Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(Kuzia @ 2010 06 27, 11:32)
Si data yra skirta busimiems receptioniukams, kai formuoja klases. Iki tos dienos reik issiust pastu, iki sausio 31d galima internetu, o balandzio men pareina atsakymas i kuria mokykla keturmetis papuole.

Velesnems klasems tas visai negalioja.

mat kaip, gal jūsų rajone kitaip?
Mūsų rajono brošiūrėlėj parašyta: "if your child was born before 1 september 2005, please contact schools direct to aply for a place".
tai taip ir dariau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule111: 27 birželio 2010 - 11:57
QUOTE(saule111 @ 2010 06 27, 10:41)
mat kaip, gal jūsų rajone kitaip?
Mūsų rajono brošiūrėlėj parašyta: "if your child was born before 1 september 2005, please contact schools direct to aply for a place".
tai taip ir dariau  biggrin.gif

Visur taip, tik turbut i rankas papuole posene brosiura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 06 27, 14:42)
Visur taip, tik turbut i rankas papuole posene brosiura ax.gif

nugis 2010 bigsmile.gif
Atsakyti
Mum nieko nereikejo nei nuomos sutarties nei gimimo liudijimu originalu prieme be problemu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Turiu problema tokia, gyvenu Londone su dukrelemis ir noriu jas i darzeli vesti, taciau jau kelis aplankiau ir nieko gero nepesiau schmoll.gif uzsirase vaiku duomenis ir pasake kad paskambins bet jokio skambucio nesulaukiau, tai vel nuejau i pati darzeli antra karta.Tokia ponia ten man pradejo aiskinti kad buvo meetingas kazkoks reikejo ateiti i ji ir kadangi as ji praziopsojau atseit niekuo man padeti negali o kitas tas meetingas bus tik lapkricio men. Zodziu akivaizdziai matesi kad issidirbineja ir nenori priimti mano merginu g.gif Jei buvo kazkoks meetingas tai turejo man pasakyti kad jis bus ir kad man reikia atvykti i ji, bet nieko man apie ji nesake, nezinau ka daryti. Kaip jums mamytes pavyko savo vaikucius itaisyti i darzelius (apie angliskus kalbu) ar daug bedu turejote ir kiek laiko reikejo laukti kol jus prieme. Beje apie kainas man darzelyje sake kad nemokami darzeliai cia ar tai tiesa? smile.gif buciau dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2010 06 29, 10:20)
sake kad nemokami darzeliai cia ar tai tiesa?  smile.gif 

Ot skaityt reikia tema ir nekils tokiu klausimu. Nemokamos yra 3valandos per diena vaikui nuo 3 metu.
Atsakyti
Gavau vietą Yateley School!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 06 29, 18:21)
Ot skaityt reikia tema ir nekils tokiu klausimu. Nemokamos yra 3valandos per diena vaikui nuo 3 metu.

Niu neperskaiciau, nebuvo kada man skaityti visa tema nuo pradziu blush2.gif dabar paskaiciau kazkuri mamyte apie 4metu vaikuti klause, reikia kazkokius prasymus pastu siusti kad vaika i mokykla priimtu?? blush2.gif visiskai nesusigaudau cia apie tuos darzelius, gal galite man paaiskinti issamiai kaip vaikuti prirasyti i darzeli ir mokykla. As turiu 2m ir rudeni 4 m bus mergytes, kiek supratau 4m mergyte jau i mokykla reikia leisti, kiek laiko toje mokykloje ji gali buti ar visai dienai galima palikti ar tik kelioms valandoms? blush2.gif atsiprasau uz kvailus galbut klausimus bet angliskai nelabai suprantu ir sunkiai susikalbu tai nuejusi i darzeli nesuprantu daug dalyku verysad.gif labai tikiuosi jusu pagalbos. O gal yra kokia mamyte gyvenanti East hame gal galetumem susitikti ir viska man paaiskintumete blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
del darzelio vietos -tai susirask keleta darzeliu aplink ir skambink,klausk ar turi vietu,jei taip-tarkis kada galetum apziureti.daznai darzeliai nebeturi vietu.
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2010 07 01, 13:14)
1.gal galite man paaiskinti issamiai kaip vaikuti prirasyti i darzeli ir mokykla.
2. As turiu 2m ir rudeni 4 m bus mergytes, kiek supratau 4m mergyte jau i mokykla reikia leisti, kiek laiko toje mokykloje ji gali buti ar visai dienai galima palikti ar tik kelioms valandoms? 

1.Savo 4 mete i mokykla gali uzrasyt vietinej savivaldybej arba kaip jis ten vadinasi... blush2.gif Visai salia east hamo baseino, gatve paejus link Barkingo yra istaiga, nors uzmusk nepamenu kaip vadinasi(vakaras, pavargus esu), ten galima paduot pareiskima i vietines mokyklas. Jie issiuntines i jusu pasirinktas mokyklas ir mokyklos pacios su tamsta susisieks jei vietu tures..
2.vyresnelei tik rudeni bus 4? Tai jai reikia i nursery grupe- berods,tvarka ta pati... Alternatyva leisti i darzeli ir gauti ten tas pacias nemokamas valandas, o uz likusia dienos dali, jei pasiliksite, teks susimoketi. Nurseris mokykloje buna tik 3 valandas kasdien. kai kurios mokyklos daro priemimus i reception klases ziema, gal pakliutumet, bet man asmeniskai tas variantas nepatinka-prtarasti puse metu, kurie musu vaikams, nekalbantiems angliskai, labai svarbus nes reception klaseje jau labai rimti mokslai prasideda..

Darzeliu jusu krastuose pilna, netingekit apsilankyt keliuose-pasiklausinet, pasiziurinet.. Susiraskit kas palydetu jei prastai kalbat.. Arba ieskokit informacijos internete-daznas darzelis turi savo internetinius puslapius, apsiziuresit is anksto.. jei darzelis dirba ne vienerius jau metus-galit rast Ofstedo (angliskos svietimo ministerijos wink.gif ) ivertinimus..

Atsakyti
Mamytes, uzveskit ant kelio: kai norit, kad vaikas pakliutu butent i ta arba ta mokykla, ka rasot motyvacijoje? Atstuma nuo mokyklos, religija, ka dar rasot, kad stipriau atrodytu, kad butent sitos mokyklos reikia g.gif
Atsakyti
Sveikos , gal kuri galit patarti as verta sesei pradeti mokslus anglijoje ? baige 8 kl.
Atsakyti