QUOTE(Ode @ 2005 09 09, 02:13)
Na geras likimas savo eiga, bet jei nesirūpinsi pats, nepasirūpins niekas. Jei tikrai žinai, kad taip, pasišnekėk iš anksto su gydytoju, pas kurį gimdysi dėl visko, net ir dėl cezario extra atveju, jei bus pastebėtas pavojus vaikui. Kaip jau sakiau, maniškiam nebuvo sunkių pasekmių, bet už tai turiu būti dėkinga labai atidžiam gydytojui ir greitam jo sprendimui. Nors nebuvo aptarta iš anksto, jis tiesiog sekundėmis sutarė su vyru ir priėmė sprendimą. Aš mačiau tik tiek, kad kažkas vyksta negerai, bet apie viską sužinojau jau po to. Gal ir pikta, kad tada niekas manęs neklausė, bet po teisybei toje būsenoje kažin ar būčiau pajėgi greitai priimti sprendimą. Todėl geriau žinant tokią riziką aptarti tai iš anksto. Tada bus ramiau, kai žinosi, kas vyksta ir kodėl taip daroma. Nes aš jaučiausi nejaukiai, kai mačiau, kad kažkas negerai, bet niekas man nesakė kas ir kodėl.
Bet kuriuo atveju, sūnui dabar 8 metai, jis visiškai sveikas. Jau išvykstant iš gimdymo namų jokių to nedidelio pridusimo požymių nebebuvo. Taip kad viskas gali baigtis ir visai gerai, jei imiesi reikiamų atsargumo priemonių. Nereikia nervuotis ir jaudintis, reikia padaryti viską, kas nuo tavęs priklauso ir jau tada ramiai laukti, kad gamta ir dievas padarytų visą kitą ir viskas bus gerai