Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

QUOTE(deine @ 2006 07 26, 13:12)
As juo labai patenkinta-praejo visi galvos svaigimai, nuotaiku kaita, svorio svyravimas. biggrin.gif , o del atsiklijavimo buna-bet nusausini, ir uzklijuoji vel-ir jokiu problemu, neatlipma.
Tik man problemele buvo, kai as ant uzpakaliuko uzsiklijavau ir uzsidejau aptemptas kelnes-karsta, trinasi ir jau tada jis nusilupo nepataisomai... mirksiukas.gif

labutis,
ar gali pasakyti kiek laiko jau naudoji si pleistra.
Papildyta:
Sveikos merginos visos dar kartą,
norėjau parasyti dar daugiau, bet pamiršau. Susinervinau kai paskaiciau kokią žalą padaro KT. Aš KT vartojau tik 7 mėn. Su vyru bandėm susilaukti stebukliuko iš kart po to kai nutraukiau KT vartojimą, bet deja jau bandom tai padaryti 2 mėn. ir nieko neišeina verysad.gif . Daugiau KT vartoti nebenoriu.
Gal kas galit patarti ką nors kas vartojot kontraceptinį pleistrą. Ačiū.
Atsakyti
as geriau logesta 3metus. del pykinimo galvos svaigimo nutraukiau pries keturis menesius, o daba jau 5 savaites esu nestuke.gif, nors ir neplanuotai. 4u.gif
Atsakyti
As gėriau KT 4,5m. Nustojau gert. 3 mėnesiukus saugojomės ir po 3 mėmesiukų pastojau bigsmile.gif
Papildyta:
Beje vartojau Novynete. Nebuvo jokio šalutinio poveikio thumbup.gif , o ir mėnesinės iškart atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keas: 02 rugpjūčio 2006 - 18:41
QUOTE(Saulė @ 2006 07 31, 16:50)
labutis,
ar gali pasakyti kiek laiko jau naudoji si pleistra.
Papildyta:
Sveikos merginos visos dar kartą,
norėjau parasyti dar daugiau, bet pamiršau. Susinervinau kai paskaiciau kokią žalą padaro KT. Aš KT vartojau tik 7 mėn. Su vyru bandėm susilaukti stebukliuko iš kart po to kai nutraukiau KT vartojimą, bet deja jau bandom tai padaryti 2 mėn. ir nieko neišeina  verysad.gif . Daugiau KT vartoti nebenoriu.
Gal kas galit patarti ką nors kas vartojot kontraceptinį pleistrą. Ačiū.

Taigi zala pleistro tokia pati kaip KT.Tik KT eina per skrandi,o pleistras is karto i kraujotaka.Vistiek hormoninis poveikis,kuris daro tokia pacia zala g.gif
Atsakyti
Aš KT vartojau 2 metus,trečią mėnesį pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2006 07 18, 22:34)
Paguodei mane  clap_1.gif  Man ryt jau bus 33 ciklo diena, siandien kolkas nieko. Bet ryt isvaziuojam i kelione, tai ta laika jau savaime pralauksiu. Kai grysiu, jei nebus ateje mmm, bus jau 44 ciklo diena. Tada jau tikrai eisiu pas gydytoja  unsure.gif  Norejom gandra prisisaukt sia vasara, bet ziuriu gali nebeiseit  schmoll.gif

Na va, nutraukus KT mmm sulaukiau po 46 dienu g.gif

Papildyta:
QUOTE(jolitag @ 2006 08 03, 17:25)
Aš KT vartojau 2 metus,trečią mėnesį pavyko thumbup.gif

Nuosirdziai sveikinu tave su nestumu drinks_cheers.gif Temoje apie lyties planavima vis paskaitydavau kaip tau sekasi smile.gif Dziugu skaityti geras naujienas wub.gif
Atsakyti
Nu aš dabar naudoju pleistrą, o nuo spalio jau banysiu nestuke.gif tikiuosi, kad pavyks
Atsakyti
as geriu logesta 2,5m siandien pradejau gerti paskutines pakuotes pirma tablete ir jau po sitos pakuotes bandysim nestuke.gif gydytoja sake kad cia tas kenksmingas poveikis yra neirodytas, kaip ir nera irodytas teigiamas taip kad mes ir bandysim iskarto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2006 10 25, 23:12)
As kontraceptikus geriau apie5metus.po ju nutraukimo pastojau po 2men.Labai dziaugemes nestumu ir laukem vaikelio,bet deja pirmad.ji praradau  verysad.gif
buvo apie11sav. nestuke.gif .Daktarai sako,kad galejo taip atsitikti del kontraceptiku
nes organizmas buvo priprates atmesti pastojima,o pastojau greitai ir organizmas buvo dar neatsistates po tu tableciu.Na gal ir taip g.gif Manau gal geriau duoti laiko atsistatyti organizmui i savo vieta.  SEKMES VISOMS mirksiukas.gif

Sweikos visos kurios jau laimingai pastojo ir kurioms dar nesiseka pastoti! Skaitant kai kuriuos parasymus, net asaros akyse darosi. verysad.gif Jei atvirai tai pavydziu, kurios jau supuoja kudikeli.
As KP vartojau 5 metus, t.y Logest, ir jau metai laiko, kai nesusitvarko ciklas, siais metais tik 2 kartus sirgau menesinemis, ir tiek kartais buvo issaukti hormonu. Gal kas esate patyre ta pati, nelabai norisi gerti ta chemija. Aciu uz bet kokia informacija!
Atsakyti
Aš KT geriau 4 metus, Jeanine. Dabar pirmas mėnuo kai nieko negeriu ir laukiam gandrų. Gydytoja sakė, kad nėra ko laukti tų 3 mėn, nes viskas kas turejo issivalyti išsivalė per paskutinį sirgimą. Dabar bandom gandrus gaudyk, o po to žiūrėsim ar pasitvirtins gydytojos žodžiai.
Atsakyti
as Logesta geriau 1 metus, o dabar antra menesi banom pagauti maziuka, ziuresim kiek reiks laukti
Atsakyti
QUOTE(Linalexite @ 2006 10 30, 13:53)
Aš KT geriau 4 metus, Jeanine. Dabar pirmas mėnuo kai nieko negeriu ir laukiam gandrų. Gydytoja sakė, kad nėra ko laukti tų 3 mėn, nes viskas kas turejo issivalyti išsivalė per paskutinį sirgimą.  Dabar bandom gandrus gaudyk, o po to žiūrėsim ar pasitvirtins gydytojos žodžiai.

Labutis,

Gal galėtum papasakoti apie savo savijautą vartojant Jeanine. Aš planuoju pradėti varto šį KT su daktarės rekomendacija, nes labai su vyru norime susilaukti vaikelio kaip galima greičiau. Mane kamavo įvairios problemos ilgal aiką, todėl aš net ir nebandžiau pastoti. Dabar jaučiuosi visai neblogai. Anot daktarės pavartojusi 2-3 mėn. KT turėtume bandyti pastoti. Labai įdomu kokie simptomai atsiranda vartojant Jeanine KT ir kaip grietai tau pavyks pastoti nutraukus KT. tongue.gif
Atsakyti