Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 14:21)
aš tai juos parduotuvėje pasibandžiau, ten jie su blizgučiais, ir gausiai jų. Kažkaip nesusigundžiau. Aš labai noriu tokių, kad būtų toks vientisas švytėjimas, bet be atskirų blizgučių, na ir aišku nenoriu mokėti pusantro šimto. Bet turbūt misija neįmanoma.

As naudoju EL Tender Blush skaistalus (Tahitian Sun spalva) Tai galiu juos labai pagirti, spalva nerealiai grazi, tokia persikine, bet turi svytejimo rozinio kazkiek. Man ant skruostu ziurisi idealiai, esu atradusi tai, ko ilgai ieskojau.
Jeigu kam bus idomu galesiu ideti realia foto 4u.gif
Internete tai jie taip atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 vasario 2010 - 14:09
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 13, 13:33)
puikiausioji tai tikrai ne apie tuos kalbam manisskiai viasi be blizguciu, vientiso svytejimo ir kaina 32lt 4u.gif va tikslus pav. rosa pesca 46 wub.gif

Jei TOKIOJE dėžutėje, tai apie tuos, ir aš prieš kelias dienas parduotuvėje bandžiau ant rankos, buvo labai daug pavienių blizgučių.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 15:25)
Jei TOKIOJE dėžutėje, tai apie tuos, ir aš prieš kelias dienas parduotuvėje bandžiau ant rankos, buvo labai daug pavienių blizgučių.

aha apie situos matyt pacioje dezuteje bet man ant veiduko graziai ziurisi blush2.gif as jiem duodu privaluma ta kad jie labai gerai dengiasi
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 13, 15:21)
aha apie situos matyt pacioje dezuteje bet man ant veiduko graziai ziurisi blush2.gif as jiem duodu privaluma ta kad jie labai gerai dengiasi

na bet sakot nėra pavienių blizgučių, jų tikrai yra.. Bandžiau aš juos ant rankos. Gaila, nes spalvos gražios, ir kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 13, 16:00)
savita1, lauksim foto  4u.gif

karsta.gif Na ir darbo cia prisidariau, niekaip neisejo nuotraukose perteikti spalvos. Brangusis juokiasi, sako tu cia ka sugalvojai lotuliukas.gif blush2.gif
Nzn, cia gal geriausiai matosi g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, mano oda labai sviesi, atrodytu net i melsvuma. pudra naudoju labai sviesiai (smelio atspalvo). akys zalios, plaukai tamsiai rudi.

patarkit, kokio atspalvio skaistalus rinktis, kad neatrodyciau kaip imites parselis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 02 15, 15:59)
merginos, mano oda labai sviesi, atrodytu net i melsvuma. pudra naudoju labai sviesiai (smelio atspalvo). akys zalios, plaukai tamsiai rudi.

patarkit, kokio atspalvio skaistalus rinktis, kad neatrodyciau kaip imites parselis smile.gif))

Manau, tiktu violetinio atspalvio skaistalai (bent jau prie plauku ir akiu tikrai) arba rusvi (i ruduma arba koraliskuma salta, bet ne i persika ir ruzavuma, viduriukas buna toks) bigsmile.gif smile.gif Nors kai sakot, kad i melynuma oda, atrodytu reiketu siltu spalvu, tai sviesiai rudi, rusvi geriausiai butu g.gif smile.gif
Atsakyti
o čia jūs iš savo patirties sakot kokios spalvos tiktų, ar yra kur pavyzdžiai kokie. Pas mane akys rudos, plaukai rudi, oda netamsi. Visada dažausi su bronzantu vietoje skaistalų, bet taip atsibodo. Dabar uzsisakiau Vichy parekomenduotus revlon Peachy keen, tai jie čia šilto ar šalto atspalvio skaitosi? bandysim žiūrėsim. Parduotuvėje eksperimentuoti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 16:41)
o čia jūs iš savo patirties sakot kokios spalvos tiktų, ar yra kur pavyzdžiai kokie. Pas mane akys rudos, plaukai rudi, oda netamsi. Visada dažausi su bronzantu vietoje skaistalų, bet taip atsibodo. Dabar uzsisakiau Vichy parekomenduotus revlon Peachy keen, tai jie čia šilto ar šalto atspalvio skaitosi? bandysim žiūrėsim. Parduotuvėje eksperimentuoti nenoriu.

Ir is to, ir is to. Ne karta zurnaluos, internete maciau, kad ypac baltai odai ir tamsiaplaukem siuloma violetiniai ir rusvi atspalviai smile.gif O jusu aisku aiskiausiai pasirinkti silti (gal kiek suabejociau del to ruzavo plotelio) ir jie jums turetu tikti pagal tipaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 02 15, 16:23)
Nors kai sakot, kad i melynuma oda, atrodytu reiketu siltu spalvu, tai sviesiai rudi, rusvi geriausiai butu g.gif  smile.gif

Na as nesutikciau su tuo, kad reikia siltu spalvu - juk odos tipas jos yra saltas, tai labiau tinka salti atspalviai tokiu atveju.....

O del konkreciu spalvu, tai turbut bet kurios spalvos tinkama atspalvi galima rast. Persikine spalvyte daznai visiems tipams tinka, bet velgi priklauso nuo atpalvio.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 15, 19:16)
Na as nesutikciau su tuo, kad reikia siltu spalvu - juk odos tipas jos yra saltas, tai labiau tinka salti atspalviai tokiu atveju.....

O del konkreciu spalvu, tai turbut bet kurios spalvos tinkama atspalvi galima rast. Persikine spalvyte daznai visiems tipams tinka, bet velgi priklauso nuo atpalvio.

As ir parasiau pradzioje saltus atspalvius, bet veliau paskaiciau internete, kad rekomenduojama saltam odos tipui ir silti atspalviai smile.gif Katik pamasciau, jog viena drauge "parselio" oda, tikrai balta naudoja silto atspalvio skaistalus (tiksliau labai siltus perisikinius) ir jai puikiai tinka rolleyes.gif Apskritai, viska reikia tiek testuotis, kad rastum tinkanti ir patinkanti cool.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi tokia palete?
g.gif
user posted image
Atsakyti