Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 24, 19:36)
klausykit ka man daryti, visi sviesiai rozinai atspalviai ant mano odos pasidaro oranziniai  doh.gif

Na kiek pastebejau skaistalai visada ant odos atrodo siltesnes spalvos, nei pakuoteje mirksiukas.gif
O butent tokia svelniai rozine kaip pirmose foto man gaunasi su Guerlain 4 eclats #04 spalva ax.gif ( ir patys skaistalai puikus, tik man tas atspalvis ne itin tinka doh.gif )
#04 spalva virsutine is kaires:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 29, 20:01)
Na kiek pastebejau skaistalai visada ant odos atrodo siltesnes spalvos, nei pakuoteje mirksiukas.gif
O butent tokia svelniai rozine kaip pirmose foto man gaunasi su Guerlain 4 eclats #04 spalva ax.gif  ( ir patys skaistalai puikus, tik man tas atspalvis ne itin tinka doh.gif )
#04 spalva virsutine is kaires:
user posted image

as tokiu pat turiu 2 numeriuka, labai patinka wub.gif svelnia lengva spalvyte zandukams duoda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 29 sausio 2010 - 18:53
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 28, 18:51)
Dar labai patogus skaistalai:
user posted image
tikrai kokybe esu patenkinta  thumbup.gif

QUOTE(F_A @ 2010 01 29, 11:12)
O kaip juos tepi? Kiek ziurejau, man vis atrode, kad butu sunku lygiai juos padengti su tuo "pufu" g.gif

Turejau tokio tipo meteoritus, tai man pats blogiausias variantas naudojimo atzvilgiu. doh.gif Su ta kempinele neina pareguliuot kaip, kiek uztepi, be to, nepraktiskai naudojasi, nes dar kiek kempineleje lieka...... Man norisi daugiau kontroles naudojant produkta....

QUOTE(j'aime @ 2010 01 28, 21:32)
O iseina naudoti atskirai? ne per maza dezute? kaip patinka? man sios paletes labai grazios kaip daiktai, bet nezinau, ar gerai jos naudojasi pagal paskirti?

Man irgi i visokias tokias paletes grazu paziuret, bet naudot dazniausiai be galo nepatogu - tos sritys mazos, sepetelis didelis ir neina pakabint produkto.....

QUOTE(umberta @ 2010 01 29, 16:11)
Shopingai, ar isbandet jau siuos? 4u.gif
http://www.debenhams...123901805099_-1
idomu kokie atsiliepimai, nes labai ieskau kazko tokio atspalvio, tik nezinau ar man tiktu g.gif nes esu tamsiu plauku, posviesio veido, bet nera labai baltas ir zaliu akiu, ir noriu kad vos vos matytusi ant zandu, tarsi pro ruka smile.gif

Jau maciau idejo mano komentara, bet trumpai pasisakysiu - man baltaodei jis visam veidukui graziai tiko, pridave svelnumo, bet jei tik kaip skaistalus naudot, tai nieko nesimato (na nebent n jo pritept - sito nebandziau) schmoll.gif

QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 01 29, 18:04)
http://www.debenhams...123901990699_-1 išbandžiau šitą, labai patiko, galima naudoti ir ant lūpų. labai mažai užtepi ir žandai įgauna sveiką, rusvą atspalvį.

Man jis irgi labai patinkantis daiktas, bet ji isigyjant jau reikia rimtai pasiryzt jo naudojimui, nes visgi skystas dalykas, tai gana greit genda, o kai tiek mazai reikia, tai laabai ilgam uztenka. thumbup.gif
Atsakyti
o as isigijau va tokius
Maybelline Expert Wear Blush, peach nr. 57
user posted image
ir spalva tokia kone kaip paveiksliuke ax.gif Esu labai patenkita, ir gaunasi man su jais pasidazyt, ir laikosi, ir spalva pataikiau, ner rausva, o duoda labai naturaliai krintanti seseli, ar kaip paaiskint g.gif Nu graziai isformuoja veida blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 22:55)
o as isigijau va tokius
user posted image

O jus su tuo sepetuku ir dazot? nes as vargau.. kol dasuto pabandyt kita, Erdesos kur tepu EZ ir labai graziai man gaunas tada wub.gif as tokius pat turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 29, 21:55)
o as isigijau va tokius
user posted image
ir spalva tokia kone kaip paveiksliuke  ax.gif Esu labai patenkita, ir gaunasi man su jais pasidazyt, ir laikosi, ir spalva pataikiau, ner rausva, o duoda labai naturaliai krintanti seseli, ar kaip paaiskint  g.gif Nu graziai isformuoja veida  blush2.gif

Va tokie man būtent ir sutrupėjo blink.gif Kaip vadinasi jūsų turimų skaistalų spalva? Nes, kai aš pirkau tokių nebuvo, maniškiai labiau rožiniai. Šie skaistalai visai patiko, tik baisu antrąkart pirkti - sutrupės. Gal kokius pasenusius nusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 rugpjūčio 2010 - 13:31
QUOTE(saulevandeny @ 2010 01 30, 00:27)
Va tokie man būtent ir sutrupėjo  blink.gif Kaip vadinasi jūsų turimų skaistalų spalva? Nes, kai aš pirkau tokių nebuvo, maniškiai labiau rožiniai. Šie skaistalai visai patiko, tik baisu antrąkart pirkti - sutrupės. Gal kokius pasenusius nusipirkau.

blink.gif mano irgi sutrupejo.. as galvojau kad numetus kazkur buvau, kosmetinei buna g.gif pas mane peach atrodo ar kaip ten 4u.gif
Atsakyti
Nusiziurejau siuos Loreal skaistalus:
L'oreal True Match BLUSH 145 Rosewood
http://www.lorealpar...5-rosewood.aspx
Konsultante labai isgyre, pasiule 145 Rosewood spalva. Labai smagiai dengiasi, atrodo patraukliai. Ar meginote? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 29, 22:40)
O jus su tuo sepetuku ir dazot? nes as vargau.. kol dasuto pabandyt kita, Erdesos kur tepu EZ ir labai graziai man gaunas tada  wub.gif as tokius pat turiu  wub.gif

tepu su tokiu TBS sepetuku
user posted image
QUOTE(saulevandeny @ 2010 01 29, 23:27)
Va tokie man būtent ir sutrupėjo  blink.gif Kaip vadinasi jūsų turimų skaistalų spalva? Nes, kai aš pirkau tokių nebuvo, maniškiai labiau rožiniai. Šie skaistalai visai patiko, tik baisu antrąkart pirkti - sutrupės. Gal kokius pasenusius nusipirkau.

QUOTE(amber123 @ 2010 01 29, 23:51)
blink.gif mano irgi sutrupejo.. as galvojau kad numetus kazkur buvau, kosmetinei buna  g.gif pas mane peach atrodo ar kaip ten  4u.gif

nu man kol kas nesutrupejo... nors kosmetinej laikau
Spalva berods Golden Bronze 4u.gif 77 nr atrodo
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu toki klausima, ar tepate kreminius skaistalus ant egipto zemes arba kremines pudros? Iki siol visada naudojau birius, bet gavau dovanu kreminius skaistaliukus ir nelabai suvokiu ju naudojimo technika, kas turit gal paaiskinsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Holly_ @ 2010 02 09, 17:33)
Sveikos  4u.gif
Turiu toki klausima, ar tepate kreminius skaistalus ant egipto zemes arba kremines pudros? Iki siol visada naudojau birius, bet gavau dovanu kreminius skaistaliukus ir nelabai suvokiu ju naudojimo technika, kas turit gal paaiskinsit  ax.gif

Kreminius skaistalus patariama tepti ant kreminės pudros.

Šiam video viskas gražiai paaiškinama smile.gif
http://www.alfa.lt/s...009-10-10_08-00
Atsakyti
dabar ir as uzsimaniau kreminiu skaistalu bigsmile.gif Kokiu firmu ju yra? Nes kiek uzmacius, tai daugiausia buna presuoti arba birus g.gif
Atsakyti