Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

Pavadinimo nezinau verysad.gif ir kur pirktas nznau,nes dovanu gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2009 06 16, 20:58)
Pavadinimo nezinau  verysad.gif  ir kur pirktas nznau,nes dovanu gavau  smile.gif

Pasisekė - nuostabi dovana clap_1.gif
Atsakyti
Ice tea didelis aciu uz geliuka aciuks.gif aciuks.gif Na ir grazuoli-sveikuoli man isrinkai thumbup.gif Beliko sulaukt zieduku,kad suzinot koki geri as ten turiu wub.gif nors istikruju,tai dziaugsiuos bet kokiu atveju,kas jis bebutu mirksiukas.gif
Jei dar sugalvosi kada nulekt sau geliuku,-duok zinia ,gal ir man ka nors prigriebsi rolleyes.gif
Atsakyti
As i palapine vaziuosiu siandien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal koki geri prigriebsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 17, 08:16)
Ice tea didelis aciu uz geliuka aciuks.gif  aciuks.gif Na ir grazuoli-sveikuoli man isrinkai thumbup.gif Beliko sulaukt zieduku,kad suzinot koki geri as ten turiu wub.gif nors istikruju,tai dziaugsiuos bet kokiu atveju,kas jis bebutu mirksiukas.gif
Jei dar sugalvosi kada nulekt  sau geliuku,-duok zinia ,gal ir man ka nors prigriebsi rolleyes.gif

JAU GAVAI bigsmile.gif

Nu ir greičiai mūsų pašto thumbup.gif thumbup.gif

Labai tikiuosi, kad viskas gerai su tuo svogūnėliu bus mirksiukas.gif O žiedkočiuko nesužeidė, nes niekaip nesukišau aš to giganto į dėžutę, tai supakavau taip blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kshatrija @ 2009 06 16, 19:04)
Stai cia mano turimas amarilis smile.gif

user posted image

Labai sunku iš vienos foto spręsti, bet man jis panašus į Elvas
Papildyta:

Tiesa, man ta firma atrašė ir sakė, kad pas mane Dancing Queen mirksiukas.gif Kaip ir pati maniau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 birželio 2009 - 09:44
merginos ar nebuvot pas bobulensija
Atsakyti
Buvau palapinej nusipirkau Charizma ir Red Peacock tai ziuresiu kas gausi wub.gif
Atsakyti
o pirkai nepasodintus
Atsakyti
Ice tea, aciu uz pavadinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 17, 19:53)
o pirkai nepasodintus

Ne pirkau paprastus,kad paciupinet gautusi ax.gif Visiems sake 35% nuolaida, tai uz abu 31 sumokejau, tai labai faina. Tik sake jeigu ne toks prazys tai zydinti atnesti ir pakeis blink.gif
Atsakyti
teska o pasodintu daug yra
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 17, 20:31)
teska o pasodintu daug yra

Pagrinde Lady Jane labai daug seip tai nemazai net kazkaip biskiuka man itartini buvo g.gif
Atsakyti