QUOTE(Linuxeee @ 2010 07 01, 13:14)
1.gal galite man paaiskinti issamiai kaip vaikuti prirasyti i darzeli ir mokykla.
2. As turiu 2m ir rudeni 4 m bus mergytes, kiek supratau 4m mergyte jau i mokykla reikia leisti, kiek laiko toje mokykloje ji gali buti ar visai dienai galima palikti ar tik kelioms valandoms?
1.Savo 4 mete i mokykla gali uzrasyt vietinej savivaldybej arba kaip jis ten vadinasi...

Visai salia east hamo baseino, gatve paejus link Barkingo yra istaiga, nors uzmusk nepamenu kaip vadinasi(vakaras, pavargus esu), ten galima paduot pareiskima i vietines mokyklas. Jie issiuntines i jusu pasirinktas mokyklas ir mokyklos pacios su tamsta susisieks jei vietu tures..
2.vyresnelei tik rudeni bus 4? Tai jai reikia i nursery grupe- berods,tvarka ta pati... Alternatyva leisti i darzeli ir gauti ten tas pacias nemokamas valandas, o uz likusia dienos dali, jei pasiliksite, teks susimoketi. Nurseris mokykloje buna tik 3 valandas kasdien. kai kurios mokyklos daro priemimus i reception klases ziema, gal pakliutumet, bet man asmeniskai tas variantas nepatinka-prtarasti puse metu, kurie musu vaikams, nekalbantiems angliskai, labai svarbus nes reception klaseje jau labai rimti mokslai prasideda..
Darzeliu jusu krastuose pilna, netingekit apsilankyt keliuose-pasiklausinet, pasiziurinet.. Susiraskit kas palydetu jei prastai kalbat.. Arba ieskokit informacijos internete-daznas darzelis turi savo internetinius puslapius, apsiziuresit is anksto.. jei darzelis dirba ne vienerius jau metus-galit rast Ofstedo (angliskos svietimo ministerijos

) ivertinimus..