Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

Beje, šiandien Kauno dienoje skaičiau straipsnį, kuriame buvo interviu su genetiku iš KMUK, tai buvo parašyta, kad po KT nutraukimo iki planavimo pradžios reikia padaryti trijų, o geriausia- net šešių mėnesių pertrauką 4u.gif
Atsakyti
vartojau kontraceptinį pleistrą (savo veikliosiomis medžiagomis tas pats kas tabletės) 8 mėn. Paskui nutraukiau ir du mėnesius saugojomės kitais būdais (mm ateidavo taip pat kaip ir prieš pleistro vartojimą). O trečiąjį jau bandėmė - užkibo mažius iškart nestuke.gif
Atsakyti
O dėl ko reikia kelis mėnesius saugotis nustojus gerti KT? Kad nebūtų persileidimo? Man keisčiausia tai, kad vieni gydytojai sako vienaip, kiti kitaip. Ką tik mečiau KT ir labai nenoriu tų 3 mėnesių laukti, na bet leliukui kenkti irgi nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 02 01, 17:15)
O dėl ko reikia kelis mėnesius saugotis nustojus gerti KT? Kad nebūtų persileidimo? Man keisčiausia tai, kad vieni gydytojai sako vienaip, kiti kitaip. Ką tik mečiau KT ir labai nenoriu tų 3 mėnesių laukti, na bet leliukui kenkti irgi nesinori...

labutis,
as nustojau gerti KT ir pastojau kt menesi ax.gif ir puikiausiai isnesiojau, o daba turiu grazuoli leliuza wub.gif
sia kiekvienai skirtingai, todel labai sunku ka ir patarti mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums jau sestas menuo = kaip nieko....savaitgali pasirode .....m.....
ir manau kad cia kt - kaltos.....
Atsakyti
As nustojau gerti KT tik vasario 4 d. ir dabar bandysim pastot..man gydytoja sake, kad pertraukos po KT daryti nereikia...tik planuojant vaikeli reikia su paskutine KT pakuote pradeti gerti vitaminus..man patare Pregnacare..Dabar jau bandom...ziuresim kas gausis..
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2006 11 10, 20:19)
na as irgi geriau logesta, bet svorio nepriaugau... nu gal koks 2 kg per 4 m....
bet vistiek bijau, Aciu klana ir Gilaja uz komentarus, jei nepavyks mums iki naujuju, tuomet eisiu ir as tirtis...

Aš irgi gėriau Logest virš 3 metų. Svorio nei kiek nepriaugau, pastojau po pusės metų. Manau, kad ne KT kalti dėl visų problemų, tiesiog iki KT nebuvo bandoma pastoti, todėl nebuvo kreipiamas dėmesys į galimas problemas. Po metimo, prasideda bandymai, moteris pastebe, kad kažkas negerai ir kaltina dėl to KT. Aš kai nutraukiau KT, man pasireiškė visos tos pačios problemos kaip ir iki jų vartojimo pradžios.
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2007 01 10, 11:19)
Beje, šiandien Kauno dienoje skaičiau straipsnį, kuriame buvo interviu su genetiku iš KMUK, tai buvo parašyta, kad po KT nutraukimo iki planavimo pradžios reikia padaryti trijų, o geriausia- net šešių mėnesių pertrauką  4u.gif

man po nesivystancio gine KT "israse" - sake pagerti 3 men ir kibti i darba smileysex.gif - tai net nezinau....? blink.gif
Atsakyti
Neradau tokios temos 4u.gif Karts nuo karto šmėsteli mintis apie antrą vaikiuką smile.gif o ir vyras labai laukia šito antro stebukliuko.... bet pati turiu gimdos spiralę. Kaži kadu rekomenduojama pastoti po jos išėmimo? Spiralė varinė "Nova-T" ax.gif
Atsakyti
geriausia aisku su gydytojas butu pasitart. Bet kiek zinau, galima is karto abndyt, jei tik nera jokiu uzdegimu 4u.gif
Atsakyti
As nusprendziau nutraukti KT vartojima ir gydytoja liepe gerti Ovuliavit atseit kad nutraukus KT butina kad sis preparatas viska sureguliuotu ir po jo bus lengviau pastoti. Ka apie tai manote?
Atsakyti
Mano ginekologė irgi sakė, kad galima iš karto planuoti vaikelį.
Atsakyti