Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

Renita thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano baltas amarilis kurį gavau pavasarį (jau buvo nužydėjėjęs), vėl pražydo ax.gif aišku, tik du žiedukai, bet blush2.gif taip faina ax.gif
Atsakyti
Teska, abigaile88 ačiū už pagyrimus aciuks.gif
QUOTE(Lietuva @ 2009 07 12, 21:21)
Pamenat, kur buvau užauginusi gigantišką baltą amarilį ir jūs man patarėte į "Sodo spalvas" nusiųsti. Taip ir padariau. Ir štai 2009 m. liepos Nr. 7 jau puikuojasi ta nuotrauka su mano gigantu  thumbup.gif bei aprašymu kiap pavyko tokį užauginti.
Ačiū jums už patarimą.

Vau, reiks pažiūrėt bigsmile.gif
QUOTE(Renita456 @ 2009 07 14, 18:22)
prazydo mano gelytes laukia

Gražūs žiedukai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Daluksa @ 2009 07 16, 08:51)
Mano baltas amarilis kurį gavau pavasarį (jau buvo nužydėjėjęs), vėl pražydo  ax.gif aišku, tik du žiedukai, bet  blush2.gif taip faina  ax.gif

Tai parodyk savo gražuolį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Įkišau ir aš nosytę į jūsų darželį mirksiukas.gif Savojo dar nemačiau, nes atostogauju tongue.gif O MB sakė, kad Picotee turi DIDŽIAUSIUS tris žiedus ir net parvirtus guli bigsmile.gif Kaip aš noriu ją pamatyti- sakė vaizdas nerealus rolleyes.gif Kai tik grįšiu namo iš karto eisiu fotkinti ir įkelsiu jumei parodyti biggrin.gif

O dabar bėgu toliau bambą pavartyti kol galiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 16, 19:18)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Įkišau ir aš nosytę į jūsų darželį  mirksiukas.gif Savojo dar nemačiau, nes atostogauju  tongue.gif O MB sakė, kad Picotee turi DIDŽIAUSIUS tris žiedus ir net parvirtus guli  bigsmile.gif Kaip aš noriu ją pamatyti- sakė vaizdas nerealus  rolleyes.gif Kai tik grįšiu namo iš karto eisiu fotkinti ir įkelsiu jumei parodyti  biggrin.gif

O dabar bėgu toliau bambą pavartyti kol galiu  mirksiukas.gif

Gerų atsotogų Tau (gal kokią naujieną parsiveši) mirksiukas.gif ir lauksime foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 16, 19:18)
Įkišau ir aš nosytę į jūsų darželį  mirksiukas.gif Savojo dar nemačiau, nes atostogauju  tongue.gif O MB sakė, kad Picotee turi DIDŽIAUSIUS tris žiedus ir net parvirtus guli  bigsmile.gif Kaip aš noriu ją pamatyti- sakė vaizdas nerealus  rolleyes.gif Kai tik grįšiu namo iš karto eisiu fotkinti ir įkelsiu jumei parodyti  biggrin.gif

greiciau bamba vartyk, o tai nuzydes ir liksim mes be groziu biggrin.gif
Atsakyti
Pražydo iš bobulės pirktas "pilnaviduris" lotuliukas.gif amarilis, tikriausiai "Clown" g.gif

user posted image

O ši EG įsigyta "Pasadena" išleido dar vieną žiedstiebį, nors ir su dviem žiedeliais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 19, 19:09)
O ši EG įsigyta "Pasadena" išleido dar vieną žiedstiebį, nors ir su dviem žiedeliais  ax.gif
user posted image

tas lb grazus wub.gif

Atsakyti
Pražydo mano Picotee
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 07 19, 20:56)
Pražydo mano Picotee

vaauuu, grazuolis wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 07 17, 08:28)
greiciau bamba vartyk, o tai nuzydes ir liksim mes be groziu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir buvo- va tik ką radau doh.gif

Bet lenda dar vienas žiedkotis, tai jau šitą LAIKU nufotkinsiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolės Jūsų Picotee thumbup.gif

Sveika sugryžusi Ice Tea drinks_cheers.gif Gal žinai mano amarilio iš bobulensijos pavadinimą ax.gif , jaučiu, kad tai ne "Clown" schmoll.gif
Atsakyti