Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(Renita456 @ 2009 06 04, 14:03)
prasiskleide man dar viena gelyte turiu kelis laisvus vaikiukus gal kas norit

thumbup.gif grazi labai, o gal is Kauno esi?? rolleyes.gif

merginos, pasakykit man viena dalyka smile.gif
Mano baltas amarilis baige zydet gruodzio men, jau puse metu sedi uzsiaugines salotas ir ne negalvoja miegot doh.gif , tai gal jis visai nemiegos, ar man priverstinai ji kaip nors uzmigdyt g.gif
as jau beveik noreciau , kad jis atsibustu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 04, 16:55)
thumbup.gif grazi labai, o gal is Kauno esi?? rolleyes.gif
merginos, pasakykit man viena dalyka smile.gif
Mano baltas amarilis baige zydet gruodzio men, jau puse metu sedi uzsiaugines salotas ir ne negalvoja miegot doh.gif , tai gal jis visai nemiegos, ar man priverstinai ji kaip nors uzmigdyt g.gif

merginos pradzioj rase,kaip uzsiaugina6-8lapus tai liejima mazinti po to visai nelieti prades gelst lapai ir uzmigs,nors ten raso,kad rugpjucio menesi.bet jei jis dar vis lapus naujus kisa tai gal nemigdyk,taip jis augina svoguna rolleyes.gif
Atsakyti
labai intensyviai augino tuos 6 lapus, o dabar kokie 2 men. jokiu lapu neaugina, ir lieju labai retai, tai jauciu reik visai neliet dabar, ania g.gif
Atsakyti
nu manau,kad tada jau metas migdyt
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 04, 15:03)
prasiskleide man dar viena gelyte turiu kelis laisvus vaikiukus gal kas norit

gražus žiedas wub.gif o kokiam mieste?
Atsakyti
user posted image mes esam is kauno
Atsakyti
ne į temą, bet, Livai, geras avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 04, 16:19)
nu manau,kad tada jau metas migdyt

tai neliet,ar su visais lapais kist i tamsiaja, ar nukirpt lapus....kaip?? doh.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 06 04, 17:06)
ne į temą, bet, Livai, geras avataras  thumbup.gif

aciuks.gif assa.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 04, 17:01)
mes esam is kauno

o vaikiukai seniai atsikri, ar ne??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 04 birželio 2009 - 19:22
LIVAI tu liek kuo maziau i menesi kokius gal pora kart,tada jis po truputi prades migdytis,ir manau matysi pati rezultatus kaip toliau elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 04, 20:23)

aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 04, 16:55)

Aš tai dar auginčiau ir nemigdyčiau ax.gif Juk jie ilsisi apie 3 mėn. o likusius žydi ir salotas augina. Tai pasiskaičiuok, kada tu jį prikėlei (kažkur apie lapkritį), tai drąsiai iki rugpjūčio lai jis svogūną auginasi. Daugiau žiedų apdovanos mirksiukas.gif Aš tai laukiu kol patys pradeda gelsti rolleyes.gif
Nors daryk kaip tavo šeštas jausmas sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 05, 07:43)
Tai pasiskaičiuok, kada tu jį prikėlei (kažkur apie lapkritį), tai drąsiai iki rugpjūčio lai jis svogūną auginasi.
Nors daryk kaip tavo šeštas jausmas sako  mirksiukas.gif

bigsmile.gif ale thumbup.gif skaiciuoji, taip lapkriti, gavau dovanu su ziedkociu, nu gerai dar lauksiu per vasara, liesiu maziau,ir ziemai vel tikesiuos ziedu (per gimtad)

tai, kad as, Ice tea, neturiu to sesto jausmo, mano pirmieji amarilcikai mirksiukas.gif ,kai pagyvensiu su jais kokius 3-4 metus, tai tada....gal atsiras
Atsakyti