Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

QUOTE(klana @ 2006 11 03, 13:27)
Beje,labai geria parodo ar O vyksta tas arboritos seiliu mikroskopas.Tik is vakaro nereikia suriai valgyt,nes is ryto butinai pies paparcius doh.gif Gali pasiskaityt daugiau www.arborita.lt

Klana, o pati ji naudojai?
Atsakyti
Sveikutes as naudojau kt 1 metus, ir pastojau po 3 menesi, bet deja nesivystantis nestumas, vis save kaltinu gal tai nuo kt?
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2006 11 02, 11:11)
sveikos,

as,po pirmojo persileidimo(krausciausi is tevu i savo buta,tai prisikilnojau,nes nezinojau,kad  nestuke.gif ), kadangi dar neplanavom leliuko,tai po persileidimo pradejau vartoti Logest. Kai savo gyd paprasiau,kad jin man paskirtu KT,tai jos zodziai buvo tokie: " dabar tu pas mane prasai KT,kad nepastoti,o po to ateisi ir prasysi hormonu,kad tik pastotum po KT"
Tai va, Logest as vartojau metus laiko.Po to nusprendem su vyru,kad reikia konstruot musu 2.gif.Meciau gert KT. Po menesio atejo mmm ir kita cikla pastojau.Deja...nesekmingai. Musu angelelis nesivyste.Is viso per echo mate tik trynio maisa,o embrioniuko  schmoll.gif  schmoll.gif ir cia KT pasekme verysad.gif Dar bande mane serti duphastonu(cia ne LT) ir auginti,bet... Trynio maisa augo,o leliaus nesimate,kol galu gale 9sav.t.y. 11 sav  nestuke.gif as persileidau.Toliau buvo dar smagiau. Mmm pasirode po 60dienu,o po to visai prapuole.Kai gyd padare piko metu progesterono tyrimus,tai uz galvos susieme.Jis buvo kaip pas klimaksine boba- 0,58. Tai reiske,kad negydant hormonais,po metu issauks klimaksa.O man tik 29. Puse metu variau Utrogest (t.y progesteronas),kol tyrimas parode piko metu,kad progesteronas yra 17.34(bet normali ovuliacija vyksta prie 20). Neatlaike man nervai ir, pasirodzius mmm pradejau gerti Clomifen (skatinamuosius) be gyd zinios.Kadangi pati domiuosi visais nevaisingumo dalykais,tai nusprendziau,kad surizikuosiu. Ir ka, mums pavyko thumbup.gif Po pirmo skatinimo uzkibo musu lelyte wub.gif  wub.gif Dabar as jau beveik 25sav kaip  nestuke.gif
Vyrui pasakiau,kad po gimdymo as nesiruosiu naudoti jokiu hormonu. Esu pries bet kokius hormoninius KT

Perskaiciau ir galiu pasakyti, kad pas mane labai panasiai viskas buvo.Tik as geriau is pradziu Cilest, o paskui Gracial. Taip pat po 3 men pastojau, buvo nesivystantis, dar Duphastonu bande kazka daryti, bet deja 9 sav. abrazija. verysad.gif Mmm pasirode tik po 172 d. ir tai tik vaistu pagalba, hormonu tyrimai irgi buvo nekokie schmoll.gif
Na dabar vel pasidariau tyrimus, jie puikus thumbup.gif ir tikiuosi,kad viskas bus gerai ir neuzilgus busiu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuole20 @ 2006 11 30, 14:46)
Sveikutes as naudojau kt 1 metus, ir pastojau po 3 menesi, bet deja nesivystantis nestumas, vis save kaltinu gal tai nuo kt?

Svarbiausia nekaltinti saves 4u.gif , nes tikrai neaisku kokios is tiesu priezastys, nes yra n merginu kurioms ir negerus KT buna nesivystantys.

Atsakyti
As KT jau kokie 6m. vartoju... ax.gif dabar paskutine pakuote baigiu sugerti ir viskas....o birzeli leluka planuosi...tikiuosi pavyks...ilga laika geriau Logest, o dabar jau kokie metai kaip geriu femine 35. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nors pazziurejus i aplinkinius, manau, KT daro savo.... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

pries menesiuka pasakojau apie tai kaip geriau Jeanine 4 metus. Zadejau pranesti naujienas ar iseis pastoti iskart po nutraukymo. Tai va as nestuke.gif buvau tris savaites, o po to angeliukas pabego verysad.gif Sirdelyje didelis liudesys verysad.gif Bet vilciu neprarandam, fabrikas neuzsidaro... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vartojau KT daugiau nei 2 metus ir taip pat bijojau, kad nepavyks greitai pastoti, nes turejau pavyzdziu, kai bando metus ir ilgiau po KT pastoti ir vis nera verysad.gif O man pavyko per du menesius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2006 12 06, 14:22)
Sveikos, vartojau KT daugiau nei 2 metus ir taip pat bijojau, kad nepavyks greitai pastoti, nes turejau pavyzdziu, kai bando metus ir ilgiau po KT pastoti ir vis nera verysad.gif O man pavyko per du menesius rolleyes.gif

Kiek as zinau, tai po KT vartojimo pirmus du menesius laaabai didele tikimybe pastoti, o paskui kuri laika sudetingiau... verysad.gif bet, siaip po KT ginekologai pataria, bent 3 men. pertrauka padaryti, reikia vitaminus gerus pagerti, kad organizmui padeti sustipreti. As irgi dabar jau 24 dienos kaip negeriu KT, dar mmm nesulaukiu, bet tikiuosi kad viskas susitvarkys ir nuo balandzio jau pradesiu planavimo link eiti... ax.gif

Beje, mergaites, ar jums nebuvo tokiu bajeriu, tarkim man po KT metimo pradejo oda kazkaip lyg ir persteti lyg ir paberti, na ne tai kad labai daug, bet kadangi nei iki KT nei KT gerimo metu nebuvo tokiu problemu, tai galvoju gal cia su hormonais surista g.gif Niu vietom tokie smulkuciai spuogeliai, to nera buve... unsure.gif reiks ziureti, gal per laika susitvarkys, o gal mieliu pagerti dar priedo prie vitaminu, ka manot??? g.gif unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
ilgai vartojant (3-5m.) organizmas atsisako hormonus produkuoti verysad.gif (zinau is drauges patirties)
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2007 01 08, 16:25)
ilgai vartojant (3-5m.) organizmas atsisako hormonus produkuoti  verysad.gif  (zinau is drauges patirties)

O kas draugei??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Siaubas, kaip pergyvenu, nes ta bruda 5,5m. geriau... verysad.gif
Atsakyti
as 3 metus beveik geriau "hormonet" - tai va trecias menuo - kaip nepavyko nestuke.gif - nors kontraceptines nutraukiau gerti pries 4 men. Tai geriu vitaminus ir papildomai foline,,,,,ir tikiu kad kada turi pavykti.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Geriau 5 metus kontraceptikus Cilest,tik nutraukiau ir jau kita menesi suzinojau kad laukiuosi 4u.gif
Atsakyti