Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

QUOTE(Klajonė @ 2005 12 04, 23:34)
As geriu KT jau sesti metai be pertraukos. Liepa zadam konstruoti leliuka. Neapsisprendziu, ar mesti KT keliais menesiais anksciau, ar mesti birzeli, ir liepa jau bandyti. Kiek daktaru ir patirciu, tiek nuomoniu  g.gif  Prisiskaiciau apie neatsistatancius ciklus ir dingusias menesines po KT, apie tai, kad isploneja gimdos sienele nuo ilgo vartojimo ir ivyksta persileidimas. O kitos sekmingai pastoja is pirmo menesio. Net nezinau, kaip pasielgti. Jei mesciau dabar, nenoriu uzkibti anksciau nei liepos men  g.gif

Aš gėriau KT irgi 5,5 metų... Dabar jau pusę metų negaliu pastoti, bet lygiai taip pat žinau atvejų, kai pastojama iš pirmo karto. Taigi jei nenori pastoti anksčiau liepos, tai siūlyčiau nemesti KT (nebent naudotumėt kitokią apsaugą). 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
as dar visai naujoke pas jus, taciau kiekviena dienele skaitineju jusu pasnekesius smile.gif puse darbo laiko cia prasedziu smile.gif o pas mane yra tokia problema.... geriau KT 3 metus. labai taisyklingai lankiausi pas ginekologe kad mane stebetu, nes turejau cista.. teko daryti laparoskopija...KT is pradziu geriau gydymo tikslais, po to apsisaugojimo, o ir siaip mmm sutrumpejo, pilvo neskaudejo... patenkinta buvau...bet dabar rugseji man dingo mmm. nu pamaniau kad tikrai nescia buti negaliu, juk taip taisyklingai geriau. nuejau pas gydytoja, sako viskas gerai, nepanikuok, nuo KT JANEEN (nezinau kaip taisyklingai parasyti, nepykit smile.gif ) daug kam mmm dingsta. nu ka, spali vel geriau KT. sulaukiau as tu mmm jei taip galima pavadinti, patepliojo ir tiek.. vel pas gydytoja begau... nu nesamone, pamaniau, jau vel liga kokia prikibo. paeme tepineli, pamaige mane- gerai viskas. nuo lapkricio pradzios nebegeriu KT. Bet ir vel mmm nera. nu kaip cia pasakius lapkricio pradzioj patepe dienele ir viskas tuom baigesi.. ir nuo lapkricio men viduriuko mes visai nesisaugojom!!!! nu galvoju kaip bus taip bus, leliuko labai norim, o ir gydytoja sake kad jau butinai pastoti reiktu... o mmm dar iki siol nera!!! as net nezinau kada man jos turi buti, net neisivaizduoju... o dabar krutine skauda, pilveli buna paskauda taip kaip pries mmm, va atrodo tuoj tuoj prasides...bet kaip nieko taip nieko... sia savaite eisiu vel gydytoja aplankyti...
Atsakyti
Mulan, o tu kai metei KT, tau atsirado naturalios mmm? Ar bandei rasti priezasti, del ko negali patoti? Pvz uzmige kiausides, dar kas nors? Tu tiksliai zinai, kad tai KT pasekme, ar tik darai prielaida? Kuo toliau, tuo labiau linkstu prie minties, kad mesti KT dabar, ir pasisaugoti kitais budais, kad ir kokie jie man nepriimtini butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2005 12 05, 14:44)
Mulan, o tu kai metei KT, tau atsirado naturalios mmm? Ar bandei rasti priezasti, del ko negali patoti? Pvz uzmige kiausides, dar kas nors? Tu tiksliai zinai, kad tai KT pasekme, ar tik darai prielaida? Kuo toliau, tuo labiau linkstu prie minties, kad mesti KT dabar, ir pasisaugoti kitais budais, kad ir kokie jie man nepriimtini butu  blush2.gif

Mmm man būna, kiaušidės irgi manau nemiega, nes pagal BT, tai O vyksta... Dėl mano nepastojimo nežinau ar kaltos KT... Tiesiog gydytoja sakė, kad gleivinė gali būti per plona ir dar nepakankamai užauga, kad žirniukas galėtų įsikibti blush2.gif Tiesiog reikia viskam laiko...
Bet lygiai taip žinau pavyzdžių, kai merginos pastoja vos tik nutraukusios KT... Bet kiek man žinoma, jos gėrė trumpiau nei aš (5,5 metų) ax.gif Taip kad nežinau ką tau ir patarti dėl apsaugos...Nesakau, kad KT blogai, bet ne visada ir gerai...
Atsakyti
As geriau KT daugiau nei 5metai, jau 5menuo ir dar nepastoju verysad.gif ir BT matavau, galvojau, kad atsipalaiduot labiau - nustosiu visus matavimus, bet dar geru naujienu neturiu verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi KT gėriau 5,5 metų (gėriau Jeanine). Dabar jau 2 mėn. nebegeriu, šį ciklą jau kvietėme leliuką pas save, neilgai liko laukti, sužinosim ar pavyko biggrin.gif
Man šios KT labai tiko (na, nepatiko tik, kai retkartėmis pykino, buvau atradus tokį dalyką - reikdavo tabletę su pilna stikline vandens išgerti ir nebepykindavo kitą rytą). biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kurios KT vartojo ilgai. Ar turejot kokiu ciklo sutrikimu metusios KT? Ar pirmos naturalios mmm atejo laiku? As geriau KT 6,5 metu be pertrauku. Jau 30 ciklo diena, o mmm nera, net jokiu pozymiu kad jos ateitu. Nestumo irgi nera. Kazkaip jauciu, kad gali jos ir neateiti, teks issaugti vaistais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2006 07 16, 20:53)
Noriu paklausti tu, kurios KT vartojo ilgai. Ar turejot kokiu ciklo sutrikimu metusios KT?  Ar pirmos naturalios mmm atejo laiku? As geriau KT 6,5 metu be pertrauku. Jau 30 ciklo diena, o mmm nera, net jokiu pozymiu kad jos ateitu. Nestumo irgi nera. Kazkaip jauciu, kad gali jos ir neateiti, teks issaugti vaistais  verysad.gif

As geriau 6metus.Viskas po to buvo reguliaru.Taciau ciklo sutrikimais nesiskundziau ir iki KT vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Vaila @ 2006 07 16, 21:43)
As geriau 6metus.Viskas po to buvo reguliaru.Taciau ciklo sutrikimais nesiskundziau ir iki KT vartojimo.

Na ka, belieka laukti. 11 dienu nebusiu LT, jei per ta laika neateis mmm, keliausiu pas gydytoja.
Atsakyti
Planuojam bandyti pastoti nuo soalio mėn. Tik nežinau kokią KT rintis, gal kas galėtumėt patarti?
Atsakyti
KT geriau 2 metus ir va jau 8 men. kai visai nesisaugom ir nepastoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 07 17, 15:23)
Planuojam bandyti pastoti nuo soalio mėn. Tik nežinau kokią KT rintis, gal kas galėtumėt patarti?

Is sirdies patariu-mesk lauk visokias KT(jei dar juolab zadi pastoti).Paskaitinek naujausia literatura,kurios yra mazai,nes farmacines kompanijos uzverusios visuomene straipsniais ir laidomis apie "nekenkiancius stebuklinguosius"KT.Logiskai pagalvok-"dauzysi per galvas"kiausidems kelis menesius ,o paskui pareikalausi is ju gero funkcijonavomo.Gal kazkam tai ir i gera,bet tikrai nedaugeliui.Teko paskaityt kelis uzsienio straipsnius-plaukai pasisiause nuo KT "geroves"....Pati dabar srebiu ju padaryta zala...............
Atsakyti