as manau turi but rastiskas tevu sutikimas, kad nuo siol TU esi vaiko globeja.
tada galima. nes ji dar nepilnamete.
QUOTE(ferbie @ 2010 07 02, 19:18)
jai 13
13 metu ir baigus 8 klases.... tai cia UK ji baigus jas? Kaip beskaiciuociau.. nesuprantu...
QUOTE(ferbie @ 2010 07 03, 08:58)
O ar gali 13mete gyvent su seserim,kaip mokykla , girdejau, kad tevai turi vaikus pasiimt is mokyklos ar ne ? be tevu, nes tevai pasilieka Lietuvoje
Man cia irgi keistai skamba- manau tai reiketu teisiskai iteisint, kaip Kastanka sake, kad sese taptu globeja.. Kitu atveju ,manau, gali vaiku teisiu tarnyba susidomet... Ir kaip cia 13 be mamos? Gal kazka is asmenines istorijos praleidau? Atleiskli, jei mano komentarai netaktiski- nieko nenoriu izeist..
QUOTE(Karinga @ 2010 07 03, 10:10)
Tas tiesa...
QUOTE(ferbie @ 2010 07 04, 18:44)
Vytureli , ji anksciau pradejo lankyt mokykla , tai taip ir gavos , kad baige 13 metu 8 klase , Lietuvoje . Supranti ji nori Anglijoje pas mane mokytis , tai del to ir idomu ,nes tevai tai Lietuvoje pasiliktu .
as jau parasiau tau, reikia kad tevai sutikima parasytu
sveikos mergaites
is anksto atsiprasau jeigu pasikartosiu.norejau jusu pasiteirauti-gal kuri zinote normalu darzeli prie Valentines parko,ilforde???mano dukrytei jau pusantru metuku.noretume ja leisti i nursery,bet aplinkui tik babajai ir musulmonai.na nesame kazkokie uzkieteje rasistai,bet noretume rasti labiau angliska
gal kas susidurete su sia problema?arba gal atsirastu mamyciu,kurios leidzia i kazkuri netolima nursery ir pasidalintu atsiliepimais apie ji
dekui mamytes

sitam rajone sunkiai rasi kad butu vien anglai
bet is savo patirties galiu pasakayti,ka mano vaikai iskente nuo bendramoksliu anglu,lietuviu
,tai man jau geriau babajai

bet is savo patirties galiu pasakayti,ka mano vaikai iskente nuo bendramoksliu anglu,lietuviu

QUOTE(katherine2 @ 2010 07 05, 10:46)
sitam rajone sunkiai rasi kad butu vien anglai
,tai man jau geriau babajai

nu kaip pagalvoju,tai gal tu ir teisi.vaikai siais laikais yr ziaurus :unsure:dabar tik perskaiciau visa temuke ir pasimeciau visiskai.nebezinau nuo ko cia pradet.turbut butu tikslingiausia eiti i education departamenta ir ten prasyti uzpildyt formas

Sveikutes, gal galit pasakyt nuo kada privaloma vaika leisti i darzeli ar mokykla kaip jie cia vadina
nes neturiu neat zalio supratimo vieni sake kad kai sueina vaikui 3 metukai turi vestii kazkokia mokyklele jei nvedi gali ir baudu susilaukt
tai nesuprantu ka daryt, kam man metyt pinigus darzeliui jei as pati namie (as nedirbu)
atciu mamytes uz atsakymus.

tai nesuprantu ka daryt, kam man metyt pinigus darzeliui jei as pati namie (as nedirbu)

QUOTE(mante saule @ 2010 07 05, 15:21)
Sveikutes, gal galit pasakyt nuo kada privaloma vaika leisti i darzeli ar mokykla kaip jie cia vadina
nes neturiu neat zalio supratimo vieni sake kad kai sueina vaikui 3 metukai turi vestii kazkokia mokyklele jei nvedi gali ir baudu susilaukt

Vaikai slaukę 3 metų gauna 15 nemokamų valandų darželyje, bet ar privaloma lankyti nžn
as vaikus i mokykla uzregistravau rugseji, tai jauniausias tik du menesiai laiko kai pradejo lankyti
kiti taip pat lauke po kelis menesius

mano dukrai 1.8 metu
darzeliuose jau rasiau eiles nerealios iki kitu metu, ir tai neaisku ar bus vietu!!!!
girdejau kad angles vos pagimdziusios vietas rezervuoja, tai man net nesviecia jauciu.
tai gal man jau dabar reiktu i mokyklas rasyt vieta rezervuot?
kaip tai padaryt? laiska siust?
darzeliuose jau rasiau eiles nerealios iki kitu metu, ir tai neaisku ar bus vietu!!!!
girdejau kad angles vos pagimdziusios vietas rezervuoja, tai man net nesviecia jauciu.

QUOTE(-Radė @ 2010 07 05, 16:49)
Vaikai slaukę 3 metų gauna 15 nemokamų valandų darželyje, bet ar privaloma lankyti nžn
neprivaloma

QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 05, 17:21)
mano dukrai 1.8 metu

pas mus padetis daug geresne, nes kaimelyje