O dėl ko reikia kelis mėnesius saugotis nustojus gerti KT? Kad nebūtų persileidimo? Man keisčiausia tai, kad vieni gydytojai sako vienaip, kiti kitaip. Ką tik mečiau KT ir labai nenoriu tų 3 mėnesių laukti, na bet leliukui kenkti irgi nesinori...
QUOTE(Arabesque @ 2007 02 01, 17:15)
O dėl ko reikia kelis mėnesius saugotis nustojus gerti KT? Kad nebūtų persileidimo? Man keisčiausia tai, kad vieni gydytojai sako vienaip, kiti kitaip. Ką tik mečiau KT ir labai nenoriu tų 3 mėnesių laukti, na bet leliukui kenkti irgi nesinori...
labutis,
as nustojau gerti KT ir pastojau kt menesi

sia kiekvienai skirtingai, todel labai sunku ka ir patarti

o mums jau sestas menuo = kaip nieko....savaitgali pasirode .....m.....
ir manau kad cia kt - kaltos.....
ir manau kad cia kt - kaltos.....
As nustojau gerti KT tik vasario 4 d. ir dabar bandysim pastot..man gydytoja sake, kad pertraukos po KT daryti nereikia...tik planuojant vaikeli reikia su paskutine KT pakuote pradeti gerti vitaminus..man patare Pregnacare..Dabar jau bandom...ziuresim kas gausis..
QUOTE(dabej @ 2006 11 10, 20:19)
na as irgi geriau logesta, bet svorio nepriaugau... nu gal koks 2 kg per 4 m....
bet vistiek bijau, Aciu klana ir Gilaja uz komentarus, jei nepavyks mums iki naujuju, tuomet eisiu ir as tirtis...
bet vistiek bijau, Aciu klana ir Gilaja uz komentarus, jei nepavyks mums iki naujuju, tuomet eisiu ir as tirtis...
Aš irgi gėriau Logest virš 3 metų. Svorio nei kiek nepriaugau, pastojau po pusės metų. Manau, kad ne KT kalti dėl visų problemų, tiesiog iki KT nebuvo bandoma pastoti, todėl nebuvo kreipiamas dėmesys į galimas problemas. Po metimo, prasideda bandymai, moteris pastebe, kad kažkas negerai ir kaltina dėl to KT. Aš kai nutraukiau KT, man pasireiškė visos tos pačios problemos kaip ir iki jų vartojimo pradžios.
QUOTE(Busta @ 2007 01 10, 11:19)
Beje, šiandien Kauno dienoje skaičiau straipsnį, kuriame buvo interviu su genetiku iš KMUK, tai buvo parašyta, kad po KT nutraukimo iki planavimo pradžios reikia padaryti trijų, o geriausia- net šešių mėnesių pertrauką 

man po nesivystancio gine KT "israse" - sake pagerti 3 men ir kibti i darba

Neradau tokios temos
Karts nuo karto šmėsteli mintis apie antrą vaikiuką
o ir vyras labai laukia šito antro stebukliuko.... bet pati turiu gimdos spiralę. Kaži kadu rekomenduojama pastoti po jos išėmimo? Spiralė varinė "Nova-T"

geriausia aisku su gydytojas butu pasitart. Bet kiek zinau, galima is karto abndyt, jei tik nera jokiu uzdegimu

As nusprendziau nutraukti KT vartojima ir gydytoja liepe gerti Ovuliavit atseit kad nutraukus KT butina kad sis preparatas viska sureguliuotu ir po jo bus lengviau pastoti. Ka apie tai manote?
Mano ginekologė irgi sakė, kad galima iš karto planuoti vaikelį.