Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

labas merginos smile.gif
norejau klausima uzduoti-eurogelese kai pardavineja amarilius tai cia su vazonu buna,ar tik pats svogunas???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 03, 19:45)
labas merginos smile.gif
norejau klausima uzduoti-eurogelese kai pardavineja amarilius tai cia su vazonu buna,ar tik pats svogunas???? ax.gif

svogunais,merginos mibnejo,kad zadejo jie ten ir i vazonus kist,bet dar nekisa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 03, 10:16)
MANO ZIEDUKAI VAZOSE biggrin.gif

kokie puikūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 19:29)
zinai sendien as tokia nusipirkau ,sile,kabejo su visom gelem ,kaina 7.99  mirksiukas.gif

clap.gif mano sprekelija tures forume sese mirksiukas.gif greiciau sodink ir neuzilgo sulauksi ziedelio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 03, 18:29)
o mano  RED LION IR ANTRA ZIEDKOTI LEIDZIA ,tik koto ilgis 5cm,o su ziedu 13

ane, nu ziuresiu kaip maniskis bus, nes anie 2 tai irgi trumpuciai buvo unsure.gif
Atsakyti
Lietuva, dar čia gali savo amarilį pasiūlyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 06 03, 18:43)
tai kad rs skaiciau, tai tas diedas kur pamokas davinejo del gydymo, tai mirko g.gif

Ka kur mirko g.gif Margancofkej as irgi mirkau. O fungiciduose zinau, kad kiti mirko, bet as dar nedaejau iki tokio lygio- tingiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 birželio 2009 - 08:27
QUOTE(agnir @ 2009 06 03, 22:32)
clap.gif  mano sprekelija tures forume sese mirksiukas.gif greiciau sodink ir neuzilgo sulauksi ziedelio bigsmile.gif

jau pasodinau vakar,tik i darzeli,skaiciau sodo spalvose,kad i zeme joms geriau patinka nei i vazoneli,tik,kad kiek velokai,gal sulauksiu zieduko rudeniop,tik jeigu bus orai tokie kaip sendien tai nieko nebus,o pas mane sendien jau 2 kartus sniego krusa buvo aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 04, 10:57)
jau pasodinau vakar,tik i darzeli,skaiciau sodo spalvose,kad i zeme joms geriau patinka nei i vazoneli,tik,kad kiek velokai,gal sulauksiu zieduko rudeniop,tik jeigu bus orai tokie kaip sendien tai nieko nebus,o pas mane sendien jau 2 kartus sniego krusa buvo  aggressive.gif

gerai kai turit tos zemes mirksiukas.gif tai galit rinktis kur sodinti bigsmile.gif
manau kad jei bus silta turetumet sulaukti greiciau ax.gif as pasodinau balandzio pirmomis dienomis, kai dar buvo namuciuos vesoka, tai uzaugo ir zydi wub.gif
nepraejo nei 2menesiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image prasiskleide man dar viena gelyte turiu kelis laisvus vaikiukus gal kas norit
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 04, 14:03)
user posted image prasiskleide man dar viena gelyte turiu kelis laisvus vaikiukus gal kas norit

Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Pati turiu toki mirksiukas.gif Netureciau-mielai priglausciau vaikiuka ax.gif
Atsakyti
ar siandien nebuvot pas bobulensija
Atsakyti