Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Roxetė @ 2010 01 28, 17:51)

Dar labai patogus skaistalai:
user posted image
tikrai kokybe esu patenkinta  thumbup.gif

O kaip juos tepi? Kiek ziurejau, man vis atrode, kad butu sunku lygiai juos padengti su tuo "pufu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 01 28, 18:47)
Kokia TBS bangelių kaina? smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 01 29, 09:25)
Prisidedu prie klausimo smile.gif

Nezinau merginos blush2.gif Seniai TBS shope buvau.

QUOTE(j'aime @ 2010 01 28, 20:32)
o kuri is ju issirinkai - su juodu ar violetiniu sijonu? Siaip kiek skaiciau aprasymus, tai cia viskas viename - ir seseliai, ir pudra, ir shimeris gal, jei yra blizgiu detaliu. Juk to juodo sijono jau niekaip nepanaudosi kaip shimerio... O iseina naudoti atskirai? ne per maza dezute? kaip patinka? man sios paletes labai grazios kaip daiktai, bet nezinau, ar gerai jos naudojasi pagal paskirti?

Mano su violetine, ne juoda. tai naudoju as kaip skaistalus, svelniai perbraukiu sepeteliu placiu ir pasipudrinu, nors realiai man panasiau kad tai seseliai, nes labai jau ryskios spalvos, tik kaip tada is krastu ta skaistinancia pudra paimti ir pasipudruot. Labai grazu, be galo, bet sakyciau nepatogu naudoti doh.gif
QUOTE(F_A @ 2010 01 29, 10:12)
O kaip juos tepi? Kiek ziurejau, man vis atrode, kad butu sunku lygiai juos padengti su tuo "pufu" g.gif

tepu su pufu, kadangi spalva labai svelni ciut rausva, tai super pasidengia thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit kokius ne itin brangius parekomenduoti? Turėjau maybelline - sutrupėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2010 01 29, 12:35)
Gal galit kokius ne itin brangius parekomenduoti? Turėjau maybelline - sutrupėjo  blink.gif

Man irgi būtų aktualu, kokius nelabai brangius(50-60lt.) skaistalus parekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 13:03)
Man irgi būtų aktualu, kokius nelabai brangius(50-60lt.) skaistalus parekomenduotumėt?

Nieko sau, čia nebrangūs skaitosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 28, 17:37)
Gal cia kas paknsultuos mane  4u.gif
Neseniai isigijau sitoki YSL daikta:
user posted image
gal jau rasyta buvo apie ja, bet prasau pasakykit kaip ji naudojama, ar kaip seseliai, ar kaip shimeris?
Is anksto dekinga  4u.gif

laba, kiek zinau, tai cia yra palete skruostams ir akims, dvi spalvos skaistalu ir dvi seseliu, jei naudot visas keturias is kart, tai tik akims-jas vos vos paryskint, ar kaip highlighter'i
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2010 01 29, 11:35)
Gal galit kokius ne itin brangius parekomenduoti? Turėjau maybelline - sutrupėjo  blink.gif

Man labai patinka Isadoros skaistalai, taip pat Max Factor neblogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 12:03)

Man atrodo The Body Shop bangeles panasiai kainuoja. Tikrai geros smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 01 29, 12:30)
Nieko sau, čia nebrangūs skaitosi?  blink.gif

Na cia vidutiniai, nes buna po 150 ir daugiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(denala @ 2010 01 29, 13:12)
laba, kiek zinau, tai cia yra palete skruostams ir akims, dvi spalvos skaistalu ir dvi seseliu, jei naudot visas keturias is kart, tai tik akims-jas vos vos paryskint, ar kaip highlighter'i
ax.gif

Aha panasiai ir naudoju. bet kai seseliu kalna turiu, tai sitas man kaip highliter'is labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 29, 14:46)
Man atrodo The Body Shop bangeles panasiai kainuoja. Tikrai geros smile.gif
Na cia vidutiniai, nes buna po 150 ir daugiau  biggrin.gif

Aišku. Tada man netinka, nes tie, kuriuos aš rodžiau, kainuoja apie 30, ir aš ieškau pigesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 16, 20:04)
Paciai dar noretusi isbandyt Benefit tokio tipo persikine pudryte - turetu suteikt veidukui gaivumo (nupiesta persikas ant deutes, bet pavadinimo neatsimenu).

Shopingai, ar isbandet jau siuos? 4u.gif
http://www.debenhams...123901805099_-1
idomu kokie atsiliepimai, nes labai ieskau kazko tokio atspalvio, tik nezinau ar man tiktu g.gif nes esu tamsiu plauku, posviesio veido, bet nera labai baltas ir zaliu akiu, ir noriu kad vos vos matytusi ant zandu, tarsi pro ruka smile.gif
Atsakyti
arba prie situ shiseido linkstu, nes ka turejus sios produkcijos, tas tikrai nenuvyle ax.gif
Shiseido-Accentuating-Blush-Powder
http://www.feeluniqu...-Powder-6g.html

merginos, ar jie lengvus tokie? tarsi pro ruka? ar labiau pigmentuoti ir dengiasi storiau? 4u.gif

neissirenku is sio ir benefit doh.gif blush2.gif ir kaina abieju panasi, tik va su tuo benefit persiku nera atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2010 01 29, 16:46)
arba prie situ shiseido linkstu, nes ka turejus sios produkcijos, tas tikrai nenuvyle ax.gif
http://www.feeluniqu...-Powder-6g.html

merginos, ar jie lengvus tokie? tarsi pro ruka? ar labiau pigmentuoti ir dengiasi storiau? 4u.gif

neissirenku is sio ir benefit doh.gif  blush2.gif ir kaina abieju panasi, tik va su tuo benefit persiku nera atsiliepimu smile.gif

Apie Benefit Georgia Shopingas ispudziais dalinosi Benfit temutej - Benfefit

As juos isbraukiau is savo saraso, nes kaip supratau jie labai sviesus, tinka net visam veidui rolleyes.gif
Atsakyti