turejot gaut el. pastu laiska apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2009 07 24, 12:36)
na, as jau pagaliau Londone, na, bet kai atvykau i aerouosta kaune ir ramiai sau islaukiau registracijos laiko, man buvo pateiktas siurprizas kuris is proto vos neisvare.. as bilietus sau ir vaikams uzsakinejau internetu. viskas lyg ir tvarkoje. ateinu priduot tase, o man sako, kad reikia dar kazkoki mokesti susimoket, nes bilietas yra uzsakytas internetu.. klausiu kiek, sako nezino, eit prie kasos ir klausti. nuejau prie kasos.. ojej.. maniau, 30-50lt.. o pasirodo, visi 400lt  blink.gif kaip tik buvau issikeitus litus i svarus, tad sakau, gal svarais priimsit? ogi ne.. eik i pirma auksta, i banka ir keiskis. nueinu, o ten kursas tai dieve dieve.. na, bet teko keisti. sakau iskeiskit tiek kad butu 400lt. gryztu atgal, pasiziuriuu ant lapo, taigi ne 400, o 420lt  doh.gif tai gerai, kad buvo mama, kuri kaip tik 20lt turejo. na, bet i rka daryt tokiu atveju? vaziuot namo? sakau, anksciau kiek uzsakinejau nereikejo jokio mokescio moket. tai taip sako, cia dabar nesenai atsirado. turejot gaut el. pastu laiska apie tai.

4u.gif Taip anksciau nusipirkdavai bilietus internetu ir viskas.O dabar nusipirkus internetu iskart paraso kad reikes pasidaryt online chek-in jei nepasidarysi turesi moket atitinkama mokesti.Ar tu buvai pasidarius?As nesenai pirkau bilietus ir apie tai suzinojau nes anksciau to nesu dariusi.Paskutini karta skridau sausi tai dar nereikejo to daryt. g.gif Bet sumele tai sakyciau didoka doh.gif doh.gif doh.gif Nu ner is ju ko noret jei jau nori gaut licenzija stovimom vietom padaryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensuelle: 24 liepos 2009 - 14:19