Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelė apsivijusi aplink kaklą

Aš kai gimdžiau pirmą vaikelį buvo virkštelė apsisukus aplink kaklą, to nieks nematė, o sužinojau tik gimdymo metu, kai vos vaikelis neužduso, teko skubiai traukt su replėm, nes kitaip neaišku ar būt išgelbėję, nes atsimenu, kad sulėkė pilna gimdykla gydytojų.

tai dabar labai bijau, kai vėl laukiuosi, kad nebūtų vėl taip pat. verysad.gif
Atsakyti
Aš apie apsivijusią virkštelę sužinojau tik kitą dieną po gimdymo smile.gif Buvo aplink kakliuką vieną kartą apsivijusi.. Viskas buvo gerai, gavom 10 pagal Apgar smile.gif
Atsakyti
Siandien suzinojom per ech kad mazyliui 2 kartus apsivijusi virkstele. Man dabar labai neramu, nors gydytoja sake jog viskas gerai, net ir apie apsisukima virksteles niekas nesake, tik paciai paklausus, pasake lyg tarpkitko, taip apsisukus apie kakla 2 kartus.tj gal cia nieko baisaus? g.gif net nezinau gal tartis su gydytoju del cezario?
Atsakyti
Kartais galvoju, kad geriau gydytojai nesakytų, jei pamato apsivijusią virkštelę ar mazgą g.gif
Man prieš savaitę pamatė (dabar 34 sav.), kad virkštelė apsivijusi ir dar yra netikras mazgas (tai reiškias, kad tos trys kraujagyslės - arterijso ir vena - tarpusavyje labai susipynusios), tai nebeturiu ramybės, užeina totali paranoja, kaip išprotėjusi skaičiuoju judesiukus, ypač naktį, kai leliukas gi tiesiog miega ir nejuda, o aš jau prisigalvoju nesąmonių. Kad ir kaip stengiuos teigiamai mąstyt, baisu juodai...Pas mane ir taip planinis cezaris dėl kitų priežasčių, tai gydytoja sakė reik išlaukt iki 37-38 sav. ir darys CP, nelauks ilgiau.
Paguodos šiek tiek įgavau, paskaičius čia jūsų temą ir sėkmingas istorijas smile.gif
Atsakyti
Mano pirmagimiui irgi buvo virkstele du kartus apsisukusi apie kakla,o dar sedynine pirmaeiga. Gydytoja pasake, kad rizikinga placiai gimdyti, buvo suplanuotas cezaris 39a sav.,taciau diena pries operacija pats nusprende, kad jam jau laikas-nubego vandenys ir prasidejo saremiai. Ligoninej gime po cezario, gavo 9-10 balu pagal Apgar.
Atsakyti
maniske gime "su karoliais" - taip graziai akusere pasake apie apsivijusia virkstele. Bet finale viskas OK. Gavo 9 pagal Apgar.
4u.gif
Atsakyti
musu maziukui irgi virkstele apsisukus 2 kartus aplink kalka...o mums 32 savaites...gydytojas bande itikinti kad tai nera blogai, kad taip daznai buna ir svarbiausia kad tai jau zino, bet mums vis tiek neramu..visa nakti negalejau ramiai miegoti...o dar liko beveik 8 savaites..bandau atsikratyt nerimo nes jo maziukui nereikia, bet sunku....
Atsakyti
svarbu kiek kartų apsisukusi ir kiek liko laiko iki gimdymo.
Atsakyti
mano gime mergina su 2 kartus apsisukusia virkstele, bet as suzinojau taio tik po gimdymo. jai butu anksciau pamate, buciau tikriausiai visa nestuma isproto ejusi. siaip nera gerai ta virkstele, bet tikriausiai daugiausiai informacijos galetu suteikti gydytojas.
Atsakyti
Maniskis buvo visas susisukes i virkstele, nesimate to per ultragarsus. Bandant gimdyti visiskai nejudejo pirmyn galvyte, pradejo tonai kristi, padare extra CP ir viskas baigesi laimingai wub.gif
Atsakyti
Mano vienam buvo apsiviniuojusi, bet dare cezari.. smile.gif
Atsakyti
sveikos
siandien suzinojom ,kad musu mergina irgi karoliais pasipuosus, labai baisu,kad nieko nenutiktu jai...gal tokiu atveju geriau,kad cezari darytu?
Atsakyti