Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(žvelsa @ 2009 07 10, 22:11)
Įkeliu aš savo naujoką jūsų teismui, turėtų būt Susan, ale man nelabai panaši  unsure.gif
user posted image

Sveikos smile.gif
labai grazus ziedukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 07 12, 21:21)
Pamenat, kur buvau užauginusi gigantišką baltą amarilį ir jūs man patarėte į "Sodo spalvas" nusiųsti. Taip ir padariau. Ir štai 2009 m. liepos Nr. 7 jau puikuojasi ta nuotrauka su mano gigantu  thumbup.gif bei aprašymu kiap pavyko tokį užauginti.
Ačiū jums už patarimą.

Tai jau jo gigantas buvo wub.gif Reikes paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Lietuva, nu, kaip saunu thumbup.gif lai ir kiti akis pagano i tavo giganta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos amarilių maniakės biggrin.gif . Aš taip pat į jas taikau, tik mano kolekcija labai nedidelė ax.gif Daug turiu tik tu senoviškų - labai gaila išmest vaikiukus, tai labai prisidaugino. O dabar prie reikalo: iš Olandijos parsivežiau labai įdomų egzampliorių Papillio. Bet svogūnas pradejo pūti, puvėsius nuemiau, po šaknimis gal pusė svogūno nukrapščiau doh.gif . Pamirgiau permanganate, o zelionkės neturiu. Ar tiks dezinfekcijai JODAS?
Atsakyti
user posted image prazydo mano gelytes laukia
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 07 14, 19:22)
prazydo mano gelytes laukia

gražios thumbup.gif , o jos žemėj auga ar vazonuose, bet lauke?

Gal kam ir naujiena: senukuose peržydėję kolibriniai amariliai 2,60. Padėta prie nukainuotų gėlių, bet būtina pažiūrėt, kad būtų nukainavimo lapelis. Kai aš pirkau ant kelių buvo o ant kelių ne g.gif
Atsakyti
vienos vazonuose o kitos zemej
Atsakyti
Renita456, kaip faina thumbup.gif

Merginos, o kurioje vietoje stoties turguje būna bobulė su amariliais? Esu buvusi, bet neteko matyti g.gif
EG reikia laukti rudens sezono, nes vėl žadėjo parvežti amarilių clap.gif
Atsakyti
Sveikutės,kada migdot savo amarilius .ty iškasat,nes mano šiemet nežydėjo ,tikriausiai kad nebuvau iškasus pailsėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 14, 21:46)
Sveikutės,kada migdot savo amarilius .ty iškasat,nes mano šiemet nežydėjo ,tikriausiai kad nebuvau iškasus pailsėti schmoll.gif

As tai migdau rudenirugseji-spali ,priklausomai kokie orai buna(maniskiai sode auga)
O del nezydejimo ,tai net nezinau g.gif atrodo visus vienodai tresiau,vienodai iskasti ilsejos,o va 2 kazkodel tai nezydejo g.gif ir neaisku kas jiems nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 14, 22:46)

O as kai bute gyvenu, tai mano migdymas kazkur spali nustoju lieti ir i sandeliuka istremiu ax.gif
Atsakyti
Renita456 kaip mano mazylis auga bigsmile.gif
Atsakyti