5 metus vartojau Cilest. Po to pusemti saugojomes, kad organizmas tipo iišsivalytų ir jau daugiau kaip 4 mėn negaliu pastoto.
Gydytojai dabar atranda visokių nesamonių kiaušidėse ir sako, ko tu nori, po tiek laiko vartojimo, dar ne taip būna.

QUOTE (gvida @ 2004 06 03, 08:47) |
saugojomes liepsenele tada be KT nes vestuviu norejau sulaukti,ir tikrai pripazinsiu turejau kita informacija apie KT,kad kaip tik buvau susidariusi nuomone,kad kaip bebutu jos sustabdo pastojima juk spremojis tai "istirbdo"juk nepastojama vistiek kunas nenaturaliai ,juk vis del to kazkokia tablete kuri neleidzia pastoti,kazkaip sunku patyket,kad gali padeti kaip tik pasoti,dabar as nesigincysiu,tada man taip atrode taip snekejo,dabar gabus informacija,kad atvirksciai padeda man sunku adaptuotis rimtai. kasiopeja ,o kiek tu vartojai gracial ir kiek laiko planuoji lialiuka. |
QUOTE (gvida @ 2004 06 03, 06:47) |
kasiopeja ,o kiek tu vartojai gracial ir kiek laiko planuoji lialiuka. |
QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 03, 09:23) | ||
matai, dar tik planuoju planuot, bo "diedas" nepasiduoda. Tada, kai pasak jo bus "jau galima", turėtų būti apie 2 metus vartojimo. Tai aš ir mėginu išsiklausinėt, kaip kas kur... Ir patylom tikiuosi, kad gal kurią dieną tos KT nesuveiks ![]() |
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 03, 07:26) |
o tu vietooj KT vitaminus, vitaminus ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (gven @ 2004 06 03, 07:32) |
Duok diedui i galva jeigu nepalaiko ![]() ![]() ![]() |