QUOTE(klana @ 2006 11 02, 11:11)
sveikos,
as,po pirmojo persileidimo(krausciausi is tevu i savo buta,tai prisikilnojau,nes nezinojau,kad

), kadangi dar neplanavom leliuko,tai po persileidimo pradejau vartoti Logest. Kai savo gyd paprasiau,kad jin man paskirtu KT,tai jos zodziai buvo tokie: " dabar tu pas mane prasai KT,kad nepastoti,o po to ateisi ir prasysi hormonu,kad tik pastotum po KT"
Tai va, Logest as vartojau metus laiko.Po to nusprendem su vyru,kad reikia konstruot musu

.Meciau gert KT. Po menesio atejo mmm ir kita cikla pastojau.Deja...nesekmingai. Musu angelelis nesivyste.Is viso per echo mate tik trynio maisa,o embrioniuko

ir cia KT pasekme

Dar bande mane serti duphastonu(cia ne LT) ir auginti,bet... Trynio maisa augo,o leliaus nesimate,kol galu gale 9sav.t.y. 11 sav

as persileidau.Toliau buvo dar smagiau. Mmm pasirode po 60dienu,o po to visai prapuole.Kai gyd padare piko metu progesterono tyrimus,tai uz galvos susieme.Jis buvo kaip pas klimaksine boba- 0,58. Tai reiske,kad negydant hormonais,po metu issauks klimaksa.O man tik 29. Puse metu variau Utrogest (t.y progesteronas),kol tyrimas parode piko metu,kad progesteronas yra 17.34(bet normali ovuliacija vyksta prie 20). Neatlaike man nervai ir, pasirodzius mmm pradejau gerti Clomifen (skatinamuosius) be gyd zinios.Kadangi pati domiuosi visais nevaisingumo dalykais,tai nusprendziau,kad surizikuosiu. Ir ka, mums pavyko

Po pirmo skatinimo uzkibo musu lelyte

Dabar as jau beveik 25sav kaip
Vyrui pasakiau,kad po gimdymo as nesiruosiu naudoti jokiu hormonu. Esu pries bet kokius hormoninius KT
Perskaiciau ir galiu pasakyti, kad pas mane labai panasiai viskas buvo.Tik as geriau is pradziu Cilest, o paskui Gracial. Taip pat po 3 men pastojau, buvo nesivystantis, dar Duphastonu bande kazka daryti, bet deja 9 sav. abrazija.

Mmm pasirode tik po 172 d. ir tai tik vaistu pagalba, hormonu tyrimai irgi buvo nekokie
Na dabar vel pasidariau tyrimus, jie puikus

ir tikiuosi,kad viskas bus gerai ir neuzilgus busiu
Papildyta:
QUOTE(aistuole20 @ 2006 11 30, 14:46)
Sveikutes as naudojau kt 1 metus, ir pastojau po 3 menesi, bet deja nesivystantis nestumas, vis save kaltinu gal tai nuo kt?
Svarbiausia nekaltinti saves

, nes tikrai neaisku kokios is tiesu priezastys, nes yra n merginu kurioms ir negerus KT buna nesivystantys.