Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

ir aš gėriau KT apie 2 metus, kai nutraukiau, 3 mėn. saugojomės, o ketvirtą, kai nebesisaugojom, ir prisikvietėm lelių pas save wub.gif beje, mėnesinės man kaip tik susitvarkė, anksčiau būdavo nereguliarios, o po KT vartojimo vos ne kaip laikrodukas buvo. Tiesa, vartodama KT aš kas pusmetį darydavau 1 mėn. pertraukas.
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 07 19, 09:21)
na del tu triju menesiu as turejau omeny tai, kad nutraukus KT PIRMU mmm galima laukti iki 3 menesiu, o tu kaip suprantu, nesulauki antru...As tai tikrai nueiciau pas gydytoja, ir nebereiktu sukti sau galvos, viskas bus aisku smile.gif
o tai gal tu visgi nestuke.gif jau g.gif testai irgi kartais klysta mirksiukas.gif
Papildyta:

Del gandro tu nenusimink console.gif gal kartasi tu jau  nestuke.gif juk  2.gif gali uzkibti ir iskart nutraukus KT blush2.gif

Kiek kalbėjau su merginomis, metusiomis KT, tai būna, kad ir trečiosios užklysta kažkur, nors ir pirmosios buvo laiku. Iš po KT subūdija matyt. Neinu aš pas ginę, nes pagal BT turėtų neužilgo pasirodyti mano mmm. Ką man ta ginė pasakys, nebent vaistų išrašys. Nu o kam man juos maukti, tegu susitvarko organizmas pats. jei nesulauksiu, žinoma tada teks eiti. draugei pusė metų blūdijo mmm po KT, kol susireguliavo. Man atrodo po KT tai kaip ir norma. Tik tiek, kad trukdo gandrus gaudyti .... Būčiau žinijusi,kad taip blūdys, tai anksčiau būčiau metusi KT. verysad.gif
Nežinau kaip su testais unsure.gif ,pagal BT tai nebent prieš porą savaičių galėjo užkibti, bet tikrai ne prieš mėnesį (po pirmųjų mmm). Nu pagal BT dar laukimo turiu maždaug 10 -12 dienų, jei BT nekris tai tada gal.... ax.gif Kol kas ji laikėsi jau kokios 5 dienos 37,1, o šiandien 36,9... Tai arba sulauksiu mmm, arba ne... bus matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 19 liepos 2006 - 09:09
As vartoju Mercilon jau daugiau nei 5 metai. Bet su draugu nusprendem, kad jau norim maziuko. Tai pirmadieni isgeriau paskutine KT ir bandysim. Pranesiu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš gėriau Jeanine 5 metus. Paskui padariau 1 mėnesiuko pertrauką, o 4 ciklas buvo sėkmingas, dabar laukiam stebuklėlio wub.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes
o as kovo menesi meciau KT logesta
ji geriau 2 metus
dabar jau 5 cikliuka meginam leliuka pagauti bet...
pasirodo man nevyksta ovuliacija-bent jau taip gydytoja nusprende pasiziurejus i mano bt ir padarius echo 10 cd-nemate dominuojancio folikulo...
del per trumpos 2 fazes (nes bt man vis tik pakyla tik nesilaiko) israse dufastono kuri turiu gerti nuo 16 cd...
o ovuliacija nevyksta kaip gydytoja mano nuo kt, nors as nezinau ar anksciau ji man vykdavo
kas idomiausia mmm reguliarios
turiu toki klausimuka kas susiduret
jei uzmiega kiausides po kt kaip jas prizadinti?
ar pades diufastonas?
Atsakyti
As KT geriau apie 5 metus, kai baigiau gerti 3 men uzkibom, bet deja buvo nesivystantis nestumas verysad.gif
Dabar praejus 2 menesiams gydytoja liepe isgerti viena cikla KT ir vel bandyti 4u.gif
Atsakyti
Manau tai gali priklausyti ir nuo to kokius KT naudojai. As naudojau novinete, tai gydytoja sake kad po ju kaip mat atsistao organizmas, o po kitu kontraceotiku gali buti ilgiau.

Reik klausti gydytojos schmoll.gif
Atsakyti
As vartokau kt 6 metus, is pradziu Logesta, po to Femoden. Galiausiai neapsikenciau ju sukeliamo galvos skausmo net iki pykinimu schmoll.gif ir taip meciau. Pastoti pavyko tik po 11 menesiu bandymo. Jau buvau nusiteikusi ilgai daktaru apziurai ir priezasciu ieskojimui doh.gif . Pati daugiau ju tikrai nevartociau ir kitoms nesiulyciau.
Atsakyti
man daktaryte sake kad iki metu gali atsistatinet
as Logest geriau blush2.gif
Atsakyti
O as ilga laika novinete vartojau, bet pradejo tepliot, patare pasikeit, tai dabar vartoju pleistra evra, bet zadu jau rugseji, spali nutraukt.... ax.gif
Kas nors bandet po pleistro pradet mazyli?
Atsakyti
O pleistras tai vistiek hormoninis? blush2.gif Nelabai suprantu kaip jis veikia, gal jis kiek silpnesnis nei tabletes? Tik girdejau, kad daznai atsiklijuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2006 07 26, 13:00)
O pleistras tai vistiek hormoninis?  blush2.gif Nelabai suprantu kaip jis veikia, gal jis kiek silpnesnis nei tabletes? Tik girdejau, kad daznai atsiklijuoja  unsure.gif

As juo labai patenkinta-praejo visi galvos svaigimai, nuotaiku kaita, svorio svyravimas. biggrin.gif , o del atsiklijavimo buna-bet nusausini, ir uzklijuoji vel-ir jokiu problemu, neatlipma.
Tik man problemele buvo, kai as ant uzpakaliuko uzsiklijavau ir uzsidejau aptemptas kelnes-karsta, trinasi ir jau tada jis nusilupo nepataisomai... mirksiukas.gif
Atsakyti