Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 19, 10:53)
Oi, kaip fainai  thumbup.gif  thumbup.gif Turėsim gražių fotkių  clap.gif  clap.gif O tavo namai bus patys pačiausi tuo metu, kol maniškis Redas sužydės  lotuliukas.gif

As siandien neaiskio kilmes amariliuka prigriebiau, tipo pasadena, bet as sakau, kad jam iki pasadenos kaip iki menulio, tik gaila man jau ten nera ka pirkti, o pirkau, kad tusciom negrist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 19, 08:06)
Mano kolibriuko pirmu ziedstiebiu 6 ziedais prazys. Jau Redas maziausiai 4 ziedai svieciasi, ir Lady Jane maziausiai 3  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

maniskis RED lion zydi ax.gif bet nesuprantu kas atsitiko, keliose gelese zemeje atsirado musiukiu blink.gif ir butent vieno tipo zemes kur pyliau kitose lyg ir nieko kur su kita zeme sodinta...kazin gai buti zeme bloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 06 19, 13:45)
thumbup.gif

maniskis RED lion zydi  ax.gif  bet nesuprantu kas atsitiko, keliose gelese zemeje atsirado musiukiu  blink.gif ir butent vieno tipo zemes kur pyliau kitose lyg ir nieko kur su kita zeme sodinta...kazin gai buti zeme bloga  g.gif

Palaistyk su nuo kenkeju skiedinuku jei zemej problema isnyks, jei puvekas tada nepades g.gif
Atsakyti
user posted image mano ziedukai Teska siandien palatkej pirkai
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 19, 15:07)

Jabytute, kaip gražu karsta.gif Labai įdomus tas dešinėj toks banguotas wub.gif Kas anas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 19, 15:07)

Jo palatkej, nebera ten jau ka perka doh.gif
Atsakyti
user posted image nu ir dar vienas ziedukas
Atsakyti
WoW, labai gražu blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 18, 08:12)
Aš irgi laukiu tavo žieduko- jaučiuosi kaip krikštamotė  blush2.gif
Tai matai, davė 35 proc. nuolaidą, tai aš būsiu per daug litų iš tavęs paėmus  g.gif Nu kitą kartą atsigriebsim tongue.gif
Papildyta:

Žiedstiebį dabar nupjauk, o lapai patys pradės augti. Bet kiek matau, dar lįs vienas žiedstiebis mirksiukas.gif

Tai tikiuos ne vieno mano dziaugsmelio krikstamote busi mirksiukas.gif eina sau kaip greit ziedukas dideja,ir spalva ryskeja..dar su tom trasom paliejau kur buvo prideta thumbup.gif
O del pinigeliu ,tai nesuk galvos,ir taip jau cia man pigiai gavos biggrin.gif nesitikejau rolleyes.gif
Renita 456 eina sau ,kaip grazu wub.gif vienu metu ,tiek zieduku thumbup.gif man butu dziaugsmo pilnos kelnes lotuliukas.gif (kartais buna,kai orches suzydi kartu)
o kas tad baltas garbanius? g.gif labai jau grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 19, 12:57)
Palaistyk su nuo kenkeju skiedinuku jei zemej problema isnyks, jei puvekas tada nepades  g.gif

nu ,kad tikrai nedauk lieju unsure.gif ir butent su ta zeme pasodintiems problema doh.gif o koks tas skiedinukas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 19, 14:07)

nenervink su tokiais groziais unsure.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
renita-labai gražu wub.gif
o kiek kartų metuose žydi jūsų gėlytės?
Atsakyti
jos pas mane zydi per metus 2 kartus
Atsakyti