Seniau kai buvau depresuota tai pati tas virksteles sukdavau ant kaklo bu baisiai jau nemegau vaiku, bet dabar jau benesuku, vaikucius myliu, tas virsksteles kaip atminima pasilieku.
QUOTE(Pieniaus saugykla @ 2008 01 05, 15:01)
Seniau kai buvau depresuota tai pati tas virksteles sukdavau ant kaklo bu baisiai jau nemegau vaiku, bet dabar jau benesuku, vaikucius myliu, tas virsksteles kaip atminima pasilieku.
cia siaip ne skyrelis "pasijuokim", jei ka

Mes darėmės echo kai buvo beveik 29 savaitėlės ir pasakė, kad mažiukei vieną kartą aplink kakliuką apsivijusi virkštelė. Bet nuramino, sakė nesijaudinti dėl to. Tai stengiuosi blogai negalvoti, bet vis tiek širdy kirminėlis graužia, neramu šiek tiek

gydytojus paklausus, ar virkstele apsisukusi aplink kakla, ji mane nuramino
Gydytoja: jau ne taip blogai kad virkstele apsisukusi kakla 1,2,3 kartus, kiek apsisukusi virkstele aplink rankyte ar kojyte
gal nuraminau ka nors

gal nuraminau ka nors

labai bijau tokiu komplikaciju,
zinau,kad ranku aukstai negalima kelti,ir siaip ta,pampytis negalima..ka jus apie tai mastot?

Sužinojau, kad virkštelė apie kaklą apsisukus vakar per ultragarsą. Mums dar tik 22 savaitės.
Pradžioj labai jaudinausi, bet perskaičiusi šią temą nusiraminau. Ačiū jums.
Pradžioj labai jaudinausi, bet perskaičiusi šią temą nusiraminau. Ačiū jums.
QUOTE(Kalipsė @ 2008 01 07, 20:06)
Mes darėmės echo kai buvo beveik 29 savaitėlės ir pasakė, kad mažiukei vieną kartą aplink kakliuką apsivijusi virkštelė. Bet nuramino, sakė nesijaudinti dėl to. Tai stengiuosi blogai negalvoti, bet vis tiek širdy kirminėlis graužia, neramu šiek tiek 

Nusiramink. Tikrai viskas bus ok. Jei virkstele pakankamai ilga tai nieko baisaus- blogai buna kai ji trumpa, nes tada ji kaip virve neleidzia vaikui uzgimti ir gali pradeti ji smaugti. Virksteles ilgi galima nustatyti su echoskopu- aisku tik mazdaug bet matosi kurioje placentos vietoje ji prisitvirtinusi

mano mazuciui buvo, ir viskas buvo gerai

Aš apie apsivijusią kakliuką virkštelę sužinojau tik gimdymo metu. Nežinau, ar prižiūrėjusi daktarė nematė, ar tisiog nesakė, kad nepanikuočiau
. Dukrytei viskas gerai - gavom 10 pagal Apgar
Bet vyras, dalyvavęs gimdyme sakė, kad vaizdas labai jau nejaukus

Bet vyras, dalyvavęs gimdyme sakė, kad vaizdas labai jau nejaukus