Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

Laba, perskaičiau visą temą ir neradau nei vieno komentaro apie Kanebo persikinius skaistalus. Gal kas naudojote, galite parasyti atsiliepimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2010 02 17, 20:45)
Laba, perskaičiau visą temą ir neradau nei vieno komentaro apie Kanebo persikinius skaistalus. Gal kas naudojote, galite parasyti atsiliepimus?  4u.gif

Del persikines spalvos skaistalu, nieko nezinau, bet apie Kanebo skaistalu kokybe, tai tik teigiami atsiliepimai wub.gif Labai svelniai tepasi, gerai laikosi, suteikia svytejimo, gyvumo, lygiai dengiasi, tiesiog puikus thumbup.gif
Atsakyti
Gavau Revlon peachy keen skaistalus, omg kokia aš patenkinta, labai gražūs ir gražiai tepas thumbup.gif Dabar noriu kitos spalvos. lotuliukas.gif hushed blush, tik įdomu ar ji matysis kaip skaistalai ant veido, nes šviesūs ganėtinai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 18, 14:31)
Gavau Revlon peachy keen skaistalus, omg kokia aš patenkinta, labai gražūs ir gražiai tepas thumbup.gif  Dabar noriu kitos spalvos. lotuliukas.gif  hushed blush, tik įdomu ar ji matysis kaip skaistalai ant veido, nes šviesūs ganėtinai

bigsmile.gif kaip greitai gavai, as apsalus. Savo hushed bluch dar tik laukiu ax.gif O kaip pati konsistencija, minstai tepasi? turi to svytejimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 18 vasario 2010 - 13:47
QUOTE(savita1 @ 2010 02 18, 13:46)
bigsmile.gif kaip greitai gavai, as apsalus. Savo hushed bluch dar tik laukiu ax.gif O kaip pati konsistencija, minstai tepasi? turi to svytejimo?

Aš irgi nesitikėjau taip greitai. Turi to švytėjimo per akis lotuliukas.gif Jis toks auksinis, tas švytėjimas, labai labai gražus. Ant skruostų dar netepiau, nes šiandien nesidažau. Bet ant rankos patepiau, tai spalvą duoda aiškią, tepas lengvai, minkštai, nereikia brūžinti. thumbup.gif Ačiū Vichy už rekomendaciją. tongue.gif Tik nerealiai kankina smalsumas dėl hushed blush doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 18 vasario 2010 - 13:57
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 18, 14:56)
Aš irgi nesitikėjau taip greitai. Turi to švytėjimo per akis  lotuliukas.gif Jis toks auksinis, tas švytėjimas, labai labai gražus. Ant skruostų dar netepiau, nes šiandien nesidažau. Bet ant rankos patepiau, tai spalvą duoda aiškią, tepas lengvai, minkštai, nereikia brūžinti. thumbup.gif  Ačiū Vichy už rekomendaciją.  tongue.gif Tik nerealiai kankina smalsumas dėl hushed blush  doh.gif

Man kazkaip atrodo kad tas hushed neduos intensyvios spalvos, gal tik koki svytejima g.gif Na bet kuriuo atveju gausiu tai parasysiu atsiliepimus. Dabar jau gailiuosi kad neemiau to persikinio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 18, 13:56)
Aš irgi nesitikėjau taip greitai. Turi to švytėjimo per akis  lotuliukas.gif Jis toks auksinis, tas švytėjimas, labai labai gražus. Ant skruostų dar netepiau, nes šiandien nesidažau. Bet ant rankos patepiau, tai spalvą duoda aiškią, tepas lengvai, minkštai, nereikia brūžinti. thumbup.gif  Ačiū Vichy už rekomendaciją.  tongue.gif Tik nerealiai kankina smalsumas dėl hushed blush  doh.gif

Hushed Blush va taip atrodo ant mano skruostu
user posted image
Atsakyti
Beje, talkas yra pirmoje vietoje sudėtyje. Tai kam beria skruostus, tai kažin ar gerai jie. Talkas kiek žinau poras kemša g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 18, 16:36)
tai aš jau mačiau, kad gražiai ir noooriu jo lotuliukas.gif

Is kur siuntetes rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 02 18, 18:55)
Is kur siuntetes  rolleyes.gif ?

iš e-bay.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 18 vasario 2010 - 18:56
QUOTE(ViShy @ 2010 02 18, 15:33)
Hushed Blush va taip atrodo ant mano skruostu
user posted image

Man kazkaip per kompa matosi kad jis labiau duoda persikine spalvyte g.gif Kaip istikro? blush2.gif
beto atrodo LABAI GRAZIAI thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 18 vasario 2010 - 19:24
MAC Springsheen vs. Revlon Peachy Keen
user posted image
user posted image
Atsakyti