Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

Laba 4u.gif

Mes persikraustem ir ana diena apskambinau aplinkines mokyklas, darzelius- niekur nera vietu, ir nenusimato iki kito rugsejo unsure.gif gal kai kur gali buti nuo sausio... poroj mokyklu uzrasiau i waiting list, dar i pora siandien eisiu ir viskas... sake klases nuo rugsejo suformuotos, laiskai issiuntineti... maniskiui tuoj 3,5 bus, namie dabar sienom eina doh.gif ieskosim grupiu, nes anksciau daug kur eidavom.
Net nezinau ar galit ka patarti? skambinau kazkokiu nr, tai tik atsiunte mokyklu ir darzeliu sarasa, sake nieko negali padaryti jei nera vietu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 07 16, 12:08)
Laba  4u.gif

Mes persikraustem ir ana diena apskambinau aplinkines mokyklas, darzelius- niekur nera vietu, ir nenusimato iki kito rugsejo  unsure.gif gal kai kur gali buti nuo sausio... poroj mokyklu uzrasiau i waiting list, dar i pora siandien eisiu ir viskas... sake klases nuo rugsejo suformuotos, laiskai issiuntineti... maniskiui tuoj 3,5 bus, namie dabar sienom eina  doh.gif ieskosim grupiu, nes anksciau daug kur eidavom.
Net nezinau ar galit ka patarti? skambinau kazkokiu nr, tai tik atsiunte mokyklu ir darzeliu sarasa, sake nieko negali padaryti jei nera vietu  unsure.gif

Nu taip drinks_cheers.gif Mano maziukas tokio pat amziaus.
Nuo sausio/rugsejo cia kalba eina apie reception klases, t.y. mokyklas.
O, jei nori vietos dabar i darzeli, tai turi pati vaikscioti per darzelius ir prasytis.
Net, jei darzelis privatus, bandyk lysti, gal leis bent 15 nemokamu valandu lankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 16, 10:36)
Nu taip  drinks_cheers.gif Mano maziukas tokio pat amziaus.
Nuo sausio/rugsejo cia kalba eina apie reception klases, t.y. mokyklas.
O, jei nori vietos dabar i darzeli, tai turi pati  vaikscioti per darzelius ir prasytis.
Net, jei darzelis privatus, bandyk lysti, gal leis bent 15 nemokamu valandu lankyti  4u.gif

Jau reception bus? kaip greitai ax.gif

vienas privatus yra, ir netoli namu, bet granta sake tik nuo rugsejo gautumem, tai paskutinis variantas bus, bet jie nori £100 depozito, kuri atgautume kai pranestume, kad iseisim pries 4 sav. Kur anksciau gyvenom depozitas buvo £20 g.gif bet is mokyklu daugiau nei pries 4 sav turbut pranestu jei gautume vieta nuo sausio?... manau palauksim ir nuo rugsejo eisim ten ax.gif o WTC kazkiek likusios sumos gali kompensuoti? g.gif
O kur surasytos gimimo datos pagal kurias priemimai vyksta? maciau kelis kartus, o dabar kaip tycia nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 07 16, 12:46)
Jau reception bus? kaip greitai  ax.gif

vienas privatus yra, ir netoli namu, bet granta sake tik nuo rugsejo gautumem, tai paskutinis variantas bus, bet jie nori £100 depozito, kuri atgautume kai pranestume, kad iseisim pries 4 sav. Kur anksciau gyvenom depozitas buvo £20  g.gif bet is mokyklu daugiau nei pries 4 sav turbut pranestu jei gautume vieta nuo sausio?... manau palauksim ir nuo rugsejo eisim ten  ax.gif o WTC kazkiek likusios sumos gali kompensuoti?  g.gif
O kur surasytos gimimo datos pagal kurias priemimai vyksta? maciau kelis kartus, o dabar kaip tycia nerandu  blush2.gif

Jo, greitai tie musu vaikai mokyklinukais tampa.
Del WTC nieko negaliu pasakyti, neturiu zalio supratimo.

Del gimimo datos, - kokia jo gimimo data?
Maniskis 06 lapkriti, tai vienur ji priima i reception nuo sausio, kitur nuo kt metu rugsejo. Councile man aiskino, kad jie nori suvienodinti priemima, padaryti, tik rugseji, tai pagal gimimo data priklauso jam nuo rugsejo pradeti. O, sausi gali priimti tik tie darzeliai, kurie siulo full time nemokamai mokytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 16, 11:08)
Jo, greitai tie musu vaikai mokyklinukais tampa.
Del WTC nieko negaliu pasakyti, neturiu zalio supratimo.

Del gimimo datos, - kokia jo gimimo data?
Maniskis 06 lapkriti, tai vienur ji priima i reception nuo sausio, kitur nuo kt metu rugsejo. Councile man aiskino, kad jie nori suvienodinti priemima, padaryti, tik rugseji, tai pagal gimimo data priklauso jam nuo rugsejo pradeti. O, sausi gali priimti tik tie darzeliai, kurie siulo full time nemokamai mokytis  g.gif

jis gimes 2007 vasari, tai manau nuo rugsejo i reception g.gif man dar kazkas buvo sake,s kad labai geras laikas, kad kiti net planuoja, kad tokiu metu gimtu (vasasri- kova) nes anksciau budavo dar balandzio ar pan priemimas g.gif tai i ta pataikytu, bet dabar kaip suprnatu tokio priemimo nebeliko.
as irgi kiek domejausi kur anksciau gyvenom, kad beveik niekas nebedaro sausio priemimu, o cia dar nezinau, bet councilas tas pats, tik kitas krastas tongue.gif bet cia nuo atskiru mokyklu/ darzeliu priklauso kaip suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 07 16, 13:14)
jis gimes 2007 vasari, tai manau nuo rugsejo i reception  g.gif man dar kazkas buvo sake,s kad labai geras laikas, kad kiti net planuoja, kad tokiu metu gimtu (vasasri- kova) nes anksciau budavo dar balandzio ar pan priemimas  g.gif tai i ta pataikytu, bet dabar kaip suprnatu tokio priemimo nebeliko.
as irgi kiek domejausi kur anksciau gyvenom, kad beveik niekas nebedaro sausio priemimu, o cia dar nezinau, bet councilas tas pats, tik kitas krastas  tongue.gif bet cia nuo atskiru mokyklu/ darzeliu priklauso kaip suprantu  ax.gif

Aaa, jo, tada kt metu rugsejis. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif :4u:pamaciau,kad jau atsidare darzelis hainaulte,apsidziaugiau :ax:pabandziau atsidaryt ta puslapi,bet nieko ten nera-nei telefono nr,nei nieko...tik kazkokie skaiciai 000034...gal kas zinot ka nors detaliau????
Atsakyti
oi apsikvailinau doh.gif doh.gif doh.gif nedaejo,kad reikia uzeiti ant drugeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai,akd vyras po darbo parejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 07 08, 06:44)
As i Londona antra rugpjucio savaite nuskrisiu, bet vistiek esu nusiteikusi optimistiskai kad i mokykla vaikis keliaus nuo rugsejo. Gal pradzioje tai bus kokia prastesne mokykla bet man nesvarbu. Svarbiausia kad jis mokytusi kol dirbsiu, nes auklei pinigu tikrai neturesiu

Vikute, as Tau rasiau musu forume. Taip pat galiu parasyti asm. zinute wink.gif parasyk man, jei busi prie kompo.

QUOTE(Vyturelis @ 2010 07 08, 23:11)
13 metu ji galetu nuo rudens keliauti i 9 klase UK, nes cia neziures kiek ji baigus Lietuvoj, manau, ziuri cia i metus..

Tikrai taip - ziuri i metus. Mano dukra LT irgi metais anksciau pradejo lankyti mokykla lt. Bet cia buvo priimta pagal ju metus i metus veliau, t.y. i klase, kuria jau lt baige.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 07 16, 05:50)
Ilga istorija, kazi ar perskaitys kas  biggrin.gif

Kuzia, o kas tau buvo, kad irgi grasino teismu?

Perskaiciau biggrin.gif . Na, nepavydetinoj situacijoj buvot. Gerai, kad viskas gerai baigesi.

Aj, man tai surast mokykla nesiseke is pat pradziu doh.gif . Councile pridavem dokumentus, tie pradejo ieskot, sako, pereikit ir jus mokyklas, gal ka rasit, nes mes esam ant coucilu ribos, tai ir kitame galim ieskot. Apejom kiek galejom, nu ir ka, be sansu biggrin.gif . Kur yra priority, reitingai ~98%, papult be sansu, kur nera priority, waiting liste stojam i gala, nes pilna su priority doh.gif . Arrtimiausios 5 nuo namu mokyklos - reitingai nuo 95%, 10 tukas - nuo 90%. Taigi, po 2 men skambina is councilo - klausineja ar turim masina, kokiose mokyklose ieskojom. Masinos neturim, uztat turim maza vaika, kuris komplikuoja ilgas keliones autobusais biggrin.gif . Atrodo, suprato. Dar po menesio skambina. Jie apskambino 17 mokyklu, esanciu arciausiai nuo musu namu ir niekur nera vietu. Kadangi, kaip minejau, gyvenam ant ribos, tai tas paieskos spindulys ypac padidejes, nes juk tik i viena puse doh.gif . Ir jau jiem visai pofig ar turim masina, siulo mokykla. O mokykla swoon.gif , 1.5val kelio 2 autobusais, 2val kelio nuo duru iki duru i viena puse. Reitingai ~60% cool.gif . Pasakiau nevesiu cool.gif . Ir nevedziau kuri laika, kol nepradejo grasint socialinem tarnybom, kad neleidziiu vaiko mokytis. Na, dantis sukandus paveziojau kazkur 1.5-2men, iki atostogu. Tuomet sugalvojau, kad o as juk irgi galiu skustis tom paciom socialinem tarnybom ohmy.gif , juk nenormalu 3m vaikui kasdien 6val praleist autobusuose ohmy.gif . Bet jau po atostogu atsirado vieta arciau, geroj mokykloj.
Atsakyti
sveikos merginos, smile.gif
noriu pasidomet nuo ko cia pradet, atvaziavom i uk pries menesi, vyras kiek anksciau, jis dirba full time, mano dukrytem 3,5m ir 1.3m, jau reikia dairytis darzelio. gal galit patarti, kaip cia tas vyksta, kur reikia eit, kiek kainuoja ir t.t. is anksto labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Va ir mes atvaziojam i UK bandyti tvirtintis smile.gif
gal yra mamyciu is COLINDALE , butu visai malonu pabendrauti
ir dar toks klausimelis gal yra ir lietuvisku darzeliu ar bureliu tame rajone, nes sunus LT lanke burelius , tai noreciau kad ir ten kazka lankytu aisku kad tarp Lietuviu smile.gif
turiu dukryte 2 ir sunu 6 metuku
tai va ziuresim ieskosim mokykla ir darzeli
aciu visiems uz atsakyma
Atsakyti