Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(bonza @ 2010 02 10, 10:37)
dabar ir as uzsimaniau kreminiu skaistalu  bigsmile.gif Kokiu firmu ju yra? Nes kiek uzmacius, tai daugiausia buna presuoti arba birus  g.gif

Žinau,kad tikrai Guerlain yra. o kitokių nemačiau, bet manau tikrai galima rasti smile.gif
Atsakyti
Tokiu dar yra smile.gif
Max Factor MIRACLE TOUCH CREAMY BLUSH
user posted image
Maybelline Dream Mousse Blush
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2010 02 10, 11:56)
Tokiu dar yra  smile.gif

Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 02 10, 16:06)

Maybelline tai tikrai yra, turetu ir Maxfactor buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2010 02 10, 18:56)
Maybelline tai tikrai yra, turetu ir Maxfactor buti smile.gif

O as visur maybelline praieskojau, niekur tokiu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 02 10, 16:06)

Na as turiu max factor, bet gavau juos dovanu is uzsienio. Siaip galima parsisiust is internetiniu parduotuviu, nedaug atsieina smile.gif drauge uzsisakinejo max factor tik sviesesnius truputi, tai su siuntimu gavosi 40 litu.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 15, 20:59)
ačiū už nuorodą, aš kerėpla neradau, nors ieškojau  doh.gif  Įdomu man tiktų tas 46rose peche, kažkaip aš visada bronzantu skuostus ryškindavau, bet noriu kažko kitko, ir va būtent su švytėjimu lengvu, perlamutriniu, be blizgučių. Na bet ką aš čia klausiu, tiktų netiktų, reikia pačiai eiti ir bandyti. Nors buvau įsitikinus, kad rožiniai tinka tik blondėms, bet čia gal ne visai rožiniai, truputi persikiniai, iš skaistuko foto įkeltos matos g.gif

kaškaip praleidau tavo žinutę blush2.gif

gal jau išbandei ar tiko tau?

Mano draugė šviesiaodė juos nusipirko ir puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Zekit koki daikta radau papigiai wub.gif
E.L.F All Over Color Sticks
user posted image
Yra net 6 atspalviu, o kaina 2$ biggrin.gif
Naudojamas akims,lupoms,skruostams ir t.t
Cia padazyta su "Pink Limonade" atspalviu:
user posted image
user posted image

Jauciu reik jamt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukke: 11 vasario 2010 - 15:42
QUOTE(bonza @ 2010 02 10, 12:37)
dabar ir as uzsimaniau kreminiu skaistalu  bigsmile.gif Kokiu firmu ju yra? Nes kiek uzmacius, tai daugiausia buna presuoti arba birus  g.gif

As turiu Oriflame kreminiu skaistalus - esu labai patenkinta, ypac vasara. Be blizguciu. Paskirstau pirstais. Atrodo labai naturaliai.
Atsakyti
JEI NE SI TEMUKE TAI IS laimes dabar nesokineciau smile.gif nusipirkau cia isgirtuosius deborah skaistalus pech rose 46sp. wub.gif nu pasaka dbar tik su jais pavyko taip lengvai ir graziai uzsitepti jokiu reziu-dryziunu nuostabus verti sumos 100% wub.gif aciu marginoms
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 13, 11:44)
JEI NE SI TEMUKE TAI IS laimes dabar nesokineciau smile.gif nusipirkau cia isgirtuosius deborah skaistalus pech rose 46sp.  wub.gif nu pasaka dbar tik su jais pavyko taip lengvai ir graziai uzsitepti jokiu reziu-dryziunu nuostabus verti sumos 100% wub.gif aciu marginoms

aš tai juos parduotuvėje pasibandžiau, ten jie su blizgučiais, ir gausiai jų. Kažkaip nesusigundžiau. Aš labai noriu tokių, kad būtų toks vientisas švytėjimas, bet be atskirų blizgučių, na ir aišku nenoriu mokėti pusantro šimto. Bet turbūt misija neįmanoma.
Atsakyti
puikiausioji tai tikrai ne apie tuos kalbam manisskiai viasi be blizguciu, vientiso svytejimo ir kaina 32lt 4u.gif va tikslus pav. rosa pesca 46 wub.gif
Atsakyti